Feng shui leteće zvezde i uredjenje - majamaria i dnk954 Feng šui

Hej Majra! Ja ne trazim nikakav poseban tretman za mene ali ovo sve sto sam ja danas napisala podatci o meni ja ne mogu povtorno da pisem . za sliku sam pratila uputstva i ne funkcionise prema instrukcijama koje su date. Upravo je bio jedan komjuter expert i cudi se sam kako je to napravljeno komplikovano. Ja dodzem do skice i ne ide dalje da je posaljem jer ne moze se kopirati tamo se spominu neki lenk koji se ne mogu aktivirati. Ja radim sa komjuter ali ovo mi je stvarno nejasno niti u mojoj blizini oni sto rade sa komjutera. Zato sam i molila vasu pmail adresu jer je lakse ovako ne ide. A glupa nisam pa se sama cudim u cemu je problem. Uputila bi jednu zelju Forumu da to ednostave i da se slika moze kad se preuzme odma kopira i prelepi uz text. Onda ako ste u mogucnosti pomognite mi ako ne zelite ja se u svakom slucaju zahvalujem. I smatram da je ta stranica jako interesantna ali ako je toliko komlikovano onda nista.

Hvala u svakom slucaju.

update:

Koji je feng shui lek za nepovoljne pravce

Moje pitane je u vezi negativni pravci prema fenh shui. Ja sam kua broj 8 i krevet mi je na istoku odnosnouzglavlje mi je prema istoku . Znam da je to nepovoljni pravac a nemam mogucnost da postavim krevet prema pravcu povoljnih polozaja. Koji lek da koristim? da bi odstranila negativnu energiju. Nova sam na temu feng shui i jos ne mogu razumjeti sve, ali nadam se da ce te mi pomoci sa nekim predligom. Zaboravila sam napomenuti da zivim sama u dvosobnom stanu. Jako bi voljela da mi pomognete kako i koji ljek stimulans da stavim na ostale pravce koje su mi povoljne. Prema onim knigama koje sam ja procitala ovdje u Svedskoj to oni vise preporucuju da se opremi stan prema intuiciji i nigde se ne spominje kua broj. Po tim knigama kao za uspeh je jugoistok a posle kad sam ja otkrila licno za mene ovaj nije moj pravac. Pa sad nista mi nije jasno. Kniga o letecim zvezdama nema da seovde kupi.

Zdravo Majra, odeka cekam odgovor od Vas opet cu pokusati da Vi napisam okolu mojih podataka i skicu kako ste mi objasnili u vasoj poruci. Moj Kua broj 8. Moja zgrada gde zivim je sagradzena 1971 god. Ali je cjeli objekat zgrada ovde renoviran u periodu izmedzu 1992 i 1993. Moj stan je renoviran tj. okrecen i promenene tapte u januaru 2008. Moja zgrada poseduje dva ulaza. Onaj ulaz koji najcesce koristim je na 244 stepena. Vrata je metalna sa staklom u sredini. Kad otvorim vrata vidim jedan asvaltni put koji je namenen za stanare i nije za javni saobracaj. Pozadi puta nalazi se jedno malo brdasce sa sumom. A drugi ulaz koji koristim nalazise na 80 stepena. Kad otvorim vrata staza i preko puta je djecji park sa drvecom i zelenilom ali ne sada je ovdje snjeg. Tako da ove dve vrate za ulaz i izlas su jedne preko druge. Moj stan se nalazi na 60 stepena. Vrata je drvena ali ima otvor za ubacivanje poste.

Kad otvorim vrata vidim jeda zid sa ciklama kao dekoracija, U produzetku je jedna ograda od metalnih crnih sipaka. Kad se naslonis na ogradu vidis stepenice koje su spiralne. Vrata ulazna u stanu se otvaraju prema vani a ne prema unutra ako je to vazno?. Preko puta ulaznih vrata je kupatilo i to je nepovoljno. Ono je u bjelim plocicama i ne vidi se wc solja. Ali je poklopac od solje uvek zatvoren i vrata. Tu imam mali hodnik i stavila san tenoga kineska zabica, Na desnoj strani od vrata ima vesalicaa ispod bjel otvorena polica za cipele. Koja je u kombinacijom sa bjelim metalom. Od tamo je veliki hodnikkako sam napisala na slici broj 12 tu stoji jedno ogledalo koje oslikava cjelu trapezariju ukljucujucu sto koji je okrugli i sav namestaj bjeli.

Na jedno biro imam budu koju ogledalo isto otslikava. Sto je najveci problem premda je ogledalo daleko od prozora ali ga otslikava. Tamu na prozoru ima cvjece koje se isto odlikava. Spavaca soba mi je pod broj jedan i tamu gde sam stavila broj je polozaj glave. I to me najvise zabrinava jer je u mimom nepovoljnom polozaju. Ali Nemam mogucnosti da ga stavim na drugo mesto jer je to bracni krevet. Soba spavace zidove imaju svetlo plavu tapetu i zavese su mi u plavoj nijansi. Prekrivac je kombinacija drap, braun i ima kvadrate na nemu a izmedzu su tamne braun lale. Po feng shui kao jugoistok je za bogatstvo a kod mene je negativan. Koji ljek da upotrebim i kako da napravim?Pod broj 2 je dnevna soba, ispod prozora je kauc za sedenje, matrijal je platvo sa ne izdifinisanim crtama zute, bran smezde boje- Ispred je mali sto bjeli sto ima drzace od mesinga. Na jugozapad najpovoljnija moja strana nalazi se jedna ogromna lampa od mesimga i vise lici na pozlacenu. Lampa stoji na mermernu okruglu plocu, drzac je visok 83 cm i dalje tako da narecem djeli se na grane tj. 5 lampi.

Pitam se posto sam ja zemljeni element dali bi lampa odgovarala ovdje. U tom kjosku sam stavila jedna kvadratna posuda svetlo zelene boje, tri kineski novcici sto vise na zidu i opet zabu. Ovaj kosak jugozapad sto je moj najbolji fali mi dio pa sam stavil u blizini na prozoru kristalna kugla. Neznam dali ovo sve ide u kombinaciju. I zato trazim pomoc. U tom ugao imam jednu veliku tabure smedze boje koji pase sa kaucom. A na drugoj strani tj. jedna crna kozena fotelja. Suprotno od kauca je jedna vitrina bjele boje a na jugozapad dnevne sobe je tv aparet- Pod broj 14 sam smjestila kompjuter upravo kad povucem dijagonale stana pogadza centar kuce. I to se pitam dali je dobro ali nemam drugo resenje jer je bio u spavacoj sobi.

Ja imam jedan problem a to je kako da stimilisem moje pozitivne strane a kako da suzbijem negativne. Ako nesto nije vam jasno pitajte me mozda sam konfuzna, a tako bi voljela da dobijem objasnjenje. Voljela bi da mi napisite koji simbole da stavim za ljubov. Kupila sam dve patkice i dva srca od rosenkvrc se ovde zove kao dobro je za ljubov. Ali neznam dali odgovara za mene. I posledne na jugozapad sam nacrtala sexogram kun 6 isprekidane linije i stavila ka tamo ali kod Kineza su jako vazne dimenzije. Pa mi recite dal je u redu ili ima da se nakade naruci orginalni.

Na skici sam napisal i oznacila raspored stvari i namena sobe. Pa cu ovde napisati ponovo a to je sledece:

1. spavaca soba
2. dnevna soba
3. ulaz u stan
4. kupatilo wc
5. hodnik
6. trapezarija
7. kuhinja
8. sporet
9. frizider
10. spajz-ostava
11. garderoba
12. veliko cetvrtasto ogledalo
13. velika lampa
14. kompjuter
15. tv aparat
16. sterio

http://img530.imageshack.us/img530/2913/skicastana081121qk0.th.jpghttp://img530.imageshack.us/images/thpix.gif . http://img135.imageshack.us/img135/5941/skicastanicesvjetavc1.th.jpghttp://img135.imageshack.us/images/thpix.gif

Hvala velika na strpljenu i zeljim Vam ugodan Vikend. Unapred puno Vam hvala na trudu.

Harmonizacija prostora metodom feng shui

Zvezda po rodjenju: 8 zvezda Zemlje
Srecne zvezde kljuc licnog stila:
- 2 zvezda Zemlje (crna)
- 5 zvezda Zemlje (zuta)
- 6 zvezda Metala (bela)

Metafora:

Zlatni rudnik u planini
Bivajuci spokojan, kao planina, moci cete da odrzite bogatstvo, zdravlje i srecu. Spokoj je ruzultat uvezbavanja vase unutrasnje tisine. Kada ostanete mirni i uravnotezen, vesto resavajuci sve sto vam, nadolazi, osiguracete siguran napredak. Kao sto zemlja stvara zlato, vasi snazni i konstantni napori ce rezultirati trajnim bogatstvom za vas i one koje volite.

U donosu na kompasnu direkciju ulaza prostor zahteva balansiranje bojom. U tu svrhu harmonizacija se moze postici uvodjenjem bele boje u oblasti juga i severa, i crvene ili purpurne u oblasti istoka i jugoistoka. Prakticno to oznacava da trebate implementirati u vasu spavacu sobu kroz detalje treba uvesti boju purpura, s napomenom da budete umereni shodno cinjenici da se ni u prirodiova boja ne nalazi dominantno zastupljena, moja topla preporuka je da to bude dominantan kolorit na slikama koje cete izloziti s napomenom da motiv ne bude cvetni. Najpodesniji izbor bi bila neka jin purpurna.

Takodje preporuka je da ove slike budu izlozene na zidu ka dnevnom boravku, da imaju motiv koji deluje stimulativno, motivom mozete podrzati teznju ka emotivnoj vezi ili ka sticanju autoriteta, vi cete doneti odluku sta vam je u ovom trenutku primarno. Ostale napomene za belu odnose se prevashodno na podrucje ostave toalet, gde trebate posegnuti ukoliko nije keramika bela za prostirkama i frotirima u beloj boji. Takodj ezbog kombinacije palinske i vodene zvezde na ostavu spolja stavite kljuc, nastojte ovu prostoriju drzati zatvorenu.

Ono sto je evidentno je da se u podrucju trpezarije nalazi kombinacija 5/9 odnosno 9/5. Ova kombinacija redtavlja veoma osnazen broj 5. Vatrena energija broja 9 velica neblagonaklonu energiju zemlje broja 5 i kao sto je obicno slucaj ova kombinacija stvara ozbiljne prepreke ka uspehu, a ne retko dovedu i do povredjivanja. Najbolji nacin kontrole ove kombinacije je koriscenje metalnih zvoncica. Za to ce vam biti potrebni zvoncici od sest cevcica budusi da se zahteva dodatno prisustvo metala. Zbog ovoga postavite na prozor velike lepe zvoncice tako ih pozicionirajte da se ogledaju u onom velikom ogledalu. Takodje u kuhinji posegnite za posudjem od rostfraja, prostirka u formi staze treba da se proteze celom duzinom kroz hodnik svetlosive boje ili prskano siva sa belim obrubom, ispod trpezarijskog stola pozeljna je prostirka okrugla tamnijeg tonalitet sa belim resama.

Generalno ceo levi deo stana, pocevsi od ulaza gde bi bilo pozeljno ako ste u mogucnosti da stavite vrata koja ce se kontra otvarati (mozete prosto staviti ona sigurnosna tapacirana vrata optocena crnom kozom), toalet, ostava, kuhinja hodnik i trpezarija treba da bude u vrlo svedenoj formi, u kombinaciji bele, sive i crne u akcentima, da odise elegancijom i se odrzava besperkorno cistim i uredjenim. Sporet kada nije u funkciji obavezno drzite poklopljenim. Na prozor pozeljne su bele cvetnice ali ne brojne. Namestaj je odgovarajuci, znaci samo ga dopunite dekorativnim tkaninama sa akcentima preporucenih boja. Ovaj prostor ne treba «uznemiravati» bukom, tipa glasne muzike i vecere i surete sa prijateljima radije odrzavajte u dnevnom boravku. Na zid od tolaeta izlozite sliku planine uradjenu u metalu ili sa metalnim akcentima unutar same slike, neka bide veci format, ram bele ili crne boje, bez cvetnih uzoraka. Molim vas da ovo ne stvori neki otpor ka prostoru, vi sa ovim sto cete uciniti poduzimate mere kontrole, takoda ne projektujete neku negativnost zbog iznetog misljenja. Naprosto retko se desi da dom u nekom svom delu nije pogodjen manje prijatnom kombinacijom. Sigurna sam da znate da su nam i prepreke u zivotu nuzne da bi smo od sebe dali ono najbolje. Nasim pristupom - tako sto poduzmemo mere lecenja i sto se primarno koncentrisemo da podrzimo i aktiviramo dobre povoljne sektore pravimo balans.

http://img389.imageshack.us/img389/9047/majmarijany8.jpg

Vasa spavaca soba nosi kombinaciju vodene i planinske zvezde 3/2 tj. 2/3 sto ukazuje s obzirom na njihovu prirodu i elemente (drvo razara zemlju u ciklusu elemenata) na moguce sukobe, ogovaranja, svadje i nesuglasice, pa cak i sukob sa pravosudjem ili pravosudne parnice. Zbog cega stoji preporuka da se i ova oblast drzi mirnom, znaci recimo bez muzike, casovnika ili bilo kakvog objekta koji unosi pokret. Sto se tice pozicije spavanja licem ste upravljeni ka zapadu sto je povoljno s tim da je uputnije da spavate na delu kreveta do terase. Ispred postavite mali otirac u kombinaciji purpurne i bele, da bude mek, kvadratnog oblika. Sadasnji kolorit koji imlicira vodenom elementu podrzava 3 zvezdu drveta koja kada se nadje u nepovoljnoj kombinaciji donosi svadje, mogucnost da budemo pokradeni i delimicno poteskoce sa respiratornim sistemom u smislu otezanog disanja pa cak i astme. To se odnosi i na posteljinu, dakle bela sa nekim akcentima zute i purpurne, ali bez cvetnog motiva.

Dneni boravak treba generalno da bude fokusna tacka za energizovanje. Verjem da vrlo rado i boravite u ovom prostoru i da se cesce odmarate bas na ovom lezaju. Naime u podrucju gde imate postavljenu lampu nalazi se kombinacija ¼ vrlo povoljna za energizovanje kao i kombinacija na poziciji racunara 4/1. Zbog pozicije samog «srca» doma mislim da je najuputnije da rotirate upravo elementeizmedju ova dva coska. S jedne strane imacete komandnu poziciju za samim stolom dok sedite, a kao podrsku iza ledja vas povoljan pravac. Na desktopu stavite walpapers koji ce svojom simbolikom podrzati vase emotivne aspiracije, ovde izlozite i rozenkvarc neka ga obasjava svetlost sa prozora, apatkice za sada odlozite na neko lepo mesto, pa kada realizujete neku vezu onda ih izlozite da bi podrzali razvoj i opstanak emotivne veze. Molim vas da disko kuglu skinete, ona svojom funkcijom sluzi da rasprsi energetski upliv, i obicno je plasiramo u prozor ili na terasu ako nasuprot se nalaze agresivni objekti, tipa neonskh reklama, bucnih lokala i sl.

Ovde mozete izloziti i jednu tablet fontanu, ali da ima lep miran tok, da nije prevelika , i da voda tece sporo, nju mozete staviti i na mali stolic ispred kreveta. U delu gde se nalazi sada racunar, postavite za jacanje elementa drveta lepu biljku sa srcolikim listovima. Ova kombinacija takodje podrzava i sve umetnicke radove, pisanje, pa ukoliko se bavite time imacete dvostruku korist, mozete izloziti i knjige koje koristite u radu ili pak knjige sa ljubavnom ali povoljnom tematikom, neka budu uredno slozene. Mesinganu lampu prebacite sa druge strane kreveta i drzite je bar tri casa upaljenu, a takodje i tronogu zabu sa novcicem s napomenom da ju usmerite ka jugozapadu. Na krevet stavite rubin crvena dva jastuka, i neka ne bude cvetnih motiva. Prostirka treba da je kvadratna i sa parnim motivom. Znaci ceo ovaj prostor treba da uredite tako da bude u boji slonove kosti, boje visnje i sa zlatastm akcentima. Na prozor postavite leprsave zavese s napomenom da nikada ne drzite direktno otvorena balkonska vrata jer tada energija prosto izleti napolje. Takodje nastojte da stvari, tj. elemente namestaja ne locirate tik u cosak.

Kad budete spremali vazno je da sve uzvucete na sredinu, obrisete i tek onda jedno po jedno vracate. Ovog pravila se drzite i kada uredjujete druge prostore. Znaci ne jedan po jedan cosak vec sve uredite pa potom vracate stvari na mesto. Vazno je da sami coskovi budu delimicno slobodni da je protok neometen. U jugoistocni sektor dnevne sobe postavite lepu vecu biljku sa mesnatim listovima boje zada (fikus) ili crasulu ovatu. Neka bude lep primerak, na zid stavite casovnik sa klatnom koji ima i sekundaru da unese ritmicnost i redovnost u finansijskom prilivu. Na terasu postavite garnituru za sedenje sa dve stolice, a na same coskove stavite po jednu krupniju biljku, moze biti i zimzelena, u zemlajnim posudama, da bi ste jace integrisali ovaj deo u prostor. Na terasi ostavljajte takodje da gori svetlo, a ukoliko ste u mogucnosti mozete instalirati i manji reflektor pa ga usmeriti da svetlo pada ka nedostajucem uglu.

http://img389.imageshack.us/img389/2133/majamarijaxy9.th.jpg

Srecne vam promene :)

majra 

Site Admin

Energizovanje prostora

Zivim u kuci, uselili smo se pocetkom 1989 godine ali SIZ sa stanovanje u to vreme cuvao je 3 - 4 godine kuce od ne znam koje razloge.

http://www.odlican.com/d/2847-3/plan-dnk.jpg

- ja sam rodjena 01. 06. 1954
- moj muz 20. 11. 1951
- stariji sin 11. 09. 1977
- mladji sin 24. 02. 1981

U attach vam saljem tlocrt donjeg sprata. Dvor ja pravilnog oblika, pravougaone forme. Ulazna vrata su 260oJZ. Do ulazne vrate - dvorisne - gledajuci prema vani, s leve strane imam visoku jelu, preko 5 metera, s desne strane kuce na sam ugao imam prekrasnu kinesku mimozu, visoku oko tri metara. Staza od dvorisne vrate do ulazne vrate u kucu je prava. Ima 8 skalila, pa mala pokrivena verandica pre ulaznu vratu. Veterna metalna zvona vise na pokrivu verande.

Ulazna vrata je drvena. Predsoblje ni je veliko. Pozadi ulazne vrate imam komodu za obucu. Malo WC je s jedne stane. Vrata wc-a otvara se prema predsoblju. S druge strane ja kuhinja. Kuhinjske elemente se nalaze nasuprot vrate. U sredini kuhije imam astal i 4 stolise. Sporet je u uglu, pa ine element sa fiokama, pa sudoper i masinu za sudove, pa elemenat od kuhinje, pa frizider; u kuhinju ima jos jadna vrata prema trpezariji.

Od predsoblja pravo se ide u dnevnu sobu. Do ulazne vrate imam dve fotelje. Do te druge fotelje imam mali stocic. Trosed je do zida. Pre troseda je pravougaoni sto. S druge strane ja klackalica. Izmedju klackalice i troseda ima jos jedan stocic. Do klakalice imam cup i prirodno cvece srcastog oblika i jos jedna saksija sa seflerom. U uglu je TV prijemnik. Iz trpezarije se ide na balkon. U trpezariji ima komodu, sto gde se sluzi jelo i 6 stolice. Kompjuter je u trpezariji.

Ispod ovog sprata je podrum, a gore su spavace sobe, ali to kasnije. Hocu da energeziram prostor za prosperitet, ljubav i zdravlje. Probala sam sama, ali sve mi se pobrkalo. Bicu vam zahvalna ako mi kazete vase misljenje za ovaj prostor.

Pozdrav i sretna Nova Godina.

Povoljni sektori u domu za unapredjenje odnosa i finansija

Zvezda po rodjenju:

Dnk: 5 zvezda Zemlje (JZ, Z, SZ, SI)
Suprug: 4 zvezda Drvo (S, J, I, JI)
Sin: 5 zvezda Zemlje (SI, Z, SZ, JZ)
Mladji sin: 1 zvezda Vode (JI, I, J, S)

Secne zvezde kljuc licnog zivotnog stila:

Dnk: 6 zvezda Metal, 7 zvezda Metal (bela, crvena)
Suprug: 9 zvezda Vatre (purpurna)
Sin: 9 zvezda Vatre8 (purpurna)
m. sin: 7 zvezda Metal (crvena)

Uzajamno harmonicne zvezde:

Vi – suprug: 9 zvezda Vatra
Decaci: 6 zvezda Metal, 7 zvezda Metal

Ovo je paleta je ujedno i vodic za uredjenje enterijera prostora gde boravite samo vi i suprug, tj sobe od decaka ukoliko je dele. Priduzeni elementi sa svojim atributima u pogledu, forme, palete boja ...

Pod pretpostavkom da je objekat gradjen nakon 1984 godine jer ste naveli samo datum useljenja ali ne i datum gradnje uz napomenu da je stajao prazan oko tri godine nastavljamo dalju analizu. Ovo se prevashodno odnosi na segment u kome cu izneti sugestije shodno natalnoj karti doma, sve drugo znaci metafora, predlog za harmonizaciju prostora bojom radim na osnovu dostavljene kompasne direkcije, koja ukoliko je precizno ocitana 260 stepeni pripada zapadnoj direkciji, i to podsektoru Z1.

Metafora:

Podzemno jezero

Ono čemu tezite ce biti van domasaja sve dok se ne uklone prepreke. Bice malo onih koji ce vam pomoci i imacete problema da nadjete saradnike. Vas napredak ce biti ogranicen sve dok ne upotrebite sopstvene resurse. Nastojte da otkrijete unutrasnju snagu i talente. Kada jednom dosegnete spoznaju, kada budete samostalno mislili i delovali upotrebljavajuci svoje talente za dobrobit drugih, bicete i uspesni i poznati i voljeni.

Napomena za vas. Cije vi ideje sledite? Ropska odanost pravilima drugih nikome nisu donela srecu. Razvijajuci nezavisnost dostici cete svoje ciljeve, vasa kreativnost je izrazita i samo ako ulozite napor i budete neumorni u istrajavanju da stvari definisete i dovedete do kraja mozete srazmerno ulozenom trudu i ocekivati rezultate.

Kompasna direkcija ulaza ukazuje na potrebu balansiranja prostora bojom i to uvodjenjem:

- u oblast istoka i jugoistoka mornarsko plave ili crne u akcentima
- u oblast severa zelene ili svetlo plave
- u oblast juga zute

Ako sublimiramo sve ove predloge, i paletu iz vasih uzajamno harmonicnih zvezda dom generalno treba da bude u paleti boje slonove kosti, petrol plave i zute. S napomenom da mozete da idete kroz nijanse od petrol plave pa do boje jorgovana, i da ona ne treba da je dominantna u prostoru. Sasvim dovoljno je ako je u prostor (ulaza) unesete kroz prostirku i sitne detalje provucete kroz enterijer dnevnog boravka u kombinaciji sa toplom zutom kao kukuruz (bez nijansi naradzaste, znaci ako molujete prostor onda boju dobijate samo mesanjem ciste zute , oker i sl. Bez oranz), Predlozene boje, takodje mozete uneti i samo kroz dekorativne tkanine, prekrivace, jastuke, milje, zavese...)

Posebno u prostoru trpezarije posegnite za zutom i samo u akcentima unesitecrvenu, i investirajte u dobro jasno osvetljenje kako bi situacija bila jasna i bile predupredjene rasprave. Takodje topla preporuka je da se pozicija radnog stola sa racunarom izmesti iz date. Kuhinja nosi vrlo povoljnu kombinaciju za prosperitet i vise no pozeljno je da ovde posegnete za bojama koje pripadaju elementu metala, znaci bela, sjajna slonova kost u kombinaciji sa bojom zlata ili srebrnom, takodje posudje treba da je besrekorno pozeljno da je od rostfraja, i posebno sporet kada nije u funkciji da bude poklopljen.

Zemlja stvara metal, metal stvara vodu, sto upucuje na moguce sticanje autoriteta i moguce unapredjenje (koje ce pratiti stresogena glavobolja, pa se naucite opustati), a kao lek ojacajte metalnu fazu i cesto otvarajte prozor kao bi upliv sveze energije, jang povecao izglede za finansijski prosperitet. Dakle izuzetno je vazno da ovaj prostor drzite besprekornim, a kako je ovo i vas povoljna pravac mozete (ako se vi time bavite ovde za stolom da sredjujete finasije, racune i sl. ) suprug ne.

U domu imate jos jedan sektor povoljan za energizovanje to je oblast koja poklapa deo dnevne sobe u kome se nalazi tv aparat, ovaj deo je povoljan za plasman simbolickih objekata za finasijski prosperitet, plasirajte i lepu biljku sa krunim mesnatim liscem, takodje ovaj deo suprug moze koristiti za vodjenje finansija, i poslova.

Na tlocrtu sam takodje nazacila poziciju biljaka kako bi ste simbolicno vizuelno razgranicili prostor trpezarije i dnevnog boravka, a ljubicasta crta oznacava poziciju za zidni sat sa zvonom koji je pozeljan u cilju lecenja tj. da bi pokretanjem metala iscrpeli upliv koji generalno u dom unosi slabu komunikaciju i napete medjuljuske odnose.

http://img525.imageshack.us/img525/2608/plandnk.th.jpg

majra 

Site Admin