Potraga za vodom, slovo N - kao nagovestaji? Sanovnik forum

Sanjala sam da se nalazim na nekoj zurci, i da se tu nalaze svi moji najuzi prijatelji sem jednog decka. Sanjala sam kako brat i jedan nas prijatelj sede za kompjuterom i pricaju onako opusteno. Tada je usao neki meni nepoznati tamnokosi decko u ljubicastoj majci i farmerkama, okrenuo se prema meni i pozdravili smo se. Na prvi pogled mi nije delovao ni malo zanimljivo. Nismo na pocetku mnogo pricali, nismo obracali paznju jedni na drugoga.

Prolazili su mnogi simpaticni momci i vise sam se interesovala za njih nego za njega. Par njegovih drugova i mojih su ga zamolili da otpeva nesto, secam se da je pevao na engleskom jeziku i da je gledao u mene, bila sam odusevljena i shvatila sam da bi mogao da se uklopi u moju zamisao idealnog decka.

Spontano smo zapoceli razgovor i seli na pod pored kreveta kod radijatora. Stavio je ruku oko mog vrata i tada sam shvatila da je bas prijatan, duhovit i zanimljiv. Nekako je poceo da mi se svidja. Zamolio je da mu donesem casu vode, rekla sam naravno i otisla. Potraga za vodom je malo potrajala jer se nisam snasla u kuci moje drugarice. Kada sam se vratila videla sam ga sa drugom devojkom, bila sam razocarana i otisla.

Nasla sam se u nekoj poslasticarnici. Pazljivo sam razgledala sve slatkise ali sam bila neodlucna i nastavila dalje da razgledam regale. Nailazila sam na moje drugove i drugarice. Javljala sam im se ali sam shvatila da sam jako nervozna. Prolazeci pored jednog regala naisla sam na jednu foliju u kojoj se nalazila cokolada, otvorila sam je i zavukla prst kako bih je probala. Prst sam polizala i nastavila dalje. I tu je bio kraj mom snu.

Probudila sam se, ustala iz kreveta i izasla sam napolje. Tu sam se okliznula i pala, kada sam bolje pogledala posekotinu izgledala je na slovo N. Pitam se da li to treba nesto da znaci !?