Ziva pozadina, zvuk, kompjuter, mobilni telefon Sanovnik forum

Ovako, skoro sam sanjao jedan san koji me muci, jer je bio toliko jeziv da mi se prvi put desi da se tako jako uplasim u snu i uz to i probudim odmah (cesto mi se desava da sanjam strasne snove, ali ovaj mi je nekako ostavio najveci utisak).

Naime prvog dela se ne secam, samo znam da sam sa drugaricom kod nje kuci. Nakon toga krenemo napolje i uzmemo sladoled. Usput ga pojedemo i u tom trenutku joj govorim da moram da se vratim do njene kuce da idem u WC. Ja odlazim ali ona ostaje. U povratku ponovo uzimam sladoled i mnogo mi se jede (nemam osecaj da sam ga skoro jeo), a sladoled je jako veliki i zut sto je totalno neobicno jer ja jedem uvek cokoladne sladolede (eventualno jagodu).

Dok jedem sladoled,potpuno zaboravljam na svoju drugaricu (inace mi je najbolja drugarica) i odlazim kod babe i dede u stan, a oni zive veoma blizu njene kuce. Unutrasnjost njihove kuce ne prepoznajem, cak je se i ne secam, niti imam ikakav kontakt sa njima ali i pored toga znam da su sigurno kod kuce. Ulazim u mracnu sobu u njihovom stanu u kojoj se nalazi kompjuter (oni inace nemaju kompjuter). Odlucujem da postavim novu pozadinu na desktop jer mi se odgovarajuca ne svidja. Skidam sliku mog idola,omiljenog glumca kojeg mnogo volim i cenim i u tom trenutku dobijam informaciju da je na kompjuter skinut virus trojanac i da je komp u opasnosti, ali to ignorisem. Inace istu sliku koju sam skinuo imam na pozadini svog sopstvenog telefona. Sve vreme znam da me neko ceka i da negde treba da krenem ali ne mogu da se setim gde.

Postavljam sliku i svidja mi se kako stoji. Nakon toga gasim kompjuter i pocnem nesto da pakujem u svoju torbu a cela soba lici na moju sobu u realnosti, samo sto je i dalje sve u mraku i vrata su paralelno od vrata u mojoj sobi (inace ja nikakvu torbu nisam doneo).

Soba je i dalje osvetljena svetloscu kompjutera. Gledam i kompjuter i vidim da se ne gasi. Prilazim mu i odjednom glumac sa slike se izvrce, glavu provlaci ispod nogu, oci mu postaju crveni kvadratici, krstovi ili zvezde (nisam siguran), celo lice postaje crno a u centrima ociju crvena svetlost, glava pocinje da se okrece kao da je slomljena i odjednom se cuje uzasan urlik cudovista, bez prestanka (zvuk je isti kao na onim strasnim klipovima sa youtube-a, koji imaju za cilj da preplase coveka. Prosle godine sam mnogo gledao ovakve klipove ali posto uvece nisam mogao da spavam- prestao sam). Ja ne pokusavam da izlazim iz sobe vec krecem da vristim i stavljam ruke na usi da ne cujem zvuk, ali zvuk je sve jaci a ne mogu da ga smanjim jer ne znam gde su zvucnici zbog mraka (ne vidim nista osim samog kompjutera).

U tom trenutku se budim. Jos uvek nisam promenio pozadinu svog telefona koja je ista kao u snu ali svakodnevno razmisljam o ovome.

Inace drugarica iz prvog dela sna je moja najbolja drugarica vec 4 godine medjutim ove godine kako smo krenuli u srednju skolu smo se malo udaljili. Mislim da je to i znacenje onog dela kada ja zaboravljam na nju i ostavljam je a posle kada sam za kompljuterom ne mogu da se setim da treba da se vratim kod nje.

Nadam se da mi mozete pomoci :D