Sta znaci ovaj san Sanovnik forum

Idemo ovako posvadjao sam se sa mojom koleginicom (snjom smo imale neki ljubavni odnos ali prije nekoliko meseci, nakon toga smo resili da budemeo drugovi).

Danas sam sanjao kako ja idem kod nje ali pogresio sam zgradu i iako ona ne zivi na posljedni sprat jeden visokokatnice jas sam se popeo na posledni sprat tada je jedan srednovecni covek izasao iz stana i poceo da mi prica na engleskom jeziku ja nisam razumeo sta mi prica (iako vrlo dobro govorim taj jezik) ondak je on sisao jedan sprat dolje i opet se popeo i poceo da mi prica kako se plasi da mu neko ne obije stan i pozvao me unutra. Unutra je bila i zena ali nisam video nju nego sam osetio njeno prisustvo i pricao sa njom pitali su me sta radim koga trazim itn itn pitali su me za moj telefon rekli su sta je lep ali telefon nije bio uopste lep neka stara verzija nokije.

Ondak odjednom pred mene lap top i ja pozovem tu moju prijatelicu na skajp i kazem joj da ne mogu da je nadjem a ona mene kaze pa sto si uzeo mog psa da je on sada bio tu on bi te doveo kod mene

za bubastru, uplata na racun

Evo ovako sanjam jednu poznatu licnost sa kojom sam samo u chatu u realnom zivotu i kako komuniciramo poprilicno nesvakidasnje i dok komuniciramo meni prolazi kroz glavu kako cudno pricamo tj. prica ide cudnim tokom. Ali sve ide u smeru da ce ta osoba meni pomoci jer mi je potreban novac.

Ona hoce odjednom da mi uplati na racun koliko mi je potrebno i ja otprilike u tom momentu trebam da joj upisem br racuna ali tada shvatam da nemam niti jedan racun u srpskoj banci sto u realnom zivotu nije istina (samo ih nisam dugo koristila) i ona ceka da upisem br racuna a ja mislim na tu glupu cinjenicu kako ga nemam i kako sam na cudan nacin dosla do svega toga a sada kada trebam da okoncam svoju agoniju nisam mislila na tako jednu malu stvar a tako bitnu i pocinjem da se pitam kakav sam ja to organizator i zelim li ja to zapravo... glupaca. I budim se.

A san je bio tako realistican... i stvarno mi trebaju pare a i ta osoba bi mozda mogla da mi pomogne.

ne razumijem san

Dobar dan...sanjam vec neko vrijeme bivseg muza skojim imam dijete...u stvarnom zivotu on je bio moja prva ljubav...ali me jako povrijedio i za njega me ne veze nista cak ni dijete ne viđa...a sanjam ga uvijek kako dolazi iskazuje mi ljubav i kako uvijek strasno vodimo ljubav....a ja sam sretno udata zena i imamm idealan brak i djecu....drugo sanjala sam da ulazim u kucu koja je prazna i skidam jaknu sa sebe i od jednom se ni od kud pojavljuje crni mali psic koji je jako bolestan povraca..nije dobro nikako...ja pokusavam da mu pomognem ali ne da mi rezi i laje na mene..hocu neko cebe da ga umotam ne da mi i odjednom on kao umire i zabija glavu u to cebe i ja ga zamotavam i nosim i on ozivljava i pokusava da me ujede ..i dalje se ne sjecam...zanima me znacenje ovog sna...HVALA Damad!!!

Sta znaci sanjati da imas verenika, a ustvarnost ga nemam?

Ssta znaci sanjati da imam verenika a u stvarnost ti ga nemam.

U snu isli smo kao u soping, kupovala sam puno stvari, samo sto sam mogle videti su bile neke crvene cipele, da sam kupila. Ali, neka zenska osoba je stalno bila sa nama, kao da nije smela da me ostavi samu sa tim verenikom.

Posle kao da sam u svom selu u nekoj sobi, kao u nekoj kafeteriji pored prozora.

Zanima me sta znaci ovaj san?

Sta znaci san?

Skoro sam sanjala svoju simpatiju da smo u autu a da su u autu sa nama njegovi roditelji iako ih ne znam...on je samo cutao...njegova mama je onda svima izgovorila kako smo zajedno...iako u stvarnosti nismo..kasnije sam ja nastavila put sa njeegovim roditeljima a on je nestao sta to znaci?

ružne sanje

pozdraw svima:) !
ovako mene nešto zanima ... imam jednu kolegicu i ona ima dečka i je sanjala svog dečka i njenu prijateljicu da su kao skupa... i ona jih je vidjela i sve al oni kao da nije ništa su se pravili samo kao da su prijatelji kad su je ugledali i šta bi to trebalo da značii?? molim vas za odgovore :)

San krevet

Nesjecam se svega, bili smo negde, ja ti i jos neko dvoje. Ne znam ko je bio.
Uglavnom bila su 2 kreveta i kao vrjeme je za spavanje i mene gone da legnem sa nekim drugim, a ja necu zato sto kao ne znam ko je, a ja govorim hocu samo stobom, samo tebi vjerujem. To je sve sto se sjecam. :D

sanjati blato

U svarnosti sam godinama u vezi s zauzetim covjekom. Kako su godine prolazile zelio je da razvrgnemo sadasnje veze s partnerima i osnujemo obitelj. Ja nisam htjela zato sto on ima sina koji je ove godine postao punoljetan.ali sam svejedno imala neku tajnu nadu... Zivot mi je u nekakvim problemima uvijek a on je bio moj oslonac,jedina osoba kojoj sam potpuno vjerovala, podrška, ljubav i puno mi je pomogao u zivotu.

Nedavno me pitao opet da li bi otisla s njim ali nisam mu dala određen odgovor(dobro da nisam). Nakon toga saznajem da mi 10 god krije pravo ime, sto on priznaje a tu se moje povjerenje razbija u tisuce komadica. Uz to dolaze jos nove price i lazi. Ja zelim raskid a on tvrdi da me voli i ostaje kod svoje ponude.ovo nadalje je samo mrcvarenje. na svako njegovo volim te meni je u glavi lažljivac. Raspadam se iznutra, koliko ga volim toliko i mrzim. Ybunjena sam, gubitak mi je prebolan a ne mogu "prezvakati" lazi.

San

E, sad san : sanjam da idem preko groblja u policijsku stanicu(ne znam iz kojeg razloga) koja je nasuprot groblja. Djeli ih ulica.na izlazu iz groblja je jedan uski duboki jarak s komadom neke cjepanice koja predstavlja mostic. Kad zakoracim na "mostic" pogledam dolje u prljavo blato, izgubim ravnotezu i upadnem do struka u to blato. Migoljim se ali ne mogu van i imam osjecaj straha i bespomocnosti. Odjednom se stvori on, pruzi mi obje ruke i izvuce me iz blata. Osjecam olaksanje i srecu. Kad sam pogledala svoju bijelu suknju da ocistim blato s nje, blato je odjednom bilo njezno roze boje kao puding od jagode a ne smeđe. Krenuli smo drzeci se za ruke u policijsku postaju ali on se izgubio(ne znam je li putem ili u postaji). Hodam po postaji i trazim ga bezuspjesno.policajci me ispituju po sta sam dosla al ja ih ignoriram i izbjegavam. Krecem se među njima i trazim njega. Osjecam strah i tugu a njega nigdje, kraj.

Kako da to protumacim? Cijeli dan vrtim san po glavi ali odgovora nigdje...

Sta znaci sanjati dete i metlu?

Proslu noc sanjam kako idem ulicom i vidim devojcicu koja ima oko 2 godine nosi kariranu haljinicu celava je i drzala je moju metlu.Metla je mala ima crvenu drsku.Ja prilazim devojcici i pocinjem da se raspravljam sa njom da mi vrati metlu.Odjednom se nalazim u nekoj zgradi udjem u jednu tamnu prostoriju na sredini stoji sto drveni a sa strane neki stari namestaj ...i tu stoje neke zene....medju tim zenama je i majka male celave devojcice koja se raspravlja sa nmom cija je metla .Mafa san mi je nejasan jer ona stoji nasuprot mene a razgovaramo telefonom.I skrecem pogled sa nje i u uglu zida vidim paucinu.Tu sam se probudila.Sta bi moglo ovo da znaci?

Sanjala sam da prodajem šminku

Sanjala sam da prodajem šminku, kao time se bavim. Razhovaram sa nekom ženom i nudim joj svoju šminku....