Neobican san - Tri Sunca Sanovnik forum

Evo ovako, da se predstavim...
Nikola iz Beograda, mladja generacija :)
Imao sam jedan veoma cudan san pokusacu sto detaljnije da opisem i nadam se strucnom odgovoru.

San se odvijao u stanu gde smo ranije ziveli konkretno na banjici,svi u stanu smo bili uznemireni jer smo ocekivali smak sveta a od clanova porodice koje sam sanjao nikog nisam video ali znam da su bili tu jer se secam da sam u snu pricao sa njima.
Ono sto mi je ostavilo jak uticaj sna jeste to da su noci bile ekstremno hladne a dani istovetno topli,sa terase od stana gledao sam ka nebu u ocekivanju da ce se desiti kraj sveta a ugledao sam TRI SUNCA (konktetnije tri uzarene lopte na nebu) rasporedjene u znaku jednakostranicnog trougla.

Detaljnijeg opisa ne mogu da se setim jer sam san sanjao pre sigurno 2 meseca.
Retko kad pamtim snove sem one koje na mene ostave jak emocionalni utisak i ceo proces sna traje veoma krtako, nekad zna da bude nepovezna, konkretno,(ako se radnja desava na jednom mestu,ja bih se jednog trenutka pojavio na drugom mestu)

Otovri cu jos jedan forum o drugom snu koji je isto zanimljiv pod nazivom "Neobican san 2"

Neobican san 2 - Bela crkva i kupola

Kao sto rekoh opisacu jos jedan u nizu od jako upecatljivih licnih snova.

San se odvija nepoveznao i veoma cudno.

Prvi deo sna je da sam u mom kraju gde trenutno zivim i da se otvorila zemlja i iz nje krenula magma (vulkanska lava).

Brzo iztrcavam iz stana i sedam u kola (nemam polozenu voznju) koja su dzip (stvarna su obican karavan fokusov) i krecem da bezim.

U naselju kod nas postoji ckrkva, u tom mom snu prolazim pored crkve koja je srusena (konkretno kupola) u plamenu i dimu ALI ckrva je neverovatno bela (sjajna) pored rusevina i plamena.

U trenutku se nalazim u jednom nepoznatom delu u nekakvoj sumi gde se vozim nekom seoskom kaldrmom i isprem mene se pomalja iza drveca livada sa lepom kucom (onako u daljini, veoma lep prizor)
Kraj sna.