Cudan san sa bivsom devojkom Sanovnik forum

Imao sam jedan cudan san sinoc. Zanima me da li i koje znacenje ima. Sanjao sam bivsu devojku sa kojom sam bio vrlo dugo. Raskinuli smo pre nekih godinu ipo i dugo je nisam vidjao niti mislio o njoj.
Sinoc sam sanjao da idemo nekud ulicom, i odjednom meni padne napamet da je uhvatim za ruku. Posto sam je uhvatio i ona je stegnula moju ruku, isli smo tako desetak koraka i ona se odjednom trgnula i pustila moju ruku. Onda me je pitala zasto sam to uradio (uhvatio je za ruku), nasta sam joj ja odgovorio: A zasto si se ti trgla tek posle 10 koraka?
Tad sam se probudio...

Sanjati bivsu devojku!

Sanjao sam bivsu devojku skojom smo se vozili u neki bus i zajed mozemo mi vise biti zajedno je i ona to zna i ja, i posle nekog vremena ona izlazi iz autobusa a ja ostajem da putujem. Šta to znači?

San o bivšoj djevojci?

Eh ovako,
Skoro mjesec dana, ne baš uzastopno, ali hajmo reći skoro svake sedmice sanjam svoju bivšu djevojku koja me je nedavno ostavila,tačnije prije osam mjeseci.
Sinoć sam baš sanjao da ona meni priznaje da je u vezi s nekim likom, a do tada sam uvijek tražio neke odgovore od nje, ali ona mi ih naprosto nije davala, i to me je stvarno bolilo.
Međutim sinoć sam sanjao dolazim na njena vrata i kucam, otvara njena njena mam, a sestru njenu susrećem u haustoru silazi niz stepenice onako brzo prolazi kraj mene bez pozdrava. Započinjem razgovor s bivšom djevojkom ona je nešt toliko bila nervozna međutim i zatvara mi vrata,na jednostavno pitanje koju sam joj postavio, ja sam joj rekao :" Pa dobro ako nismo zajedno ne mora značiti da te ne mogu vidjeti i pričati s tobom, i da ne budemo prijetalji ipak je prošlo već nekoliko mjeseci od našeg prekida", ona je jednostavno odgovorila:"Znaš da ne volim kad mi dolaziš na vrata i tako neke stvari i zatvorila mi vrata...."
Međutim ja sam bio uporan i ponovo zvonim na vrata ponovo njena mam otvara i poziva je ponovo da izađe pred kućni prag.
Onda ona meni priznaje kloz nježni plač da je s nekim tipom u vezi, već neko vrijeme...a ja sam rekao pa šta je s nama, zar nisi obećala ako neke stvari promijenim da ćemo opet biti zajedno, jednostavno bio sam toliko povrijeđen od toga i tada sam ustao.
Ako neko može da mi objasni šta sve ovo znači....Veoma teško dođem u kontakt sa svojom bivšom. Kad god bi je nazvao ona bi mi odvratno odgovorila:"Šta sad hoćeš?"
Nikada mi nije rekla pravi razlog našeg prekida...
Ja ovim putem molim sve one koji mogu dati odgovor na priloženi tekst...

Unaprijed zahvalan Sanelovski

San o bivsoj...

Raskinuo sam sa bivsom prije neko vrijeme, i dalje je volim i tesko mi je bez nje iako je napravila dosta problema tokom veze.
Sanjam je skoro svaku noc. Sinoc sam je sanjao da ima sve crne pokvarene zube.

Onda, slijedio je drugi san. Sanjao sam blizu moje kuce kako je pao avion na neko brdo, i sve se zapalilo. Ja sam pokusao da idem tamo da spasim ljude. U avionu su bili moji roditelji (majka je umrla prije nekoliko godina).

Sto bi to trebalo da znaci?

Molim vas da mi protumacite snove, hvala.

Pozdrav, vec tjedan dana sanjam o bisoj ljubavi, naime ona mi je druga cura koju sam imao prva me je najvise povridila i unistila al necemo o tom sad.

Ima mjesec dana da me bivsa cura ostavila i vec tjedan dana je sanjam, ne sjecam se proslih snova al sjecam e dva zanja.

Prvi san mi je da sam bio u nekom klubu ona je stajala na terasi iznad mene,i naisamo sam na nekog muskarca koji me izazvao na borbu (inace treniram MMA 7 godina) i rekao mi je "hajde borimo se dajem ti sansu da se vratis u proslost", tako nekako to me razbijenilo pa sam ga namlatio i gledao u tu terasu di je ona i kad sam s njim zavrio rekao sam mu "taako to rade borci" i onda mi je on krvav rekao "haha uvijek si bio i ostat ces prvak, al si ovu izgubio" nasmije se i poglea u nju i ja pogledam i onda ode sa prijateljicama to me razalostilo i poceo sam plakat, stavio mi je ruku na rame i rekao "sampione imas drugu sansu" pokazao mi je gumb u ziu i rekao da stinem ja sam stisao i vratio se u proslost 10 minuta ranije nego me je izazvao na borbu.

Sve isto ona na terasi a on mi prilazi i izaziva me,ja mu mahnem rukom gurnem ga i potrcim prema terasi zapnem i padnem ispri kolege s posla koji pije kavu i stanem sa strane i ona izadje van s prijateljicama poludio sam dosao sam do nje i zagrlila me poljubila i rekla nedostajes mi. Tu sam se probudio i bio zalostan.

Drugi san sam sanjao ima pola sata kratak je. Isao sam u zagreb i u tramvaju dobijem poruku od moje bivse u kojoj pise "rekla mi je neka zena da bez tebe nisam vise ista ona koja sam bila" tu sam se probudio i nasao ovaj sajt i trazim pomoc.

Pomognite molim vas

Sanjao sam bivsu s kojom sam bio 10 meseci,evo vam san,bilo je nesto kao grmljavina ili tako nesto i zamolila me je da odemo do neke sobe da joj pomognem nesto ne secam se sta,kada sam joj pomogao lego sam na krevet i ona je dosla i rekla da joj se spava i kada je pocela da zatvara oci ja sam je poljubio i onda smo se sto bi se reklo zakrljali.

Kišno vrijeme

Dobrodošao, Kišapadaa,

U opisu tvoga sna je veoma malo detaljnih podataka te prema tome, po narodnom tumačenju, mogu samo reći da imaš probleme u vezi nekog posla usled čega si prilično zabrinut a u privatnom životu nadaš se ozbiljnoj vezi ili braku.

Ako ćemo taj san pogledati po Jungu on bi rekao da se radi o tvom unutarnjem konfliktu sa kojim treba da se suočiš i da ga razrješiš bilo u smislu da to ponovo doživiš ili da ga okončaš.

Ako se mene pita, ti si ovaj san postavio noćas u 0:28, pretpostavljam da si se probudio zbog toga i pitao se šta to znači, tražio odgovor, našao nas i uzeo nick "Kisapadaa" (simpatično je)...moguće je da je grmelo dok si sanjao...moguće je i da je ovo bilo noć prije sa istom kišom i grmljavinom pa si dugo razmišljao...i, možda te je prije sna nešto asociralo na nekoga s kime si proveo deset mjeseci...i tako su ponovo oživjele neke stvari.

Nije loše imati više mišljenja :)

Wind 

Moderator

U snu mi je bivsa rekla

Cao svima. Naime, imao sam decojku sa kojom sam bio pet godina u vezi. Nazalost, raskinuli smo pre dva meseca ( na njenu inicijativu). Od je redovno sanjam, sto smatram normalnom pojavom. Pre neku noc sam sanjao da smo trebali da ae vencamo, ali nazalost nismo "uspeli" (hehe). Volim je idalje, sto je valjda normalno posle toliko godina, ali veceras mi se desio san koji me je bacio u razmisljanje sta moze znaciti. Naime, sanjao sam nas dvoje u maloj sobici ( u kojoj nisam bio ranije), gde je ponavljala reci koje je govorila kada je okoncavala nasu vezu, i u jednom trenutku ona se pretvara u njenu sestru koja mi kaze da moja bivsa ima novog momka. U meni se probudila velika tuga, i ne mogu prestati misliti o njoj. Moze li mi neko pomoci, i protumaciti mi sta ovi snovi mogu u potpunosti znaciti... Hvala unapred ! :)