Ponavljanje slicnih snova Sanovnik forum

Naime, vidjam se sa jednim deckom vec neko vrijeme, ali niko osim mojih par prijateljica i negovog druga ne zna za nas....i desava mi se to da svaki put kad budem sa njim ,kad dodjem kuci sanjam njega, kao da nastavljam u snu nas izlazak. Recimo sinoc smo bili zajedno, nocas sam ga sanjala, kao mi setamo, drzimo se za ruke, ali konstanstno nailazimo na neke poznate ljude, ali u snu sam bas bila sretna i zadovoljna, pa nailazimo na mog tatu, koji je bio poprilicno grub prema njemu, prvo nije htio da se rukuje sa njim, pa onda kao sve uredu, pa normalno prica sa njim...onda u jednom dijelu sna sam sa njim i dalje, ali sam osisana skroz kratko...
Eto, uglavnom svaki put mi se desava da ga sanjam, ali samo poslije naseg susreta u javi..Zaista me zanima sta bi to moglo znaciti?
Unaprijed hvala!

Draga naomi, ovo što sanjaš pokazuje da imaš dileme u vezi dečka sa kojim se viđaš. Otac u snu predstavlja deo tebe koji se delimično ne slaže sa situacijom u kojoj se nalaziš, a delimično se slaže. San u kojem imaš kratku kosu, može značiti da će ova veza na tebe uticati tako da će se u tebi desiti razne promene. Razmisli na koji način ovaj dečko utiče na tebe i da li je baš sve onako kako bi ti želela ili si se složila da prihvatiš neke kompromisa od strane njega kako bi bila sa njim?

Još da dodam, sanjaš ga često prosto zato jer si preokupirana trenutnim dešavanjima.

kako je moguce?

Vec 2 ili 3 put za redom sanjam jednog momka sa kojim sam bila u kontaktu i upoznala ga kod crkve gde smo pomagali oko pakovanja hitne pomoci uvezi Poplava.

Prvi put sam ga sanjala kako me grli jako kako mi stalno sapuce u moje uvo da me zeli da me voli da ne zeli vise samnom. I kako me grli tako mr i boli jer me stvarno privukao jako ka sebi.

Sad ovaj prosli put prvo mi je nesto reko i ja htedoh da izadjem kroz vrata iz jedne prelijepog stana koji je kao na nekom brdu i taj stan ili kuca je od stakla. Neznam tacno o cemu smo pricali uglavnom htela sam izaci al sam stala jer mi on ponovo nesto rece i ja se vratih naslonila uz vrata pekrstila ruke i on nesto kao neces da ides? (Valjda smo se posvadjali) Ja mu nisam odgovorila i nesto ponovo rece ja onako malo se osmehnula i on me poljubio i posle smo bili u bistroj vodi. I tu sam se probudila.

Mucni snovi

E ovako, vec tri nedelje sanjam bivsu devojku svog bivseg decka. Zasto bih se opterecivala time? Elem, ona je bila veliki problem u nasoj vezi inace, a ja sam bila ta koja je bila nesto sto je sluzilo da se ona preboli. Sve je krenulo lepo izmedju nas i nikad nije pricao o njoj dok ja nisam pitala, a onda sam saznala da je razmak izmedju nas dve bio samo nedelju dana, i da je ona njegova prva velika ljubav. Nije da pitam, nije da ne pitam. Pocela sam da kopam sama, saznala da je devojka umetnica, da mu je pisala pesme, postala mi je opsesija na neki nacin. I umesto na nas, moja paznja je bila fokusirana na nju. Iako mi je zaista stalo do njega. Delimicno smo i zbog toga raskinuli, mada ionako ne bi potrajalo. Verovatno sam toliko opterecena da saznam zasto su njih dvoje zaista raskinuli. Sanjala sam je dan pre raskida, setale smo drzeci se za ruke. Sanjala sam je dan pre nego sto smo drugi put raskinuli, ponovo smo setale za ruke pored reke, kao najbolje prijateljice, cak mi je u snu darovala i knjigu sa svojim delima. Nastavila sam da je sanjam skoro svake veceri i cak sam pocela da volim te snove jer osecam nenormalno jaku povezanost sa njom. I svaki put kao da nastavljamo gde smo stale, kao da se svaki put susretnem sa njom na jos jednu partiju druzenja. Pocela sam zaista da se plasim svojih snova.

Vreme

lotus66,

To je san koji se ponavlja i dok ne shvatiš šta ti poručuje on neće prestati. Poruka je za tebe, proizašla je iz tvojih svakodnevnih razmišljanja.

A tvoja razmišljanja su samo o njoj. Šta ti ona poručuje? Mogao bih da nabrojim nekoliko stvari ali bolje je za tebe da to glasno sama kažeš. Pomoći ću ti malo - šta vam je zajedničko a šta nije?

Ja sam zasada rekao koliko sam mogao, to je tvoja podsvest i ti moraš da je pustiš da dođe do tvoje svesti.

Čuvar snova 

Moderator

Poruka

Hvala na odgovoru. Pa ovako, ona je u snovima uvek prijateljski nastrojena bila, ne agresivna, ni svađalački nastrojena. Možda nekad, ali to su sve neke sitne čarke. Osećam se smireno kad je sanjam, kao da delimo mnogo toga. Uznemirena sam nakon toga. Slične smo kažu neki fizički, mentalno ne znam koliko, ali obe naginjemo ka toj umetničkoj strani, obe smo pretpostavljam u nekim svojim svetovima. Ono što znam o njoj je da je razdraganija od mene, veselija. Ja više vučem na neku mračniju stranu. Slične smo i po tome što nam je on prva muška osoba u životu za koju može da se kaže da se zadržala neki period i nešto značila. E sad, različite smo po tome što je ona bila ta koju je on jurio maltene. Kod mene je išlo malo drugačije, trudio se da me osvoji, a kad sam se ja zagrejala, on se ohladio. Kako god, ja nisam mogla da ostavim na miru njihovu vezu i fokusiram se na našu, tako da pretpostavljam da sam joj i ja malo ,,digla cenu''. U snovima mi mahom poručuje da bežim od njega, da se sklonim i slično, suptilno i indirektno nekad. Jer on inače nije baš jednostavna osoba, ima dosta problema, kako u glavi, tako i oko sebe. Obično šetamo pored reke, ili idemo do reke, ili negde putujemo ili je neka manifestacija u pitanju. To je zajedničko svim snovima, šetnja i reka, ili put. Nekad priđem ja njoj, nekad ona meni. Zadnji san koji sam o njoj imala je da zajedno putujemo vozom i da ja u vezi nečega želim da joj pomognem. Na javi uvek dobijem odgovor da sam previše opterećena njome i da je sanjam zato što o njoj razmišljam. Logično, ali i dalje ne dolazim do odgovora.

Odlazak

lotus66,

Takvi snovi su uobičajeni kod veza koje nisu dobro počele ni završile. Tada čovek počinje da analizira kako, zašto, zbog čega, koga itd. Analiza traje jer svest neće da prihvati a podsvest kroz san počinje sa porukama.

Onog trenutka kada si saznala da je razmak između dve veze bio tako kratak i kada si pomislila ono što si rekla tj. da si ti bila zamena, ti si njoj u svojoj svesti "digla cenu". Desilo se to da je tvoje ljudsko i žensko dostojanstvo bilo povređeno i počela si da tražiš izlaz.

Uz svo istraživanje o njoj podsvest je radila svoje i počeli su snovi koji ti nisu donosili mir.

Šetanje, reka i vožnja upućuju na isto a to su mir i odlazak. Na tvom mestu prihvatio bih tu poruku jer je jasna i jer je prihvatanje jedini način da ti snovi prestanu.

Čuvar snova 

Moderator

Prihvatanje

Sta da se radi, nije uvek lako prihvatiti. Ali to nekad i nije nas izbor, nego jedina opcija, da bi sutra bilo bolje. Hvala na odgovoru!

3 puta isti san

E sad mene godinama jedno pitanje muci
sanjala sam san kao idem sa nekim momkom i devojkom u zutom dzipu kako negde putujem,put je bio zelena trava a okolo sve voda,bukvalno jezero,u jezeru su bila 6 sivih vukova oko jezera ogromna suma,u sumi kuca na kuci pise ogromnim slovima moje puno ime i oko kuce ljudi,taj san sam svake godine snjala na isti datum i jos uvek ne znam sta znaci!