Sanjala sam cudan san... Ako neko zna i ume da protumaci Sanovnik forum

Sinoc sam sanjala ratno stanje, bila sam sa svojim drugaricama i grupom muskaraca i stalno smo putovali. Nismo se borili ali tako smo izgledali. Sva mesta bila su krsna i stara, a svi muskarci bili su poznate licnosti. Svideo mi se jedan od njih koji se svideo i mojoj drugarici, pa sam se dvoumila. Ipak na kraju on je prisao meni i drugarica je bila bas ljubomorna. Posle toga smo svi dosli u moju kucu gde je bila zurka.

Vikend

Mogao bih reći da si osoba koja ne nosi prošlost sa sobom...i gleda napred, verujući da će sve biti dobro.

Ipak, voleo bih da te upitam...jesi li gledala neki film ili bila sa društvom negde pa je san nastao kao asocijacija?

Često filmovi deluju na ljude. Isto tako i razna druženja. A kod takvih druženja, sa većim brojem ljudi, između razgovora se uglavnom posmatraju drugi. Ne uvek, ali većinom.

Ovo nije napisano sa namerom da se uvrediš...ti si mlada osoba i mogla bi pogrešno shvatiti. Samo pokušavam da ti objasnim.

Čuvar snova 

Moderator

cudan san

Sanjala sam da mi je majka trudna. Da mi je vec nekako to ranije rekla, da sam u medjuvremenu zaboravila i da je ona sada trudna. Ja sam jako nervozna i nesrecna zbog te cinjenice. Nakon toga, sanjam da sam u kuci nekih poznatih licnosti, dve glumice sede na nekom decijem krevetu prevucenom u roze. To je dominantna boja sobe i prvi deo sna. Nailazi otac moje drugarice, sa kojom nisam u dobrim odnosima vise ovako, a za kog znam da je skoro imao operaciju. U snu cak mislim da nije ni predstavljao sebe i bilo mu je sasvim dobro.Znam da neko vreme, da li posle ili pre mene uzima u ruke bebu. To je beba od nekih sest meseci,sa krnjim zubima (nisam sigurna da realno bebe u ovom dobu i imaju zube). Uprkos svemu, bebica ne izgleda nakaradno. Ima malo vecu glavu. A toga me je inace strah kad drzim malu decu, da im se nesto ne desi sa glavom. Drzim je i ljuljam u krilu i ona se smeje, pokazujuci te krnje zubice. U isto vreme je nekako i gledam odozdo. Traze je od mene, da je dam mami, koja je i dalje trudna. Nekoliko puta kao da se ja, moj ujka i ostatak familije borimo da podignemo bebu sa poda. Glava joj je teska i nekoliko puta udara u pod mojom krivicom dok pokusavamo, a beba utom place. Isto tako, pre neki dan sam sanjala da sam trudna i da hodam negde. Oceva majka ima tumor, pa se plasimbda to nije u vezi sa zubima bebe.To je sve cega se secam. Hvala unapred na tumacenju!