Kanal, avionska nesreca i napad vanzemaljaca, viza za posao Sanovnik forum

Dobar dan, evo ovako, imao sam strasno dugacak san, bar se meni tako cini, i kao da je u epizodama, znaci sve se odigralo u jednom spavanju, sve epizode, ja cu ih poredjati kako je koja isla pa cu vam ispricati, mozda neko moze da protumaci. Ukratko cu vam reci prvo trenutnu situaciju u mom realnom zivotu, nakon toga ide san.

Sve epizode se desavaju u mom rodnom gradu, gde zivim trenutno, i gde sam najduze proveo svoj zivot. Vizu za posao u inostranstvu sam zaista dobio pre nedelju dana, sada cekam ostala dokumenta, internacionalna vozacka dozvola, lekarsko idem tamo da radim i da polazem za licencu za vozace teskih kamiona, to ce mi i biti posao u EU.

1. San pocinje kod mog nekadasnjeg skolskog drugara, on ima radionicu za kola, ali pod gde je kanal je veoma cudan, naime hodate 50 metara levom stranom tu je poplocano raznim komadima, nesto od drveta nesto metalnih ploca, desna strana, izgleda kao mala provalija, i na dnu u cosku se vidi reka kako tece, ja sam se prosetao celom duzinom i nazad. Drugar ima sestru rodjenu koja je ostala da zivi u prvoj kuci, dok drugar zivi tu gde je taj kanal, njegova sestra mi prica o njihovom ocu mnogo lose, e sad problem je sto covek koji se spominje nije njihov pravi otac u zivotu mislim, vec covek koji drzi veliku radionicu i vrsi servis autoelektrike, i njegov sin se poznaje sa mojim drugarom skolskim sa pocetka price.

2. Nasao sam se na kraju svog grada, jedna dugacka ulica, izgleda u snu kao sto zaista izgleda. Bio je sumrak, mesecina, vise ono jaci je mesec nego svetlost dana koja se gubi, tanki oblaci, visoki sa praznim prostorom, kao iscepani oblaci kroz koje se moglo nazirati. Mir i tisina, u trenutku vidim putnicki avion sa svojim svetlima na nebu, iznad oblaka, bi je kao uvecan, jer na toj visini avion bi trebao izgledati manji, ali ja sam ga video malo uvecanog, ide brzo, menja pravac kao da ga nesto juri, za njim zaista jos nekih svetla koja ga u stopu prate, avion pocinje da menja pravac na levo u epizodama, naglo levo pa ispravi, pa opet naglo levo, pojavljuje se bela svetlost kao loptica koja ga prati ali nije deo njega, prati ga i okruzuje, kao da ga skenira, u tom momentu ljudi okolo vicu u strahu, ja nemo posmatram, menja mi se pogled, nisam vise na ulici, sada kao da je ispred mene radar i celu stvar sa nocnog neba posmatram na radarskom ekranu, lepo se vidi avion, za njim jedan 3 - 4 puta veci avion, vazemaljski, i mnostvo sitnih letelica koje ga prate, pogled se vraca nazad, i sada opet sve vidim kao pre, avion se okrece ka meni, i obrusava se sa neba, ja potrcim napred, prelece iznad moje glave, i pada strahovito, ruseci zgradu Srednje skole u koju sam ja isao jel.., ja nisam ni taknut, pozar, vrisak ljudi. Zanimljiva stvar sada je da ja sve vreme snimam svojim mobilnim telefonom, ceo dogodjaj, ulazim u neki auto, nisam siguran da je bio moj, pojavljuju se vanzemaljci okolo, izgledaju kao crne fleke elipsaste vertikalno, krecu se haoticno. U trenutku vreme se menja, suncano je, neki crnci sede u mom autu, ja vozim, i sad, ja znam da su oni vanzemaljci i pitam onog sto sedi pored mene, odakle si dosao , sta hoces ? Kaze, ja sam iz Juznoafricke Republike, i sve staje tu. Posle sam pokazivao ljudima da imam snimke vanzemaljaca i celog dogadjaja.

3. Osvanuo je sledeci dan, lep, suncan, secam se devojke u crvenom, sreo sam je u obliznjoj ulici nedaleko od moje kuce, nosila je neki lagani prolecni kaput, crvene boje, bila je osmehnuta i vedra, secam se da mi je ona dala radnu dozvolu, odnosno tu Vizu, medjutim, ja sam vec imao jednu, sa drugacijim brojevima, ona je rekla da mi i ova treba, ta me devojka podseca na moju bivsu devojku koju ja i dalje volim, nije da izgleda isto, ali kao da je ona u drugom telu, ili tako nesto. Neko kasnije dolazi kod mene , ne znam ko je, trazi od mene pomoc kako da i on dobije vizu, ja ga saljem kod te devojke. Secam se papira, kao kad iscuapate sredinu iz sveske A4, tako dvolisnica, samo od kvalitetnog papira, sve ispisano nekim podacima, zigovima i u sredini na desnoj strani video sam dva mesta za te vize, jedno mesto je za karticu koju sam imao, drugo mesto je za karticu koju mi je vedra devojka u crvenom dala. Secam se kasnije i neke devojke druge koja mi se nabacivala, ali mi je krivo sto ne mogu da se setim detalja, ne znam ni ime ni kako izgleda ni nista. Ovde je kraj ovog eseja, pa ako nekoga ne mrzi neka procita i da neko objasnjenje.

Hvala vam