Vencanica Sanovnik forum

Dragi sanjari, pokusala sam da pronadjem sta znaci sanjati vencanicu i nisam uspela. Naime, moja mama me je sinoc sanjala da sam u vencanici i sa velom koji ima neke perlice koje mi padaju na celo.

Da li neko moze da mi pojasni sta znaci to za mamu, a sta za mene? Unapred hvala.

Ljudi, da li je moguće da niko ne zna da mi protumači šta znači sanjati nevestu.
Moooooooooolim Vas, pa pogledajte koliko njih je pročitalo ovo što sam napisala i baš niko da ogovori :cry:

Zaista mi je zao sto dosad niko nista rekao o tvom snu.Volela bih da ti je bubastra mogla nesto reci o tome, ipak je po meni najbolja u tome. Mozda ce ti pomoci, mozda ne, rali evo reci cu ti da je moja mama ponekad imala takve snove.Pamtim da ih se uvek pomalo bojala jer je smatrala da to nisu dobri snovi i da se radi o nekoj brizi, tugi i sl. Onaj deo sa velom i perlice na celu mi govori kao da o necemu ili nekome nemas sasvim jasnu sliku.Megjutim sve ovo sto sam napisala i nemora da bude tacno.Na kraju krajeva sve ipak zavisi od onog ko sanja.

Zvezdice,
Hvala puno za odgovor.
Iskreno i ja se malo plašim jer mama isto misli što i tvoja.
Valjda će to biti sve u redu.
Iako bih iskreno volela da Bubastra da svoje tumačenje, ona je koliko vidim, specijalista za snove :)
Hvala još jednom.

Draga Aida7b, evo napisacu ti sta u mom sanovniku znaci vencanica:

Ugled i postovanje. Nalaziti se u vencanici - steta.

Mogu ti reci jos i da bela boja oznacava iznenadnu radost, ali moze biti i negativna, jer u snovima stvarima koje su u velikom kontrastu mogu biti zamenjena mesta(sahrana - radost;porodjaj - platicete za neko zlodelo).
Ja, iskreno, mislim isto sto i Zvezdica. Jednostavno se malo vise zadubi i znaces. Mozda to ima veze i sa onim sto vencanica predstavlja za tebe ili tvoju mamu. Radost ili tuga? Znas ti sama bolje sta ta vencanica i perlice predstavljaju od bilo kog profesionalnog tumaca snova. Ja se, recimo, kada tumacim neki svoj san, prvenstveno oslanjam na sebe, i svoje misljenje o simbolima iz sna, pa tek onda na one iz sanovnika. Mi sami najbolje razumemo svoje snove, samo treba da malo razmislimo o njima...

Cao,
Ja mislim da je mama samo preopterećena time što ja imam ozbiljnog momka i treba da se udam, pa sanja neke venčanice i to mene u venčanici već dva puta za mesec dana.
Hvala u svakom slučaju, ja ću da prihvatim samo ona lepa tumačenja, a o ružnim neću ni da razmišljam.

Pozdrav i srećni praznici.