Polisa o privatnosti

Koje informacije prikupljamo?

Prikupljamo informacije koje unesete u forme na našem sajtu.

Ako želite da učestvujete aktivno, od Vas može biti zatraženo da unesete ime, email adresu ili broj telefona, zavisno od potrebe. Medjutim, možete takodje posetiti i pregledati sajt anonimno.

Nezavisni distributeri, uključujući Google, koriste kolačiće da bi prikazivali oglase u skladu sa predhodnim posetama korisnika sajtu.

DoubleClick kolačići omogućavaju Google-u i njegovim partnerima da korisnicima prikazuju oglase na osnovu poseta našeg sajta, i/ili na osnovu poseta drugim sajtovima na Internetu.

Korisnici mogu da onemoguće DoubleClick kolačić za oglašavanje zasnovano na interesovanjima, tako što će posetiti stranicu "Podešavanja oglasa".

Za šta koristimo ove informacije?

Informacije koje prikupljamo od Vas možemo koristiti na sledeće načine:

Kako čuvamo Vaše inforomacije?

Mi smo implementirali mnoštvo zaštitnih mera u cilju očuvanja bezbednosti Vaših privatnih informacija kada ih unesete, pošaljete ili pristupate putem našeg sajta.

Da li mi koristimo "kolačiće"?

Da. "Kolačići" su mali fajlovi koje sajt ili provajderi usluga šalju na Vaš računar kroz veb brauzer (ukoliko to Vi dozvolite) i oni omogućavaju da sajt ili provajderi usluga prepoznaju Vaš brauzer i na taj način snime i sačuvaju odredjene informacije.

Mi koristimo kolačiće da sačuvamo Vaša podešavanja za Vaše sledeće posete sajtu (naši kolačići), i takodje u procesu analize podataka o saobraćaju i korišćenja sajta (Google Analytics kolačići) da bi na taj način bili u mogućnosti da Vam ponudimo bolju uslugu i više funkcionalnosti. Mi možemo takvu analizu sprovesti u saradnji sa nezavisnim provajderima usluga da bi smo što bolje razumeli potrebe naših korisnika. Ti nezavisni provajderi usluga nemaju pravo da koriste informacije sakupljene sa naše strane, osim u svrhu analize podataka a za cilj da unapredimo sajt.

Google Analytics

Mi koristimo standardne Google Analytics funkcije, i dodatne oglašivačke funkcije, uključujući:

Korisnici mogu da onemoguće funkcije oglašavanja Google analitike sa strane www.google.com/ads/preferences (Google - Podešavanja oglasa), i / ili korišćenjem tools.google.com/dlpage/gaoptout (dodatka za onemogućavanje Google analitike).

Log fajlovi

Kao i mnogi drugi sajtovi, www.inter.rs takodje koristi log fajlove. Informacije koje se čuvaju u njima uključuju internet protokol (IP) adrese, tip brouzera, podatke o internet provajderu (ISP), vremenski zapis, podatke o dolaznim i odlaznim stranama, broj klikova da bi se analizirali trendovi i omogućila administracija sajta, pratio tok poseta i prikupile demografske informacije. IP adrese, i ostale informacije nisu informacije na osnovu kojih se može utvrditi lični identitet korisnika.

Prikupljanje podataka

Ovaj sajt koristi alate koji vodi sakupljaju Vaše zahteve za učitavanjem strana i prosledjuje neke elemente pretraživačima da bi im omogućio da bolje indeksiraju sajt. Mi kontrolišemo konfiguraciju takvih alata i odgovorni smo za informacije koje se šalju pretraživačima.

Da li mi delimo neke informacije sa trećim licima?

Mi ne prodajemo, ne menjamo, niti na bilo koji način delimo informacije na osnovu kojih se može utvrditi lični identitet. Ovo ne uključuje treće strane od poverenja koje nam pomažu na održavanju sajta i u poslu, ili da Vama obezbede neku od usluga, a sve dok treće strane pristaju da drže takve podatke poverljivim.

Mi možemo dostaviti Vaše informacije ukoliko verujemo da to zakon nalaže, ili da bi smo sproveli naše polise, ili da zaštitimo naša prava ili prava drugih, vlasništvo ili sigurnost. Medjutim, informacije pomoću kojih nije moguće identifikovati korisnike, možemo deliti sa trećim stranama u marketinške, reklamne i druge svrhe.

Odlazni linkovi

Povremeno, a na osnovu naše procene, možemo ponuditi proizvode i usluge trećih strana na našem sajtu. Te treće strane imaju svoje / zasebne polise o privatnosti. Zbog toga mi nismo odgovorni za sadržaj koji se nalazi i aktivnosti koje se dogode na tim ulinkovanim sajtovima. Ipak, mi se trudimo da sačuvamo integritet našeg sajta, i svako Vaše mišljenje koje nam dostavite o tim sajtovima je dobrodošlo.

Uskladjenost sa California Online Privacy Protection Act

Mi cenimo Vašu privatnost i preduzeli smo neophodne mere radi uskladjivanja sa California Online Privacy Protection Act. Stoga mi ne distribuiramo Vaše lične informacije sa trećim stranama bez vašeg pristanka.

Uskladjenost sa zakonom o zaštiti privatnosti dece onlajn (COPPA)

Mi smo u skladu sa COPPA (Childrens Online Privacy Protection Act), mi ne prikupljamo informacije od osoba mladjih od 13 godina. Naš sajt, proizvodi i usluge su usmereni ka osobama 13 i više godina starosti.

Vaš prihvatanje

Vaše korišćenje našeg sajta je ujedno i Vaše prihvatanje naše polise o privatnosti.

Izmene polise

Ukoliko odlučimo da napravimo izmene polise o privatnosti, objavićemo te izmene na ovoj strani.

Kontakt

Ukoliko postoje bilo kakva pitanja u vezi ove polise, možete nas kontaktirati na email adresu u potpisu.