Uslovi registracije Inter CAFFE

  1. Iako administratori i urednici Inter CAFFE foruma nastoje da što pre obrišu ili izmene svaki problematičan materijal koji se eventualno ovde pojavi, nemoguće je pregledati svaku poruku. Prema tome, na Vama je da znate da sve poruke ovde poslate iskazuju stavove i opredeljenja autora, a ne administratora, urednika ili webmastera.
  2. Poruke napisane na Inter CAFFE forumu su vlasništvo foruma. Poruke ne mogu biti objavljivane na drugim mestima bez odobrenja odgovornih lica.
  3. Slažete se da ne šaljete nikakve moralno problematične ili neprihvatljive poruke, ni bilo kakav materijal čija je distribucija nelegalna, ili je možda nelegalna. U protivnom, možete biti odmah i trajno isključeni, a Vaš internet provajder i nadležni organi mogu biti obavešteni o tome.
  4. O tome šta je neprihvatljivo odlučuju administratori i moderatori Inter CAFFE foruma. Ovaj forum je moderisan. Slažete se sa tim da webmaster, administrator i urednici imaju pravo da obrišu, izmene, pomere ili zatvore svaku temu u svako doba, ako to smatraju potrebnim. O tome mogu, ali nisu u obavezi da obaveste autora.
  5. IP adrese svih poruka se čuvaju.
  6. Garantujete tačnost informacija koje ste uneli o sebi i slažete se da budu čuvane u bazi podataka. Iako Vam garantujemo privatnost time što ove informacije neće biti objavljene trećoj osobi bez Vašeg dopuštenja, webmasteri, administratori i urednici se ne mogu se smatrati odgovornim u slučaju hakerske provale.
  7. Ovaj forum koristi mehanizam kolačića (engleski: "cookies") da bi sačuvao izvesne podatke i na Vašem kompjuteru. Ovi "cookies" fajlovi ne sadrže ni jednu od informacija koju ste uneli, oni su tehničke prirode i namena im je da upotpune bolji prikaz strana.
  8. Vaša email adresa se koristi samo za potvrdu Vaših podataka registracije i šifre, a slažete se da Vam na nju stignu obaveštenja u vezi Inter.rs sajta - najviše mesečno jednom ako ih ima.
  9. Ako kliknete na dugme za registraciju ispod, Vi i mi ćemo podrazumevati da ste sada pročitali ove uslove, da ste ih razumeli, da se slažete sa njima i da se obavezujete da ćete ih poštovati.