Prakticni feng shui, kineski simboli srece - sexy lady Feng šui

Simbolicni objekat za poslovni napredak

sexy lady i još jedno dodatno pitanjce :):

dobila sam sliku na kojoj je brod koji vuče blago...u kom delu stana bi trebalo da mi stoji ta sličica? Hvala
Ned 20.01.2013 13:00

Ako na brod sa blagom gledamo kao na simbol dobre srece, tj jedrednjak natovaren novcem je mocan podstrekac karijere, njegova tovar simbolicno predstavlja "nemu tvrdnju"kojom sebi o ostvarivanju sebi vece zarade i uspeha u poslu. Generalno se obicno postavlja u kancelariju ili u radni prostor, tako da izgleda da plovi kroz prostoriju, a ne kao da ce da isplovi bilokroz vrata ili prozor. Okrenite ga tako da izgleda kao da ce uploviti u luku, i dopustite da Vasa kancelarija ili radni prostor bude njegova luka. Treba da je plasiran na nizem stocicu. Mozete postaviti i vise trgovackih brodova natovarenih zlatom kako biste predstavili i druge izvore prihoda.

Sama pozicija shodno godisnim kretanjima negde izdvaja severoistok narocito ukoliko je glineni ili od nekog drugog materijala koji korespondira sa elementom Zemlja, s tim da ipak za potpuno sagledavanje je veoma vazna numericka mama doma koju ovde nemamo. Principijelno ovakvi objekti se postavljaju u sektor sa prosperitetnom vodenom zvezdom u mapi doma.

Identifikujte materijale, boje, forme od kojih je iradjen, sve pojedinacne elemente koje sadrzi i upravo to ce i ukazati na njegovu najbolju simbolicku namenu, pa i poziciju.

majra 

Site Admin

Hvala puno, na prvoj strani imate moj stan i sve podatke...
htela samo još da pitam u vezi tv, gde je najbolje da bude, tj. da li mogu da ga stavim na zid između vrata od kuhinje i od dnevne sobe, kao i da li je bolje da bude na zidu ili ipak na nekoj polici?
Hvala još jednom

Numericka mapa doma

Na prethodnim strana ima Vas tlocrt i godina gradnje, zato sami pisala da pripada periodu 7, ali nigde ne vidim podatak o kompasnoj orjentaciji, tj. kompasnu vrednost pravca gledanja izrazenu u stepenima, sto je neophodno za izradu numericke mape.

Na tlocrtu sam ucrtala crveni vektor gde se vrsi ocitavanje. Tek kada imate mapu onda mozete sagledati odnose vodene i planiske i periodicne zvezde. Ukoliko imate mapu, onda sve povoljne simbole postavljate u sektore gde imate uvremejene povoljne uplive.

Za svaki elemenat treba razmisliti i razgledati ga po osobinama i nameni i kada mu odredimo faznu pripadnost onda mu i biramo mesto u skladu sa ciklusom elemenata i onim sto u datom sektoru njegovim uvodjenjem zelimo podrzati, oslabiti ili iscrpeti.

http://img706.imageshack.us/img706/1839/sexyladyplanstana.jpg

Uploaded with ImageShack.us

majra 

Site Admin

fototapet

Poštovana Majra,
treba mi Vaš savet. Naime, želim da u spavaćoj sobi, uz zid gde se nalazi krevet, stavim fototapet. Imala sam u vidu, ovaj:

http://i.imgur.com/T5kW9e0s.jpg

jer koliko se sećam, u spavaćoj sobi, treba da mi bude sve plavo-belo, morsko i zid koji će izgledati da se tu ne završava...
Mislim da bi ovaj tapet bolje izgledao na suprotnom zidu, ali onda se ne bi video dok se ne uđe u sobu...a ja sam htela da bude baš na ovom zidu, gde je krevet, na istočnoj strani.
Da li mislite da bi ovaj tapet odgovarao ili imate neki drugi savet za mene? da li bih imala osećaj kao da "spavam na promaji" :)?
Pozdrav i hvala unapred,
Tanja