Voda i balzam. Sanovnik forum

voda i balzam - san do sad znam neke interpretacije vezane za vodu (mirnu, toplu, hladnu.. itd)
Ali.. ovo, me je prosto malo zbunilo!! :-)
Da li neko od vas zna kako se ovaj san moze protumaciti?

Sanjam da sam otputovala negde van zemlje gde boravim, i da sam na jednim sajmu u kojem je i jedan bazen s hidroterapijom.. sa nekim vodiocima.
mislim se, voda izgleda super.. bi da udjem.. ali dvoumim se, bice mi mozda malo dosadno..(?)

Idem prema vodiocima i vide da gledam u bazen, da bi mi rekli – a posebno je jedan insistirao- ajde, upadaj.. neces se pokajati..uveren sam. Eto on mene baci u bazen, kad sam osetila da u bazenu ima neka aloe vera ili mirisno ulje ( podsetilo me na moje krstenje..:?) .. a ovo da se kupam u to mi je bas bilo ugodno...:-) mnogo lepo..:-)

Usao je i on zamnom.. I odmah dosao ka meni (s time sto je poceo s nekom terapijom) da me za misice vuce svugde po bazenu. Vidim da i drugi ljudi oko mene primaju ovu terapiju. ( voda je topla, i ono ulje u njoj osecam). Tako je vezba potrajala.. sve dok nije ostalo jos samo dvoje ili skoro niko vise :shock: u vodi.
-Za ovaj deo mislim da je glavni deo sna!!-

Moram da naglasim da sam san u ovom trenutku dozivela stvarno kao da je sportska vezba ili terapija u pitanju, a ne nesto semi-strastveno.. Ali da je ‘pak kontekst ovog sna bio u vidu rekreacije.
Sve u svemu relaksacija nevidjena! Samo me je osecaj te relaksacije uzbudio kad sam se probudila… jer sam se osecala tako odmorna!! :-)

Zanima me sta je iza ideje ovog bazena i balzama (deja vu s krstenjem) u njemu… i naravno covek koji se brine za vezbe? :?