Sanjala sam da mi otpadaju nokti Sanovnik forum

Sanjala sam da mi otpadaju nokti. . prosli put kada sam slicno sanjala, izgubila sam dedu. Sta to zaista znaci? :(

Znači da ćeš si u nekoj situaciji gde osećaš da nemaš kontrolu ili moć nad nekim dešavanjima u tvom životu.

Čudan i bolan san

Draga bubastra i ostali prisutni,

Noćas sam sanjala veoma čudan i pritom san pun osećaja bola u snu i nakon buđenja. Naime, sanjala sam kako mi otpada nokat na srednjem prstu, desne ruke. Nokat je otpadao postepeno i u parčićima. Sve to je bilo jako bolno, i pojavljivalo se pomalo krvi kako je otpadalo neko parče. Takođe, sećam se da sam stavljala aceton na taj nokat, koji je u snu obnavljao isti, i stvarao tvrd sloj kako ga nanesem, učvršćivao ga, ali je on opet nakon toga pucao. Sećam se da sam u snu toliko želela da se nokat obnovi, ali on je pucao uz bol. Non stop sam ga dodirivala prstima da proverim da li se obnovio, i taman pomislim da jeste, on počinje nanovo da puca. Bol je bila toliko jaka, da kada sam se probudila boleo me taj isti nokat na srednjem prstu desne ruke. Takođe se sećam, da se u snu pojavljivala moja pokojna baka, na trenutke, sedeći na stolici pored mene dok se sve to dešavalo. Volela bih kada bi mi neko rekao šta znači san koji sam sanjala, pokušala sam da opišem sve u detalje i da se setim koliko mogu.

Hvala unapred.

Energija

Dobrodošla,

Šaka je simbol mentalnih i fizičkih sposobnosti i svaki prst ima svoje značenje.

U tvom slučaju proizilazi da gubiš/izgubićeš kontrolu nad nekom situacijom. Bol koju osećaš ukazuje da si emotivne prirode usled čega ćeš osećati bespomoćnost i gubitak energije.

Savetovao bih ti da promeniš način rešavanja problema da bi mogla izaći iz tog kruga. Kod tebe je veoma razvijen osećaj odgovornosti i posvećenosti i to te sputava u reakciji.

Ishod će biti dobar, samo izaberi pravilan način.

Čuvar snova 

Moderator