Sanjanje odredjenog datuma Sanovnik forum

Molim vas za malu pomoc ako moze. Zadnjih par dana konstantno sanjam odredjeni datum u snu. Ja mislim da je 20.02 u pitanju. Ne znam zbog cega, ali svako jutro kad ustanem uznemiren sam totalno, iako uopste ne reagujem na snove, bilo o cemu da se radi kad sanjam. Negdje sam procitao da to znaci odredjeni gubitak u kuci. Je li to istina, i ako jeste, na kakav se gubitak moze odnositi?

Zaista nikad nisam ni mislio o svojim snovima, ali ovo me bas zanima, naravno ako mi mozete pomoci. Tacnije se radi, da konstantno sanjam neku nepoznatu djevojku i da kao ima urezan datum na sebi, i u sustini samo taj datum i gledam cijelo vrijeme. Nista vazno mi se tada ne treba desiti, zbog toga mi je toliko i cudno. Unaprijed hvala za bilo kakvu pomoc..

Ne znači gubitak, ali znači promenu u životu koja ti se već sprema. Obrati pažnju na to kako će tvoj život dalje da se razvija.

Sanjanje datuma

Hvala puno na objasnjenju. Istina je da se nesto krupno desilo i zaista moram skontati u kojem ce smijeru da mi tece dalji zivot. Samo sto je to bio danasnji datum, a sve sam mislio da je sutrasnji.

Re: Sanjanje datuma

sejodz: Samo sto je to bio danasnji datum, a sve sam mislio da je sutrasnji.

Ne mora uopšte da znači da si sanjao ovaj datum zato što je tad trebalo nešto da se desi. Ako pogledaš te brojke, izgledaju kao u ogledalu, što ukazuje na neku promenu, nešto će se izokrenuti kao u ogledalu. Tvoja podsvest je samo iskoristila ono što već imaš u okolini.