Sanjam bivseg cetiri dana za redom - molim tumacenje Sanovnik forum

Pre dva meseca sam se posvadjala sa deckom i od tada se retko cujemo, on navodno nije zainteresovan za pomirenje, ali mi ne vraca stvari (prakticno sam prenela kod njega sve svoje knjige, slike i druge stvari), niti mi trazi da mu vratim kljuc od kuce.

Pre dve nedelje smo imali poslednji kontakt, a sada ga u poslednja cetiri dana sanjam.

1. san: Sanjam da mi je koleginica javila da on ima drugu devojku, odjednom se ja nalazim ispred njegove kuce. On stoji sam ispred kapije, gleda u mene, ali ne odgovara vec okrece glavu. Vece je, blago osvetljeno toplim zutim svetlom sa ulicnih svetiljki.

2. san: Dolazim kod njega po moje knjige koje stoje u njegovom ajnfortu (u Vojvodini naziv za natkriven ulaz u kucu kod kapije), slazem ih u kutiju koja tu stoji, a onda ugledam dva para novih crnih cizama. One lepse su moje, uzimam ih i stavljam sa knjigama, a druge prepoznajem kao cizme moje bivse drugarice. Penjem se uz tri stepenika, ulazim u kucu, ugledam nju i povijam je napolje oko stola. Ona me moli i izvinjava mi se i odlazi, ali on nepomicno sedi na stolici i gleda u mene.

3. san: Sanjam da smo se pomirili, prespavala sam kod njega, kad je on otisao na posao ustajem iz lepo namestenog udobnog starinskog kreveta, dolazi njegova majka i mi mu zajedno pregledamo elektronsku postu u kojoj nalazim poruke drugih devojaka. Moram reci ovde da smo se mi i posvadjali jer sam ga uhvatila da se dopisuje sa drugima, a njegova majka jeste na mojoj strani i zeli da se mi pomirimo.

4. san: Sanjam da srecem njegovu majku jednog lepog letnjeg dan na setalistu punom ljudi i ona mi prica o njemu, ali ne znam sta. Zatim srecem njega, po hladnom zimskom danu kako mi pokazuje razglednicu, ali se ne secam da li je dobio ili je salje. Ovde smo u prijateljskim odnosima, ali kao da zeli jos nesto da mi kaze, gleda me nezno. Pozdravljamo se i tu se budim.

Unapred hvala, ukoliko neko moze da mi ovo rastumaci.

Ova četiri sna sve zajedno opisuju situaciju koja se dešava u tebi, i eventualno šta je ishod svega ovoga. Moguće je da ti još uvek želiš da se pomirite iako te je dečko povredio i ti si izgubila poverenje u njega. U prva tri sna, u svakom je prisutan element prevare. Moguće je da ti i sumanjaš na još neke stvari ali nemaš dokaza ili ne želiš da to priznaš sebi. Ne znam da li ćete se pomiriti, ali ovo je što bih ja zaključila iz tvojih snova:

U prvom snu, to što on ima drugu devojku praktičkno označava da je on zaista nekako započeo novi život u kome nema tebe.

U drugom snu, san ti šalje poruku da ćeš biti spremna da i ti u potpunosti sa njim raskrstiš, ali da je u tebi ostao pečat nepoverenja i prevare.

treći san... i da ćeš zbog toga neko vreme vući za sobom nepoverenje u buduće partnere i proveravati ih.

U četvrom snu se vidi da ćeš uspeti da se izboriš sa nepoverenjem prema drugima kad tad i da ćeš nekako uspeti sve to da ostaviš iza sebe.

Vrlo značajno što si sanjala sve ovo, shvatam da ti je sada teško, i tvoja podsvest ti daje poruku da bi sagledala neke stvari kakve zaista jesu.

Hvala ti mnogo na tumacenju. :)

Nema na čemu,nadam se da ti ima nekog smisla :D