San - molim tumacenje Sanovnik forum

Imam problem stalno sanjam svoju baku koja je umrla pre mesec, bukvalno svaki drugi dan. A danas je zadusnica i sinoc sam je sanjala kako se smeje, ja sam se u snu rasplakala jer sam znala da nije ziva. Ranije mi se desavalo da stalno sanjam pokojnike... sta mi znaci to uopste. jer mi nije svejedno kad se probudim u sred noci? hvala unapred :)

Možda nešto želi da ti poruči. Šta si sanjala konkretno kada si nju sanjala?

Sinoc kako se smejala i salila samnom, a inace sanjam je i kako prica ali je nikada ne razumem... a uvek u snu znam da nije ziva.

Kažeš da si i ranije sanjala pokojnike. Svi mi ih sanjamo, međutim možda si ti senzitivna na one koji tek napuste ovaj svet. Duša je napustila telo i sprema se da napusti ovo mesto. Dok se to ne dogodi, ona još obitava u među nama, oprašta se od svojih dragih, iako živi ljudi najčešće ne mogu da je čuju ili vide. U snovima je najlakše za dušu da dopre do živih, posebno ako smo prirodno takvi da možemo da osetimo takve stvari.

Ja bih rekla da se tvoja baka oprašta od tebe. Možda ti nešto i poručuje, ali se ti toliko uznemiriš da ne možeš da je čuješ. Probaj da joj poručiš da ako ima nešto važno da ti kaže,neka ti to saopšti da ti možeš da shvatiš.

Hvala puno :)

Sanjao sam čudan san,pomozite sa tumačenjem

Sanjao sam pokojnog oca kako pada sa terase drugog sprata mog stana.Pozivam hitnu,strčim dole,on leži ali nakon nekoliko trenutaka otvara oči.Stiže i hitna pomoć a glavni lekar ekipe je rođaka moje supruge kojoj je nedavno preminuo suprug.U tom trenutku moj pok. otac ustaje na noge i kao ''ma nije mi ništa'' ali posrne i klekne a ta lekarka mi kaže ''vidi se da je dementan'' i stavljaju ga u hitnu pomoć i odvoze.
To bi bilo to,ako bi neko mogao ukratko da mi rastumači san bilo bi jako lepo.Inače ja sam od onih što retko zapamte svoj san a i kada ga zapamtim to su uglavnom noćne more kao u horor filmovima gde uglavnom mene kao glavnog lika jure i pokušavaju da me ubiju sekirama,satarama ili noževima raznoraznih veličina(hehe)Krvi normalno uvek bude ali me nikada još nisu uhvatili...
Hvala unapred