3D modeling for everyone - Google SketchUp Računari

Google SketchUp je jednostavan i brzo savladljiv program za 3D modeliranje. Google SketchUp besplatni je program za 3D crtanje sa prilicno jasnim i jednostavnim uputstvima za upotrebu. Nakon sto besplatno skinete program i instalirate ga prilikom prvog podizanja upaliti ce Vam se help prozor koji ako procitate i nakon njega odradite par tutoriala i Vi cete moci raditi "majstorske" 3D skice cak i ako nikada ranije niste koristili 3D programe.

http://img193.imageshack.us/img193/8457/googlesketchup.jpg

Osim izrade 3D modela program vam omogucuje da te modele stavite na Google Earth ili da ih delite sa drugima. Programom mozete postici veliku preciznost, a osim toga na internetu postoji mnostvo uradjenih modela i komponenti kojima mozete potpuno verno prikazati ono sto ste zamislili.

Da bi vam rad od samog starta predstavljao zadovoljstvo izdvojite oko dva casa i pogledajte sjajno uradjene tutorijale na njihovom profilu - Official Google SketchUp

To ce vam dati odlicnu osnovu za manipulaciju sa linijom alata, ostalo zavisi samo od vase maste.

http://img832.imageshack.us/img832/1204/googlesketchupcustom.jpg

Google SketchUp - download

SketchUp is the finest (and most innovative) tool available for anyone designing anything from coffee pots to skyscrapers."
– McCall & Associates

majra 

Site Admin