Uredjenje stana metodom feng shui - csnezana Feng šui

Tapete - izbor za kuhinju

Sam uzorak u vidu kamena, će samo "betonirati" situaciju. Zamislite svaki put, a tu se ipak provede svakodnevno vremena, zbirno godišnje to je možda i nekoliko meseci. Pokušajte predstaviti sebi kako biste se osećali da Vas neko prinudi da svakodnevno gledate u kameni zid ispred sebe?

Ako pratite ciklus elemenata i želite da unesete korekciju posegnite za elementom koji iscrpljuje dati, ili koji ga drži pod kontrolom. S obzirom da je to pak veća površina ja vam preporučujem da to bude elemenat koji iscrpljuje a ne koji razara, izuzetno retko se u feng šui-u savetuje aplikacija destruktivnog ciklusa elementa, za takvu primenu mora se imati dobar argument i paralelno vršiti ravnotežu na nivou celokupnog životnog prostora, jer ono na šta moramo misliti uvek je - ravnoteža.

http://i.imgur.com/yzS1WJi.jpg

Iz ovoga proističe da same tapete ako su papirne nose energiju Drveta, ako to podržite i uzorkom (ne cvećem) mislim da ste na pravom putu. Generalno prvo što bih ja odabrala je prava tanja pluta, no Vi svakako treba da se vodite i sopstvenim ukusom i željom u pogledu samog enterijera, na koncu Vi ćete to gledati svakodnevno. Ako pokušamo objektivno sagledati zahtev funkcije i energetske faze datom mesta, neizostavno se nameću kao izbor pločice zbog higijene i održavanja, sa uzorkom/dezenom elementa Drvo i eventualno akcentima elementa Metala. Dakle pravougaone, postavljene dužom stranom po vertikali, uzorkom takodje po vertikali orjentisanog ili naprosto belim sa vertikalnim fuknama naglašenim nekom iz palete elemeta Drvo.

Konačno su se u mom gradu pojavila vazdušna zvona, ali sam 8 metalnih šupljih cjevčica i 4 metalna zvona sa nekim kineskim simbolima, a klatno na sebi ima kineski novčić.
E, sad me interesuje gdje da ih postavim. Po onome što sam čitala ovdje, odgovaraju ove godine jugoistoku da ublaže negativni upliv žute petice, ali pod uslovom da imaju 6 cjevčica. Pošto moje imaju 8, ja se bojim da ne aktiviram još više taj loš uticaj žute petice

.

S obzirom da nemam sliku na uvid, ono što ste napisali pre implicira da se mogu postaviti kao energetski pojačivači u sektor u kome se nalazi godišnja vodena zvezda 8, ili prema letećim zvezdama mape doma u zapadnom sektoru, napolju.

majra 

Site Admin