Šta znači sanjati veštice, čudovišta i masu krvi? Sanovnik forum

Sanjala sam da se nalazim u tamnoj prostoriji, okruzena vesticama, vampirima i cudovistima. Ni jedno od tih cudovista me ne vidi jer sam ja posmatrac (pun straha da ne budem uhvacena na delu). Svesna sam da mogu slobodno da se krecem, ali me je strah od svega sto vidim. Krv na sve strane: na podu, u casama, na licima cudovista, cak na vampirskim zubima jednog cudovista. Ovi zubi vise lice na zivotinjske nego na klasicne vampirske zube. Krv nije moja niti znam cija je, ali je kao sto sam rekla svagde ima: u lokvama, kapajuci.... Miris krvi je strasno jak i osecam mucninu.

Budim se uplasena i veoma se lose osecam!

Nisam gledala nikakav film te vrste u zadnjih nekoliko dana niti sam citala knjigu na tu temu. Sinoc, pred spavanje, je sve bilo u redu.

Molim Vas ako neko zna da mi rastumaci ovaj san!
Unapred hvala!

Astor

f

desila mi se slicna stvar..

Hvala na razumevanju!
Ovaj san sam sanjala pre nekoliko dana ali jos uvek nemogu da ga niti zaboravim niti da se resim ovog nelagodnog osecaja.
Ako znate da rastumacite san, molim Vas, javite se!
Astor
:cry:

Ihaa...

E drage moje... ja sanjam sve to, ali jedina razlika je sto me svako cudo vidi... obicno pocnu da me jure i uvijek sa nadjem u nekoj sumi pored Knina... Znam da je dobro sanjati puno krvi, ali za ostalo ne znam, a pogotovo koliko je dobro sanjati sve to zajedno. U glavnom, mnogo tih gluposti dolazi zbog filmova i maste! Ne znam za vas, ali ja iz crva razvijem azdaju! :) Nadam se da neko ima bolji odgovor za sve! LOL

Nije bas lako protumaciti tvoj san,ali dacu ti nekoliko ideja za razmisljanje. Taj san sigurno ima veze sa situacijom u kojoj si se nalazila u to vreme,verovatno si imala probleme ili si bila pod stresom. Kazes da sva ta cudovista nisu mogla tebe da vide,ali si ih ti videla i uprkos tome si bila uplasena. Moze biti da si strahovito bila uplasena zbog necega u tvom zivotu,ali za to nije bilo razloga jer "cudovista te ne vide". Imala sam slicne snove,uglavnom kada sam bila u stvarnom zivotu u problemima.