Sanjala sam nepoznatog čoveka Sanovnik forum

Sanjala sam nepoznatog čoveka, ali sam se osećala jako privučena k njemu. Bila sam sa svojim roditeljima, kao kod njega, pa smo kao krenuli kući, a on meni kaže da ja kao ostanem.

Hteo je sa mnom spavati, hteo je imati odnos sa mnom. A ja sam i htela i nisam htela, kao da sam se stidela zbog svojih roditelja.

Kada sam se probudila, osećala sam se kao da je sve to stvarno bilo. I da budem iskrena bilo mi je i krivo što se ništa nije desilo...

Molila bih za pomoć, jako mi je bitno da saznam šta znači moj san - hvala unapred.

   Shadee kolega sa posla

Desava mi se vec neko vreme da sanjam coveka iz firme u kojoj radim. Nekad ga cak sanjam u liku nekog sasvim nepoznatog muskarca, ali to je kao on, a nekad je stvarno njegov lik. Desavalo se da sam u snovima bas prisna s njim, jednom sam ga sanjala kako mi je prisao s ledja istavio njegovu ruku na moju i tu sam se probudila i iskreno bilo mi je krivo sto se nije nastavio san...

26.10.2012 11:28

Hitno mi je potreban odgovor - šta znači moj san?

Sanjala sam momka koji stanuje pored mene ne znam ga bas davno nekoliko dana samo tu u prolazu sam ga videla a u snu ja izadjem ispred mojmih vrata kao da namestim cipele a u stvarnos mi se ne izujemo u hodniku nego unutra, i ja namerno sam tu ispred njeogovih vrata neke obuce dirala i on izace i ja ga pitam ali namerno samo da mogu da pricam s nijm, pitam "da li su tu tvoje patike", a on kaze: "da, da moje".

Ja se izvinjavam, pa kazem nisam znala vidim da sotje tu perd mene pa sam ih dirala, on govori nema problema, slozi samnom cipele a ja ga toliko gledam.

Ne znam stvarno sta to znaci a u stvarnost me ne interesue bas toliko.