Sanjam savete i lancice Sanovnik forum

Cao dragi clanovi ovog foruma,
treba mi vasa pomoc u vezi mog sna.. ustvari dva puta sam sanjala zadnje dvije nedelje. Ne obracujem puno paznju snu, jedino kad se bas realan oseti i kad imam osecaj da nije tek tako sanjano. I nemoj te mi zamerit ako pogresim malo gramatikom, jer inace zivim i skolovana sam u inostranstvu.

San 1:
Sanja la sam druga (i taj drug postoji u stvarnost, njega sam upoznala pre par godina i cujemo se jedno 2-4 puta u godini. Snjime pricam puno o spiritualitetu itd.). Nas dvoje smo stajali u jednoj tamnijoj sobici, nepoznata meni sobica (sad kad u budnom stanju o tome razmisljam) ali toj sobici nisam vise paznje obracivala u snu. Taj drug mi je reko sa nekom pritiskom, besom, razocaranjem a i savetnim stilom da se ja saberem malo sto se mene tice. Da ja nisam vise ja i da sam izgubila svoj sjaj, svoju svetlost i da nisam trenutno na mom putu. Savetovo mi je da se saberem i da se vratim mojim putem i da se vratim svojoj svetlosti pre nego sto se skroz ugasi. Ja sam se vise osecala tuzna, a i nekako sam imala osecaj da ima pravo ali nisam mu nikakvu reakciju pokazivala. Eto to je moj san bio prvi. I ne znam koliko je to dobro ili koliko nije doboro, sad cu odma da vam i nocasnji san ispricam.

San 2:
Sanjala sam da mi bivsi sedi na duseku koji je na podu sa sestrom. Oni nesto razgovaraju. Trenutni status (takav je status i u snu bio) je da bivsi i ja probamo opet zajednicku vezu. Kako god u tom snu je bio tuzan jer sam ga izbjegavala i bila ravnodusna/hladna prema njemu. Valjda je u snu o tome sa sestrom razgovarao. Ja sam imala potrebu da mu iz inata budem takva u snu i da ga povredim jer sam nekako besna bila. On mrzi pusace a ja sam u snu kao pusila cigar, pa ga krila ispod stola i kad je u moj smer pogledao bilo mi sve jedno i ja ga istulila u pepeljari pred njime. On je onda jos vise razocaran (tuzan) gledao. Kad mi je njegova sestra prisla i sela pored mene na drugi dusek gde sam ja naslonjena bila. Sestra ta njegova mi je najbolja drugarica (i u realnost). Ona se nemesa, ali tu je dosla i rekla mi je tuzna i skorz mirna: nemoj bit opet tako hladna prema njemu, nevalja ti to, zar ne vidis da te voli. Ona me nije gledala u oci kad mi je to rekla, vec na pod je gledala. I od jednom sam ja odlucila da stavim svoj srebreni lancic sa srebrenim krstom oko vrata (malo veci i masivniji lancic). Pa sam taj lancic sakrila ispod majce. I onda sam stavila drugi meni jako drag lanicic oko vrata. on je skorz tanak i ima mali zlatni krst. To mi je lancic sto sam od kumova za krstenje dobila i toliko mi je drag i snu bio da sam ga preko majce stavila. Imala sam osecaj da me cuva.

Eto dragi moji, to su moji snovi.. oni su se toliko realno osetili i nesto me nepustaju na miru. Moze li mi ko od vas pomoci u vezi tumacenja? Hvala unapred svakom, koji se primio ovog teksta.