Moj dečko i brat se tuku Sanovnik forum

Pokušavala sam da protumačim, uz pomoć ovog online sanovnika, moj poslednji san koji mi mira nije dao cijeli dan, ali šta god da nadjem da je bar slično ne sluti mnogo dobrog, bar ne za mog brata.

Ako iko zna, molim vas protumačite.

Sanjala sam da me je dečko odbacio kući. Parkirao je kola ispred kuće, kao, ali smo ipak bili u jednoj velikoj prostoriji. On je sjedio u kolima, a ja jedno par metara dalje na nekom kauču i pričala sam na mobilni s mamom.

Kroz vrata od te prostorije, bilo je dvoje vrata, to jest prolaza, samo dovratci, ne moze da se zatvori, sam vidjela svog brata kako nesto kuva. Mama se žalila na njega, a on je nešto vikao kao "Ma daj pusti je lupa gluposti". Ja sam htjela da smirim mamu i rekla sam da je on kreten, pa kad je moj brat to čuo, izletio je i počeo da se dere na mene.

U trenutku kad mi je opalio šamar, moj dečko je izletio iz kola, zgrabio ga i zakucao ga glavom u zid dva puta. Dok je on trčao iz kola, ja sam pokušavala da vičem "nemoj molim te, prestani!", ali nista iz mene nije moglo da izadje nego vrištanje. Kako je on pustio mog brata Ivana, Ivan je počeo da pada prema meni raširenih ruku kao u zagrljaj, širom otvorenih očiju, ali sa blijedim pogledom. Pola lica mu je bilo prekriveno s krvi, a ponegdje se nalazila neka bijela tečnost. Vrištala sam i nisam znala da li je mrtav, ali sam se nadala da nije. Probudila sam se vrištajuci.

Molim vas, ako iko može da pokuša da mi objasni, mnogo bi mi značilo. Tu zadnju sliku nikako ne mogu da izbacim iz glave. Samo kad pomislim na to počnem da plačem.

Inače moj brat ne voli mog dečka, mada su se u zadnje vreme odnosi malo popravili jer smo već zajedno skoro dve godine. Nikada ne bih poželila zlo svom bratu i zato mi nije jasno odakle ovakvi snovi.

U POMOC!!! U naprijed se zahvaljujem.

Oh da, ne znam da li ovo ima ikakve veze, ali prije tog zadnjeg sna što sam opisala, ista noć, sanjala sam mnogo drugih glupih stvari tipa duhovi, ubistva, rješavanje misterije. Ne znam da li sve to ima ikakve veze, a izmedju ostalog u jednom trenutku sam bila prekrivena, ja se izvinjavam - proljevom.