Trudnica, noćima sanja bivšeg dečka Sanovnik forum

Dobro veče,

imala sam dečka 6 godina sa kojim sam prekinula prije 3 godine. Sad sam trudna sa drugim dečkom koji nas je napustio pa sam bila prisiljena vratiti se mojima u selo. Moj je ajmo reć problem što već pet noći zaredom sanjam bivšeg, nikad ne prežaljenog dečka iz duge veze.

Snovi su jako slikoviti evo noćas sam sanjala da sam u bolnici i da mi je bivši došao u posjetu i poljubio me u trbuh točno sam njegov pogled vidjela. Probudim se i nakon par minuta opet zaspim gdje se san nastavlja, a on mi govori kako sad mogu napokon biti sretna jer imam za koga živjeti, i tako je danima kao da sapunicu gledam čisto me je strrah zaspat jer kad se probudim ne prestajem o njemu razmišljat a to mi je prevelik stres!

Ako netko zna što bi to moglo značiti molim vas objasnite mi.

Draga Gaga13, hvala ti što si podelila sa nama tvoju situaciju. Nema potrebe da se plašiš, ovo što sanjaš je znak da se nalaziš na velikoj prekretnici.

Često kada nam nešto nedostaje u životu, sećamo se vremena u kojem smo to imali. Tako i u tvom slučaju, sanjaš tvoju raniju vezu u kojoj uprkos tome što sigurno ima stvari koje nisu štimale, ima i onih koje su ti odgovarale. To su stvari za kojima žališ. Nije lako biti samohrana majka i naravno da imaš strah od toga na koji način ćeš se snaći u toj ulozi. Ali razloga za strah nema. Unutar sebe imaš veliku snagu, a to ti tvoji snovi i poručuju. Bivši dečko kojeg sanjaš simbolizuje pordršku i snagu koju osećaš da ti je potrebna. On ti u snu saopštava da sada imaš za koga živeti, što prosto znači da ćeš svu snagu i podršku izvući iz same sebe, kada budeš u ulozi majke. :) Videćeš koliko ćeš se i sama iznenaditi. Kada vremenom spoznaš ovu snagu u sebi, život će ti otvoriti sasvim nove opcije i možda čak budeš imala i novu ljubav na pomolu, onakvu kakva će ti mnogo više odgovarati. :)

   Gaga13

hvala vam puno na odgovoru,,ti su me snovi jako uplašili i na neku ruku mi dali nadu,,,za snagu znam da je imam jer sam ostvarila svoje sve snove a dobit djete je jedan od najvećih...puno puno hvala

04.07.2013 23:32