Jedan od cudnijih snova Sanovnik forum

Ovakve snove sanjam u poslednjih godinu dana! Sinoc sam sanjao da sam jahao belog konja, nosio sam oklop kao vitezi, nosio sam srebrnu kacigu sa dva bela pera i crvenom grivom. Kaciga je izgledala kao kacige sto su rimljani nosili samo sto sa jedne i druge strane pored grive stojala dva velika bela pera imao sam mac sa zlanom drskom i bio sam obucen sav u nesto crveno i imao sam srebrni oklop na prsima i ramenima. Konj i ja smo jurisali kroz zelenu livadu i ulazili neku cetinarsku sumu, u sumi se nalazila ogromna vojska kostura ( negde oko 2-3 hiljade kostura i mrtvaca ) zaleteo sam se u njih bez trunke straha , sekao sam i svojim macem i isao u masu , sisao sam sa konja i uzeo tezak cekic i snjim krenuo da ubijam kosture , kolko je cekic bio tezak drzao sam ga sa dve ruke,kad bih kostura udario u lobanju , kicmu ili grdi tek onda bi umrli. Posle dugog ubijanja sa cekicem izvadio sam klin za klesanje kamenja, jednoj zeni sam zabio klin u grdi kako bih joj probio srce , ali ona nije imala srce tako da sam joj klin stavio ispod potiljka na kicmei stub i udario cekicem , umrla je na licu mesta( bila je kostur ali je imala crnu paz kosu i nosila je kao neki crno sivi ponco ) kasnije u snu sam se nasao izmedju cetiri zida. Bili su duzine 20m sirine 3m i visine 2m, na jednoj strani zida bile su dve crvene kapije , jedna sa leve i jedna sa desne, na oba vrata su kosturi ulazili, ovog puta sam uzeo mac i poceo ih ubijati , neki mali decak mi je prisao i rekao nesto, ja sam zamahnuo i razbio mu lobanju na mali milion parcica, sa moje leve strane se skupila gromila kostura u koju sam bacio neku tecnost koja ih je sve zapalila, preskocio sam zid i otisao na miru.

chudan san

Sanjala sam kako su moje dve male kornjace odrasle ali su postale machke.
Sledeceg trenutka zenka je rodila 5 malih kornjacica.

Vracam ih u akvarijum ali zajedno sa mackama.
naravno tih 5 malih kornjacica plivaju, a re dve macke koje su bile kornjace naravnk da se bune.
Ja ih guran pod vodu ne bi li se privikle, stavljam poklopac akvarijuma I to je to.
kornhace uzivaju a te dve macke se poprilichno muchno navikavaju na vodu.

Da li iko od vas moze molim Vas da mi protumaci ovaj san.
posto je ostavio bas jak utisak na mene I chudno neko osecanje sam "ponela" iz zna.
bila bih Vam zahvalna.
unapred hvala,

Pomoc, caskanje, misljenja i sve ostalo oko cudnih snova

da zapocnem, prosle godine u oktobru sam krenuo sanjati jednu devojku, bele kose, a imam osecaj da sam je sanjao i ranije samo sto nisam primecivao il sta vec ..... Nije ni jedna osoba koju poznajem, do tada me nisu toliko fascinirale devojke sa belom kosom..... Sada volim ponekad da potrazim nesto sto me potseca na nju barem delom..... Poenta, sa tom devojkom pricam al me i nervira jer me bukvalno zajebava oko bilo koje stvari sto sam uradio.... (kako se ne kajes zbog toga i toga) uvek je bila nasmejana i ostalo .... U principu vise se ne smeje ali je jos uvek prisutna.... Poenta ove teme je da procaskam sa ljudima koje ne znam jer ne bih zeleo da me moji prijatelji smatraju shizofrenicarom jer sam vec sbog toga, izmedju ostalog, bio odbijen na kriminalistickom fax-u :/

cudan san

Sinoc sam imala jedan pravo cudan san. Zanima me da li mi neko moze protumaciti sta znaci kada sanjas da malom metlom metes..takodjer sam u snu se toliko smijala ali u sebi. Sanjam takodjer moje bivse radne kolege koji puštaju balone koje ja nisam vidjela. Odjednom na stolu vidim hrpu izmeta ljudskog, koje sam novinom pokrila da bih ga bacila. Može mi neko objasniti sta bi ovo sve trebalo da znaci.

Slobodno tumačenje

Pozdravljam te melica52,

Prvo i osnovno, ja uopće nisam stručnjak za snove. Samo sam te vidjela kako dolaziš i gledaš i znam da si nestrpljiva i radoznala.

Ako ćemo po Frojdu (ja se njega plašim jer je mračnjak) on bi odmah rekao da sanjati bivše kolege znači rekapitulaciju prethodnog posla, da smjehom bježis od realnosti, da ljudski izmet znači negativne aspekte ličnosti itd.

Možemo to da pogledamo i sa "narodne" strane: tvoje bivše kolege su ti na neki način naudile ili bar imale tu namjeru no ti to nisi znala, kako god bilo tebe je čekao ili čeka uspjeh.

Stari narod kaže da je dobro sanjati ljudski izmet jer predstavlja novčani dobitak. Novine su, logično, vijesti, glas o nečemu. Može se reći da te čeka nešto dobro zbog te poveznice stol - izmet - novine.

Ajme, kada bubastra vidi ovo, šta li će mi reći :)

Wind 

Moderator