inter caffe drugi zivot Caffé

Radimo na tome da reanimiramo forum. Ako imate neki predlog, neke smernice, neke zelje, slobodno se izrazite - ili na forumu, ili preko kontakt strane.

galeksic

Site Admin

galeksic I completely agree with you.

Тенк ју вери мач.

galeksic

Site Admin

Teversenove bajke

Poseta intercaffe-u je moj svakodnevni ritual kao kada kuvate prvu kaficu, mozda je i zaraza pa se, tesko moze izleciti, jer i kada nemam log status nosim ga sa sobom kao sekvele. To je, recimo, moj paralelni zivot, koji se dnevno susrece i preklapa s onim prvim, stvarnim zivotom.

Imam srecu da mogu ziveti taj paralelni zivot koji je meni darovao svezinu i strast za svakodnevni posao, fleksibilnost, lako ucenje, otvorenost za nove tehnologije, umrezenost u globalna znanja i iskustvo. Ako ih uproredim jedan je pod slikom silne odgovornosti i statusni simbol a drugi je isto tako silno nepatvoreno zadovoljstvo i oaza dusi.

U oba sveta se prelamaju neke sudbine, nekih ljudi i nema razlike sto su ovde umesto imena nadimci i oni imaju, itekako svoj identitet. Ono sto je istina je da sam od njih dobila vise iskrenih osmeha, a ako niste znali i osmeh je sredstvo za reanimaciju.

majra 

Site Admin