Paučina na odeći moje devojke Sanovnik forum

Sanjao sam veoma cudan san. Kako da pocnem?... Prvo... Sedim na plazi, na moru ili reci suncam se, odjednom pocinje kisa, sklanjam se i u jednom trenutku sam na prozoru svoje kuce i gledam na dole - tu se nalazi ta plaza gde talasi udaraju u zid kuce.

Voda je bistra, inace imam dvoriste, tu mi je garaza, a istovremeno pada sitna kisa, tu se ne zavrsava san.

Onda ja se nalazim u velikom brodu koji je skroz truo iznutra, nikako da ga obidjem, iznutra nesto sam trazio, izlazim iz broda i vidim kako plovi ka prolazu koji je veoma plitak, ja se nalazim isred njega, tu peske prolazim preko vode gde ne mogu da nikako da potonem, znaci hodam po povrsini vode.

Tu se pojavljuje moj dobar drug i krijemo se zbog neke zene koja prolazi pored mene u belom, inace taj prolaz je malo mracan i blatnjav, a na kraj svega nalazim se kod kuce moje devojke i krecem da pijem vodu sa cesme koja inace ne postoji!

Vidim da je voda malo prljava, ima neko sitno trunje, samo sam se umio, u tom trenutku se pojavjuje keva od moje devojke sva u belom tj.haljini i prolazi pored mene nista ne prica. Tada pogledam u moju devojku koja se nalazi pored mene, koja se ljuti na njenu kevu, sto mi nije nista rekla, a na odeci moje devojke se nalazi velika paucina.

Sta sad da ja mislim???

Meni se cini da si ti u velikoj nedoumici kada je tvoja devojka u pitanju. Cak mozda nisi ni svestan nekih stvari koji ti san porucuje. Kako je ovo osetljiva tema, a ja ne bih da namecem svoje misljenje, pokusaj malo da razmislis kako zaista dozivljavas svoju devojku i sta je to sto ti se kod nje svidja a sta ti se ne svidja. Inace, san ti je jako simbolican i jedan je od "skolskih primera".

Zapravo, mozes i sam da rastumacis san, samo malo pogledaj simboliku. Bistra voda, zamucena voda. Paucina na haljini tvoje devojke. Da li se dugo zabavljate?

Ono sa talasima je jako zanimljivo. Kao da ti san ukazuje da si uspeo da se sklonis od nevremena i da se zastitis od talasa. Ipak, to sto je bistra voda moze se i drugacije tumaciti. Mozda se ti krijes od necega sto zapravo treba da ti pomogne.

Kao sto vidis, malo je komplikovano rastumaciti san. Zato je najbolje da sam napravis analizu. Ja ti dajem samo neke parametre za razmisljanje:)

Cini mi se da ti u stvarnom zivotu majku svoje devojke dozivljavas pozitivno. Da li sam u pravu? Jer ako nisam, onda je tumacenje drugacije. Uglavnom, njena majka ti nesto porucuje u snu. Ona ima belu haljinu, ali nista ne progovara, a tvoja devojka je ljuta sto ti nista nije rekla?