Lo shu kvadrat - početnik Feng šui

Pozdrav draga Majra,
totalno ssm zbunjena, što više čitam o Feng shuiu, čini mi se da manje znam. Volela bih da mi pomognete :).
Ne znam kako da postavim Lo shu kvadrat u stanu. Poboljšala bih finansije, karijeru supruga, brak, dečiju sobu, i kreveti u kojima spavamo me brinu :(
Moj suprug je rodjen 05.09.1973. kua broj 9
stariji sin 29.02.2000. kua broj 9
mladji sin 19.10.2005. kua broj 4
ja 27.01.1976. kua broj 8
Zgrada u kojoj zivimo kao podstanari je izgradjeno devedesetih godina, a mi smo se uselili 09.2012. Prilično je miran kraj i u zgradi nema puno stanara, više su stanovi prazni (dolaze samo na letovanju). Ulica od terase je slepa ulica i vodi do parkinga koji i mi koristimo, inače smo okruzeni zgradama i parkinzima, S je dečiji vrtić.
Mislim da bi mi Lo shu kvadrat dosta pomogao da počnem sa lečenjem svog stana i porodice u njemu kako bi nam bilo prijatnije i bolje, srećnije, jer za sada stvari samo idu nizbrdo :(.

šaljem vam tlocrt stana http://img692.imageshack.us/img692/797/1003458r.jpg

Uploaded with ImageShack.us
nadam se da ću uspeti :)

Unapred zahvalna :)

Razlicite skole u feng shui-u

Taja, da bi se uradila numerička mapa doma morate dostaviti i godinu gradnje objekta i kompasnu direkciju ulaza.

Ovo kako ste vi napisali ne pripada autentičnoj školi feng šui, već Black Hat Sect / Intuitive Feng Shui (BHS or BSTB), vise o skolama imate u nasoj riznici, a na svakom coveku je da napravi izbor shodno sopstvenoj percepciji kojom ce se sluziti.

majra 

Site Admin

Lo shu kvadrat - početnik

Draga Majra evo mene opet, sa pravim informacijama, nadam se. Konačno sam saznala godinu gradnje zgrade 1993.-1995.
kompasna direkcija ulaznih vrata zgrade kada stojim na vratima gledajući van 330 NW
kompasna direkcija ulaznih vrata stana kada stojim na vratima gledajući van 150 SE
Saljem vam ponovo tlocrt stana jer sam napravila novi raspored kreveta u dečijoj sobi http://img202.imageshack.us/img202/2720/1003462.jpg

Uploaded with ImageShack.usVeliko ogledalo koje je stajalo preko puta kupatila je sada iza ormara u decijoj sobi (Na znam gde bih sa njim?)
Krevet najstarijeg sina je do kupatila (Bio je izmedju prozora i vrata), ili da vratim na staro? Od kad smo se doselili 03.09.2012. stariji sin je rasejan, slabije uči, nezainteresovan je, a trenira 3 godine borilačke veštine. Mladji sin je poslušan, dobar učenik ali je postao plašljiv puno. Stan je okrečen u belo, u planu je veliko prolećno krečenje i pospremanje stana, pa sam mislila da mi pomognete da zivot u stanu učinim prijatnijim. Kako su nam finansije krenule nizbrdo za početak sam kupila biljku krasulju i stavila je na SE, na visećem delu kuhinje iznad trpezarijskog stola.
U prodavnici jeftine robe sam kupila figurice tronoge zabe na slonu (ja sam joj u usta stavila 1E :)) i kornjače http://img11.imageshack.us/img11/1584/1003461s.jpg

Uploaded with ImageShack.us
Imate li predlog gde bih to mogla da stavim sobzirom da dnevni boravak ja i suprug koristimo i kao spavaću sobu. Od useljenja imamo i akvarijum koji je u dnevnom boravku (spavaćoj sobi) i ne znam gde ću sa njim :(.
U trpezariji, kuhinji i dnevnom boravku preobladavaju boje koje su kao na slici sa figuricama, kuhinja je od punog drveta braon boje. Sta mislite o frizideru pored vrata terase? Ne postoji mesto gde bih ga stavila osim da premestimo trpezarijski sto (u planu je kupovina okruglog stola sa 6 stolica. Mozda od drveta? :))
Imam još hiljadu pitanja i predloga ali, kao što sam pročitala, moraću polako, jedno po jedno, i kako finansije dozvoljavaju :)
Datumi rodjenja: stariji sin 29.02.2000.
mladji sin 19.10.2005.
suprug (samostalni zanatlija) 05.09.1973.
ja (trgovac) 27.01.1976.
Zivimo u primorskom gradu, te je leti puno guzve, stanovi u okolnim zgradama su puni, i terasa je izlozena pogledima komšija. Ulica ispod terase je mirna, slepa ulica koja vodi do parkinga gde se i mi parkiramo (na terasi sam mislila da stavim zardinjere sa cvećem?) Kvart u kome zivimo je sada miran, bez zelenila, samo zgrade i parkinzi, mali prolazi.
Draga Majra nadam se da nisam puno gnjavila, ali bi mi puno značilo kada bi mi pomogli da počnem nekako :). Volela bih ako biste mi rekli da li su vam potrebne još neke informacije (u stanu ili van).

Unapred zahvalna