Inter CAFFE verzija devet - šetači kroz vrijeme Caffé

Ovom forumu nikada nije bila svrha ni namjera da se takmiči sa drugima, da ima što više članova ili bilo šta slično. Ovo je naš otok gdje pričamo, pišemo, slušamo muziku, smijemo se, učimo, ponekad uzdahnemo - mjesto na kojem nam je dobro i ugodno.

Kako vrijeme prolazi i mi smo pošli sa njim i uveli neke promjene. Ništa strašno, lako se prilagoditi.

Dana 19. maja u podne počinje upgrade i trajaće sat vremena; greške su moguće sledeća dvadeset četiri sata od tada. Ni to nije strašno, samo smo ljudi.

Članovi neće biti u mogućnosti da u svom profilu podese stari izgled te ako neko želi screenshot da bi vidio kako smo izgledali do sada onda ima dva dana da to napravi.

Sva pitanja možete postaviti u ovoj temi kao i komentare o našem novom izgledu.

Samo smo prošetali kroz vrijeme, svijet nije stao, sve teče svojim tokom ali mi se veoma radujemo novom ruhu, treperimo kao ovo proljeće i uzbuđeni smo kao da prvi put idemo s nekim na ples, to je onaj slatki i nevini osjećaj očekivanja.

Pa zaplešite s nama kroz vrijeme i radujte se s nama.

Mi smo pružili ruku, uzmite je.

Wind 

Moderator

Šetnja, u odelu po meri

Hvala svima na podršci i sugestijama: novi raspored i izgled su najvećim delom proistekli iz onoga što ste direktno ili indirektno tražili kao mogućnost, ili unapredjenje.

Takodje dobrim delom, predstavljaju korak sa vremenom i odelo za sezonu koja sledi, a po našoj meri. Po modelu prosečnog Inter CAFFE posetioca, a koji je najčešće iz Južne ili Zapadne Evrope, koristi Google Chrome ili Mozilla Firefox kada pristupa sa računara, od mobilnih uredjaja iPhone ili neki od Samsung Galaxy modela, i dolazi više puta u toku dana. Preovladjuju dame, a listaju više od par stranica tokom posete, najradije upotrebljavaju Google pretraživač, pokazuju skoro podjednako interesovanje za većinu oblasti koje forum obradjuje, ali i stepen različitosti od oko dva do tri profila, u zavisnosti šta se smatra različitošću.

http://i.imgur.com/8WUxf62l.png

Navedeni model je sastavljen po uzorku od nešto više od 80 hiljada posetilaca, pardon - posetiteljki, a verovatno ne predstavlja nekakvo iznenadjenje - mi se već znamo. Medjutim u statistikama, u dijagramu putanja poseta, pokazao je gde su pozicije na kojima korisnik ulaže najveći napor da dodje do željenog sadržaja.

I šta se ispostavilo? Ponovo nešto što verovatno i nije iznenadjenje - da ako je nečega mnogo, onda je možda nečega višak. U novoj postavci smo se potrudili da mogućnost izbora tokom prelistavanja bude svedena na ograničen set opcija u zavisnosti od konteksta, tako da viška nema - opcije imaju svoje mesto.

Drugo, verovatno ste primetili da je implementiran "reaktivni" dizajn, i sada je forum lakše pratiti sa mobilnih uredjaja, bez obzira na veličinu. A ono što je možda najveći kvalitet nove postavke je što smo dogradnjom softvera i organizaciono, verovatno sebi omogućili da unapredjenja planiramo i izvodimo lakše. Dakle, ovo je možda tek početak.

Pozivam vas da date svoju ocenu novog izgleda u anketi koja se nalazi sa desne strane.

Hvala!

galeksic

Site Admin
Ocenite novi izgled Inter CAFFE-a
5 - Odličan!
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1 - Nije dobar
0%
Glasova 2