Konsultacije u vezi uredjenja kuce Feng šui

Draga Majra,

molim za pomoc,
prema nasim datumima rodjenja koje sam poslala da nam napravite predlog za najbolji raspored prostorija u novom domu koji bismo napravili.

hvala vam puno na pomoci I sugestiji, znaci nam

sve najbolje

srdacan pozdrav

Konsultacije u vezi uredjenja kuce

DRaga Majra,

hvala na divnim postovimai clancima...
veoma me interesuje Feng Shui ,ali kao sto rece jedna clanica totalno sam u konfuziji sta primeniti, kako..

kako izracunam brojeve supruga I mene ispada da nam po jednoj skoli odgovara ono sto onom drugome bas smeta, pa kako onda odrediti gde da bude spavaca soba npr :))))

uglavnom, trenutno zivimo u kuci suprugovih roditelja koju smmo renovirali.
cim se udje su stepenice za gore I za dole... znaci mali deo hodnika nam je prizemni u ravni sa garazom...
specificno je jer je dole u polusuterenu dn.soba zajendo sa trpezarijom I kuhinjom, a gore dve sobe I kupatilo...
e sad pod istim krovom je garaza za dva auta..
sve to cini jednu neskladnu kucu, tj nepravilan obik kuce sa velikim nedostatkom dela kuce ispred garaze, saljem slike u prilogu...

moje pitanje je da li da preuredimo tu garazu u dnevnu sobu pa izaci iz suterena, samo sa dnevnom sobom ili kompletno sredtii nedostajuce delove kuce I napraviti kuhinju I trpezairju kao dodatni deo kuce...

moj broj 3, suprug 2, sin 7..

molim te za sugestiju sta bi bilo najbolje uraditi I na koji nacin ojacati nas, posto bas nsimo srecni niti zadovoljni u tom prostoru I razsmiljamo o preseljenju uopste iz te kuce...

veliko hvala na pomoci I sto rece jedna clanica sa nestrpljenjem strpjivo cekam :)))

pozdrav svima I hvala

http://i.imgur.com/BWQScKp.jpg
http://i.imgur.com/6iNj2Ke.jpg
http://i.imgur.com/84pPkaM.jpg

Tlocrt-predlog

magoc.tamara
docrrtala sam predloge kako bsimo renovirali kucu..
naravno preldog 1 je povoljniji jer vec psotoji garaza,
ali ako je najbolje resenje preldog 2 bolje da uzmem veci kredit I da to sredim ali da se i nama situacija sredi...

hvala puno na pomoci i savetima

veliki pozdrav

http://i.imgur.com/QbKj78Bl.jpg

  • godina gradnje kuce je 1981
  • kompas pokazuje 180stepeni

majra 

Site Admin

Sagledavanje mape letećih zvezda doma

Zivljenje u datom prostoru oslikava metafora:

Zalazak Sunca iznad užarene pustinje

Delovanje unapred u nepravilnim okolnostima će vam doneti samo gubitak. Bolje je sačekati da se uslovi promene. Iskoristite period čekanja da proširite svoje sposobnosti i mentalne horizonte. Pažljivo preispitajte svoje unutrašnje porive i razloge vaših teškoća i čuvajte se da ne optužujete druge. U pravo vreme ćete biti u mogućnosti da kreativno delujete. Put će se otvoriti i vi ćete prosperirati.

Vama Tamara je prosto darovana kreativnost i imate sreće i sposobni ste da negativne uslove preokrenete u pozitivne i to ne samo za vas, nego i za druge. Pravovremene mogućnosti za napredak će zakucati na vrata. Pomaganje drugima je nebeski blagoslov, ako se držite zlatnog pravila bićete duboko poštovani.

U datom prostoru iznosim sagledavanje numeričkih kombinacija iz mape natalnog doma, isčitajte molim Vas pažljivo, sagledajte sve mape koje prilažem pre nego donesete odluku.

http://i.imgur.com/Vpfwjum.jpg

Jugoistočni sektor
Kombinacija letećih zvezde 1P i 2V ukazuje na sukobe izmedju muža I žene, na dominaciju žene i potencijalnu mogućnost razvoda. Kod žena na zdravstvenom planu ovo može ukazivati na bolove u trbuhu u vidu tegoba u želucu ali i bubrezima a sa druge strane i ginekološke problem.

Na godišnjem nivou treba biti pažljiv kada rukujete vatrom u ovom sektoru da ne bi došlo do požara. Ne treba da se puši, pale sveće i sl, a ukoliko sijalice pregorevaju treba pozvati stručno lice da pregleda grlo osvetljenja.

Ulaz – Jug
Kombinacija letećih zvezda 6P i 6V
S obzirom da smo u period 8 ovo ukazuje na obiteljske svadje, takodje na činjenicu da je u početku življenja novac lako doticao u dom, i sada ima blaga tendencija da se održi pozitivan priliv ali zbog familijarnih sukoba postoji rizik da on preraste običnu svadju i da dobije razmere pravnog procesa, tužbi… Što bi donelo i znatan gubitak novca, nelojalan odnos.

Sve to bi veoma lako moglo da se odrazi na zdravstvenom planu u vidu tegoba sa plućima trigram ukazuje na najstarijeg sina pa s obzirom da je ovo porodično imanje može da se odnosi i na supruga i na sina u ovoj godini.

Jugozapadi sektor

Kombinacija letećih zvezda 8P i 4V može ukazati i neprilične veze i na razlaz partnera takodje što može povrediti decu. Takodje ako bi se igrala deca (dete) ovde mogu lako da se ozlede.

Istočni sektor
Kombinacija leteći zvijezde 9P i 3V ukazju na lošu narav, takodje ako osmotrite plan biće i jasno da pozicija šporeta i frizidera odišu simbolikom do antagonizma, reklo bi se da jedan od ukućana ima nezgodniju narav… da toplina brzo predje u suprotnost, takodje veoma je važno obratiti na način ishrane kako ne biste ugrozili funkciju jetre.

Ovo takodje označava i inteligentno dete (sin).

http://i.imgur.com/fUKYsxS.jpg

Centar doma
Kombinacija leteći ih zvezda 2P i 1V može da se prevede kao postjanje permanetnog sukob izmedju muža i žene, žena ovde odbija muža. Na zdravstvenom planu treba voditi računa o zdravlju reproduktivnih organa o planiranju trudnoće i o adekvatnom vodjenju iste.

Zapadi sektor
Kombinacija letećih zvezda 4P i 8V s obzirom da smo u period 8 ova kombinacija neće se ispoljiti u osnovnom značenju jer sektor potpada pod deo koji se koristoi kao garaža, energija koju nosi Zvezda 8 lako može pružiti "uzemljenje" zvezdi 4 tj. možete postati usamljeni, pomalo anksiozni i okrenuti se onome što nudi priroda kao kompenzaciju u smislu da ili volite pobeći u prirodu ili nalazite smirenje baveći se cvećem/baštom a pri tome na zdravstvenom planu se mogu osećati tegobe u sitnim kostima.

Severni sektor
Kombinacija leteći zvijezde 5 i 7; iako ova kombinacija ukazuje na sticanje ako pogledate plan jasno je da pozicija stepeništa dvostrukog (vode i gore i dole) i kupatila dovoljno ukazuje da ovakav upliv nije podržan i da je verovatnoća da postoje stalne oscilacije iz plusa u minus tj. taman kada se postigne nešto što može da se vidi kao osnov za dalje desi se da sve nekako isklizi i plan postane neodrživ.

Takodje pozicija kupatila iznad trpezarije nije uputna a i otvara mogućnost za stalne kijavice, čak i trovanja i bolesti usne duplje, zubi, afte, upale, krvarenja desni.

Severoistočni sektor
Kombinacija letećihi zvezde 7P i 5V slično prethodnom jer ovde baš poklapa ono što nazivamo i srcem doma, deo kuhinje i trpezarije. Suviše pritisaka i stresnih situacija, čuvajte žuč i jetru brinite o unosu namirnica životinjskog porekla i alkohola. Umerenost je put.

Severozapadi sektor
Kombinacija letećih zvezda 3P i 9V.
Severozapadni sektor koji je svojom matricom mogao doneti potvrdu i uspeh nažalost je na neki način protraćen zbog pozicije garaže.

Bilo bi poželjno da iznesete ako ste u mogućnosti tačan mesec kada je objekat završen i kada ste vi počeli da živite ovde.

Ova godina je očigledno donela kulminaciju nekih dešavanja, vidno verbalne napade medju ženama, takodje i gubitak novčanog priliva i podiglo zid netrpeljivosti koji ima svoju cenu u psihičkom status.

Neki prostori nam ne pruže podršku i ništa nije slučajno koliko god se činilo teško bilo nam je potrebno kao odskočna daska za drugačije odluke izbore, jer da nije bilo izazova kakav god da jeste po prirodi čovek bi se prepustio stihiji.

Ovo je analiza natalne karte doma, činjenica da se deo doma nalazi u suterenu je takodje stavka koja mora da se uzme u obzir jer suprug sa Kua 2 lakše podnosi jer u njegovj fazi ima i vatrene energije pa se čini da se on još više u datom prostoru "ukopava, ogradjuje"… Vi sa kua 3 jin ste "pustili koren" ali bez sunca teško se "raste".

Kada ima ljubavi ima se i snaga za zajedničke odluke. To je ono što vama treba da se okrenete jedno drugom i da tražite za vas najbolje, ma šta to bilo, izbor mora biti vaš ali takav da postanete najvažniji na svetu jedno drugom.

Pre bilo kakve odluke treba da sednete i saslušate jedno drugo bukvalno i tek nakon toga da planiratekako dalje, kao da vam je ovo početak zajedničkog života, dogovorite se i držite se plana bez da iko ima uvid u ono što nameravate. Svi drugi ljudi treba da budu stavljeni pred svršen čin.

Karta predloga dogradnje s tim da bi se ovde morale raditi još dve karte zbog promene perioda odredjenog dela, to je zaista mnogo posla zato dok ne odlučite šta želite prilažem osnovnu mapu letećih zvezda aplikovanu na zamišljeni prostor:

http://i.imgur.com/Hsc8Rr6.jpg

Postavljam vam karte za prostor kako izgleda sada i za prostor kako bi izgledao po vašem predlogu, kao i karte sa nekim aspektima za 2015 i 2016 godinu i za vas pojedinačno po sektorima ću naknadno postaviti, da kada budete donosili odluke imate i ovo na raspolagaju.

Karta za godišnje uplive 2015 godine:

http://i.imgur.com/iEsGrXN.jpg

Ne treba žuriti već sagledajte sve što imate i stavite na papir sve opcije, kada napravite definitivan izbor onda svaki korak mora biti isplaniran decidirano sa svih aspekata. Tek kada budete imali sve pred sobom planski postavljeno znaćete šta vam je prvi korak.

Karta za godišnje uplive 2016 godine:

http://i.imgur.com/KlcfmpK.jpg

majra 

Site Admin

Re: Sagledavanje mape letećih zvezda doma

Draga Majra,

citam I ne mogu da dodjem sebi koliko je apsolutno sve tacno sto pise...
ja sam sve ove godine osecala nezadovoljstvo u tom prostoru, zelju da pobegnemo odatle...
nazalost nisam imala podrsku supruga jer je to ipak njegov dom od malih nogu I on voli da bude tu.. a mene je gusilo, jelo, mucilo sve u toj kuci , u tom prostoru...

pokusacu da saznam mesec kad je zavrsena kuca kao I garaza, a ja sam se tu uselila delimicno u maju 2011, jer je tad bilo gotovo renoviranje, a sve svoje stavri unela kompletno u junu 2011. godine...

da, imamo I imale smo sukobe svekrva I ja. oni su sad u kuci njenih roditelja a u istom smo dvoristu. s tim da dok nisam ja dosla tu oni su kucu u kojoj su sada izdavali I imali mesecne solidne prihode od toga...
svekrva je po prirodi veoma skrta I teska po pitanju novca tako da si skroz u pravu I verujem da joj je to veoma tesk palo, sto se morala odreci tog novca...

doduse, dobili su malo manje sa druge strane od izdavanja stana, ali vdiim da ovo nije prezalila...

kako god, jos sam u shoku sta se sve moze reci I "videti" kroz feng shui, NEVEROVATNO, NEVEROVATNO...

sescu sa muzem, videti sta nam je najbolje, na koji nacin oplemeniti taj prostro, mada meni unutrasnji glasa govori dda odatle odemo makar u podstanare..

ako msilis da bi nam to bilo najboje resenje, molim te slobodno reci...

mislim da je u ovom prostoru vec toliko sve "zatrovano" da nam tu nema izlaza...

sto se mene kao osobe tice I to si potpuno u pravu...
tek skoro , pre par godina sam otkrila da imam razvijenu kreativnost I tako se I moj razvojni put kretao, da sam zahvaljujuci tome imala useha na poslu I napredovala..
jedino sto me koci,usporava je impulsivna narav :) brzopletost....

molim te napsii na koji nacin ti s emogu oduziti, zahvaliti za ovo sto si uradila za mene, nas, moju porodicu...

da, znam, odluka dalja je na nama, ali ovo sto si ti napisala je ono sto sam ja predosecala, samo sto sada imam to I napismeno od neutralne osobe da pokazem....

NEIZMERNO HVALA NA SVEMU

veliki srdacan pozdrav od mene

Budućnost

Dvoumila sam se da li da se uključim u ovu temu jer ste obe pisale iz srca i razuma; obe ste rekle svoje no mene nešto tjera da dopišem par rečenica.

Uvijek govorim da nisam majstor Feng Shuia, samo sam šegrt. Kada sam prvi put vidjela tvoj crtež Tamara sjećam se da sam pomislila "Ove stepenice ne valjaju a prostorije bi se možda spasile drugom namjenom".

Kuća nije samo kuća, ona treba da bude dom, ono sigurno mjesto kome se vraćamo sa radošću i u kome nam je ugodno, gdje volimo svaki zid, prozor, bilo šta. Ali bez balansa i harmonije, bez srca u domu ništa ne vrijedi.

Naravno da trebate sjesti i porazgovarati i da odluka treba biti zajednička ali ja bih prije toga razmislila o još nekim stvarima - kako su se osjećali stanari te kuće, šta im se dešavalo u privatnom životu, kako im je išao posao...da li ti osjećaš zadovoljstvo i mir pri pomisli da ćeš moći sve to izmjeniti i da će se time nešto promjeniti...

Evo mali primjer: dolaziš kući i vidiš tu drugu kuću, pretpostavimo da te odmah preplave negativne emocije i ti sa njima ulaziš u svoju kuću i unosiš tu negativnu energiju.

Feng Shui jeste dio života, pitanje je koliko je čovjek spreman da uskladi sebe sa okolinom. Ponekad je rješenje jednostavno, kuća se može izlječiti a sve što je okružuje izmjeniti (naravno, za to je potreban novac) i imali bi svoju oazu.

Ja živim u kući koja mi ne odgovara, njeno okruženje je toliko loše da bi mi trebala hrpa novca da to ispravim, srce mi nikada nije bilo u njoj. Šta sam učinila? Pratim leteće zvjezde i pazim na elemente, slušam instinkt i nastojim ostati pozitivna. Ponekad se hranim mišlju kako ću možda jednoga dana imati kućicu u planini ispunjenu knjigama. Ne znam šta mi bi da ovo napišem.

Nemoj ni na trenutak pomisliti da želim utjecati na tebe na bilo koji način. Ti trebaš misliti šta je najbolje za Budućnost tvoga djeteta, supruga i tebe.

Pretpostavljam da kada se ljudi vole, razumiju i slažu da je tada sve moguće, zajedno bi se uvijek došlo do nekog rješenja. To je pozitivna energija.

Kako bilo, svako dobro ti želim i nadam se da ne zamjeraš na mom ulasku u tvoj svijet.

Wind 

Moderator

Re: Budućnost

naravno da ne zameram... naprotiv, svaki savet je dobrodosao...

pokusala sam promeniti svoja osecanja u toj kuci, tako sto sam pocela citati o Feng shui-u I onda probala sa malim promenama, od figurica, postavke namestaja... ali mucile su me one krupne stvari...

da... potrebna mi je pomoc... mozda I da procitam najbolje je da odete odatle... sto je moja zelja ... ono sto mislim da je najbolje je da odemo odatle..
ali... eh da nije tog "ali" :-)
prvo sto nije hteo muz da idemo odatle... drugo..
treba nam novac bilo gde da odemo...
ovo vreme je ludo I nista nije garantovano.. a muz ne radi...
da uzmem kredit I idemo da kupimo plac , gradimo kucuc (sto je moja zelja)
bila bih sama protiv svih I svi bi rekli da sam luda, kad tako nesto radim "samo" zato sto se tu osecam lose....

I dzabe ja pricam nije sve u parama.. ali sam sama protiv vetrenjaca...
kuca I plac je u lepom delu grada.. naravno nemamo para da kupimo ni priblizno slican plac na priblizno dobroj lokaciji ali...

sama sam u svemu tome...

da, skroz si u pravu.. kad udjem u dvoriste odmah mi nije dobro.. zelim da sto pre udjem u kucu I da ne izlazim odatle a onda da iz dvorista sto pre pobegenemo negde I d ane boravimo tu...

pokusavam naci najbolje resenj , pregradjivanjem dela baste koji je iza kuce I koji je svekar koristio za bastu..
pa da iz garaze koju bismo prepravili u dn.boravak imamo izlaz u nasu oazu..
e sad da li ce mi tako biti lakse kad udjem u dvoriste I pomislim kako me ceka oaza na drugom kraju dvorista... ne znam..

ali u ovoj kuci od kad sam dosla sve sto je moglo da krene lose, krenulo je....
inace u ovoj kuci gde smo sad imali su jako lep brak I skladan brak njegovi roditelji,makar tako pricaju :-)))

sta smo mi nasledili, sta su zidovi culi....

inace ne znam da li bih I sta dobila da ulazna vrata izmestim 3m napred pa onda da zagradim nekim zidom ispred stepenica, ili bi bilo dobovljno da stavim neki lek , posto onda stepenice ne bi odmah bile nakon ulaznih vrata...

ne znam sta raditi...
sta god ovde da smislim, krenem imam nesto zbog cega to nije izvodljivo..
imam isctano bar 50crteza kuce iz snova kakvu bih voellea, sa varijacijama prema feng shui-ju I naravno da u sto manje kvadrata dobijem sto vise...

tako da.. svaki savet dobrodosao..
isto ako vam ja mogu pomoci nekako,, tu samm...

veliki pozdrav

Odmah bih naglasila da ništa ne namećem - ja samo gledam i razmišljam.

Iskreno, moja misao je bila "Ja bih odselila odatle" ali svaka priča ima više verzija, ovisi ko priča i kako gleda. Ja ću samo pričati.

Pogledajmo činjenice: ti sama radiš, imaš malo djete, djete raste i ima sve veće potrebe koje ćeš željeti ispuniti. Kuća, kao i svaka druga, isto ima potrebe, treba je održavati, popravljati...kredit se brzo potroši a dugo vraća.

Za tvoga supruga to je dom, djete ga isto poznaje kao dom.

Sada pogledajmo mogućnosti: ako uneseš neke promjene onda će to biti promjene nabolje. Ja sam mišljenja da kuća iz dva perioda može imati svojih prednosti, bitno je prilagoditi prostorije u kojima se provodi najviše vremena. Manipuliram malo, da :)

Naravno, ovo sve pada na Majrina leđa ali ona se neće ljutiti, naprotiv, pomoći će.

Budući da si ti breadwinner, ulaz bi se mogao prilagoditi tebi, gdje god to bilo. Sviđa mi se ideja o ta tri metra za ulaz, ne vidim na slici da li je to ekstenzija, Majra će vidjeti. Hoću reći, ako je ekstenzija i tvoj povoljni pravac sa dobrim Letećim zvjezdama to bi bilo dobro. Jeste, opet manipuliram :)

Slučajno sam nabasala na mogućnost manipuliranja prostorom u svojoj kući pa ne vidim zašto se to ne bi iskoristilo.

Ne znam kako ti kuća stoji u odnosu na drugu kuću, da li imaš mogućnost da nešto promjeniš, ili posadiš ili bilo šta što bi ti zaklonilo pogled?

Vidjela sam kako kažeš da žuriš da iz dvorišta pobjegneš u kuću i da iz nje ne izlaziš - ne smeta dakle tebi kuća već okolina. To se može popraviti. Prosto se upitaj šta ti sve smeta i rješavaj polako.

Ako odlučiš da tu ostanete onda to ne čini kao neko ko se miri sa nečim neizbježnim pri tome u sebi uzdišući. Učini tako jer si ti to izabrala, budi sigurna u to i onda ćeš uspjeti. Sve se vrti oko energije.

Wind 

Moderator

Renoviranje

magoc.tamara
pokusacu da saznam mesec kad je zavrsena kuca kao I garaza, a ja sam se tu uselila delimicno u maju 2011, jer je tad bilo gotovo renoviranje

Šta podrazumeva ovo renoviranje?

Da li možete saznati od koga je kupljen plac, ko je bio prethodni vlasnik i bilo šta o njima?

Da li na vama (suprugu i vama) postoji pravno regulisana nekretnina?

Da li postoji opcija da vi odete da živite u stan koji izdaju njegovi roditelji?

majra 

Site Admin

Re: Renoviranje

Draga Majra,

odgovaracu u nastavku na svako pitanje, konfuzna je situacija pa cu pokusati da je objasnim na sto jednostavniji nacin :-)

Šta podrazumeva ovo renoviranje?- u nasem dvoristu su dve kuce, jedna starija u kojoj su ziveli svekrvini roditelji, baka umrla sa 56god a deda bio u logoru za vreme rata i dusevno bio bolestan...
kad je umro i deda onda su to svekrva i svekar sredili i izdavali su tu kucu... druga kuca je ona u kojoj su ziveli svekar, svekrva i moj muz od decembra 1981 kada su se uselili tu, ali su naknadno dogradjivali jos neke delove... npr iznad stepenica kao terasni stari deo, onda garaza 1999 je pravljena...

kad sam ja zatrudnela 2011god dogovirli smo se da mi dodjemo u kucu gde su ziveli njih troje a da oni predju u kucu koju su ranije izdavali...

naravno, mi smo tu deo renovirali, celo kupatilo smo renovirali, donji prostor renovirali kompletno...kuhinja i trpezarija su i njima bile na istom mestu ali je postojeca nasa dnevna soba bila garaza .nekada ranije (pre 1999 god kad su napravili veliku garazu za 2 auta) zato je dole i bio suteren zbog tog silaza u garazu...
izbili smo sve prozore, nova ulazna vrata .. ono sto je ostalo staro i sto me nervira je lamperija koja je na plafonu odmah u ulaznom hodniku
i gore i svuda bocno.. bocno sam ofarbala u belu boju, ali gore je ostala tamno braon boja...
ostala su stara sobna vrata gore koja sam ofarbala u belo,a bila su tamno braon...
ti radovi su poceli u aprilu 2011 a zavrsili u maju 2011 , bili smo u frci sa vremenom i novcem zbog svadbe i naravno mog stomacica :-)

kako je vreme prolazilo, situacija se zatezala i nismo ulagali vise nista u kucu jer nismo znali jel ostajemo ili ne....
takodje je suprug mislio da je problem u nama dvoma pa zato niej hteo da odemo jer je msilio da nista necemo resiti selidbom i tako smo upali u zacarani krug....
a nista spolja nisam mogla da uradim jer nam je ulaz na jugu, nema krovica, sprzilo bi mi se svo cvece a pritom ni fizicki nije moglo zbog ulaza u garazu..
ma kazem, sta god da sam smislila uvek nesto zbog cega to nisam mogla realizovati...

Da li možete saznati od koga je kupljen plac, ko je bio prethodni vlasnik i bilo šta o njima? +- plac je od svekrvinog oca i majke....

Da li na vama (suprugu i vama) postoji pravno regulisana nekretnina? postoji nekretnina na suprugu ali nam ne daju njegovi roditelji, oni su izdavali stan i uzimali novac od toga jer smo dosli u kucu pa oni vise nisu imali prihod od izdavanja te druge kuce

Da li postoji opcija da vi odete da živite u stan koji izdaju njegovi roditelji?[/quote]- ne postoji, ne daju nam, jer ako odemo odavde oni onda iz emotivnih razloga ne bi kao ovo mogli da izdaju pa bi ostali bez toga...

ndam se da sam uspela objjasniti ovu komplikovanu situaciju :-)

moja prva losa misao kao udjem u dvoriste je ta kuca u kojoj oni zive
a onda misao da li ce opet izaci iz kuce da vide gde smo bili, sta smo kupili u radnji I tome slicno..
to je onaj najjaci utisak...

naravno, onda ulazim u kucu u kojoj ima dosta toga sto mi smeta, npr ulaz je bas naspram kapije I ide staza pravo na nasa ulazna vrata a ne mogu da stavim nikakav zaklon jer je pored garaza pa bi sve smetalo..

njihova ulazna vrata su napspram nasih, samo ne direktono vec pomereno za nekih 3m,
da kazem njihova ulazna vrata gledaju u garazu ali svakako prema nama..
za sad nema leka... dok ne vidimo jel ostajemo tu pa cemo onda garazu pretvroiti u dn.boravak izmestiti garazu e onda mislim da bi mogla napraviti neki stit...

videcemo... sad sam malo mirnija od kad mi je Majra pisala I znam da je krenula promena... a kao sto ti kazes ovde mogu promene biti samo na bolje... :-)

kupovina stana

draga Majra,

posle dugog trazenja nasli smo zanimljiv stan u izgradnji, trebalo bi u aprilu sledece godine da bude zavrsen, ali verovtanije da ce biti maj, jun...

imam samo crtez I kako je orijentisan sever prema slici, jer jos nije gotov stan..
pokusacu otici na gradiliste da vdiim koliko je to tacno stepeni sa ulaznih vrata...

broj mozemo birati na II spratu broj 15 ili na trecem spratu broj 23...
vazno nam je jeer do nove gdoine imamo popust ako kaparisemo..

ili stan broj 26 na 4 spratu...

molim te kazi mi tvoje msiljenje
veliki pozdrav I hvala ti SRCE SI...