Susret snova i jave Sanovnik forum

Cao svima, imam jedan veliki problem,zavoleo sam jednu devojku pre 9 godina nikad joj nisam prisao a ludo sam je voleo.

Poceo sm da je sanjam kako setamo kako se grlimo kako placem na njenom ramenu jednom prilikom sam sanjao kako stoji na bus stanici i prica snekim u tom trenutku ulazi moj drug budi me i kaze vido sam je na stanici prica snekim ja sam ostao zaprepascen kako se to desilo reko sam sam sebi zasto smo tolko povezani osecam ponekad kada joj tesko osecam kada place swe ali puno sanjam.

Ja sam ozenjen imam malu bebu,ali jos ne mogu da izbrisem jer me muci ona u snovima molim vas sta znaci ovo i zasto mi ovo desava.

Moja voljena

Update: 09.07.2015 15:50

Imam veliki problem i mng me muci, zavoleo sam jednu devojku pre 9 godina nikad joj nisam priso, poceo sam da je sanjam kako setamo kako se grlimo,u jednom snu smo se nasli u mojoj staroj kuci kako klecim pred njom spojenih ruku je nesto molim i placem ona se okrenula i otisla nista nije rekla.

Imam porodicu zenu i malu bebu, a ja jos nju sanjam jos je nekim delom volim moje srce kaze da bi joj zivot dalo a niti sam je upoznao niti je dodirnuo ne znam cak ni zasto je volim mnogo me muci mnogo u snu kad je dodirnem osetim cak njenu kosu njen zagrljaj i pocnem da placem na njenom ramenu.

Molim vas pomognite mi.

Suze

Stefanbest,

Mnogo ljudi sanja takve snove. Ponekad je to devojka u koju su bili zaljubljeni a ponekad devojka koju nikada na javi nisu videli. Sve je isto i svi plaču na njenom ramenu, svi osećaju njenu kosu i sklapaju ruke.

Nekima se to sviđa, postaje im opsesija i ne žele da se završi. U stvarnom svetu je drugačije jer takvi snovi ukazuju na neki tvoj problem u sadašnjosti. Sledeće, ti snovi uvek nose neku poruku vezanu uz tu istu sadašnjost.

Čovek koji je nezadovoljan nečim ili se oseća neuspešnim iz bilo kog razloga ili je jednostavno umoran od svega traži razne načine za bekstvo. Najčešće se beži u prošlost i traži osoba koja nam je nešto značila.

Bilo bi dobro da vodiš Dnevnik snova. To znači da svako jutro zapišeš tačno svoj san i pratiš događaje u toku dana, tako ćeš pomoći sebi,povezaćeš sve vremenom i shvatiti poruku koju ti šalje podsvest. Slobodno pitaj ako nešto ne razumeš, ja sam uvek ovde.

Upitao bih te nekoliko stvari da bi brže stigli do nečeg konkretnog i da bi to tebi ukazalo na pravac u razmišljanju.

Kada su počeli ti snovi? Da li često vidiš tu devojku? Zamišljaš li šta bi se desilo kada bi joj prišao?

Ne zaboravi nešto važno: san traje sve dok ne shvatimo poruku koju nosi.

Čuvar snova 

Moderator