Sta vam je najvaznije u ljubavi? Ljubav

1. Iskrenost
2. Izgled (mozemo se folirati koliko hocemo da izgled nije bitan, ali jeste bitan)
3. Komunikativnost
4. Sex
5. Nemam pojma :P

Aleksandra: 2. Izgled (mozemo se folirati koliko hocemo da izgled nije bitan, ali jeste bitan)

ovo mi se dopalo, tacno tako, naravno da je bitan.

5. Nemam pojma :P

a ovo je mozda i poenta cele stvari, ovo je mozda ono sto i zapravo jeste najvaznije. moras da izmislis, steknes i gajis ono sto je najvaznije. e a sta je to? bokte pita... svakom nesto drugo.

ps
dobrodosla u "klub sanjaca, tumaca i smaraca", aleksandra :)

Hvala Smorivoje. Ovo smaracha mi se najvishe dopalo, obozavam da smaram. :klap:

au bokca ti poljubim koja koincidenija !!!

eto ja obozavam da budem smaran.

u al smo se nasli hahahaha

1. Intelektualno podudaranje
to me i navede da se zaljubim

2. Seksualno podudaranje

E, kad se ta dva spoje - sve se ostalo se podesi samo! 8)

pa... tesko pitanje...

ima tu vise stvari: da li ta osoba ima biciklu, da li joj je cale zvazdas ili partizanivac, da li ima coca-colu u frizideru, da li voli da slusa Seki Turkovica, da li zna napamet 17 pesama od Miroslava Antica, da li voli skvosh da igra, da li moze da me pobedi u sahu iz 2 do 3 poteza, mora da bude komunikativna posle 03h nocu, mora da vozi pedolino svako leto na Adi, da zna da pravi djumbir i muflovane gejzlice, da je gledala seriju Kasandra (po mogucstvu i reprizu)

da zna japanski kao ja italijanski, da shtrika, veze, plete miljeje, da voli da pije malo vise od prosecnog engleskog navijaca, da jede suncokret, semenke, pistace po kuci, da ne pere zube mojom cetkicom, da je zabavna kao Shok koridor na ART kanalu, da voli zivotinje narocito puha, da joj je omiljena knjiga Alhemicar, a pisac naravno Paolo Koeljo, da se loze njene drugarice na mene, da je varam sa kasirkom

a ona mene sa shefom magacina C marketa, da me zove kajsijice, breskvice, malinice, nektarino moja... ima jos mnogo toga... ostalo cu zadrzati za sebe... mislim ne mogu sve da kazem... sramota me.... :oops:

Re: Sta vam je najvaznije u ljubavi?

sve sto cini jednu vezu predstavlja i njen segment. dakle, da bi veza funkcionisala sve mora biti dobro umrezeno, ali izuzeci postoje. izgled je bitan, ali samo u pocetku jer utice na nas prvi utisak.

ako postoji ljubav i neznost i medjusobno razumevanje, iskrenost, postovanje i odlicna komunikacija, i tolerancija i kompromisi dolaze sami od sebe.

ako u vezi postoje prava, jaka i duboka osecanja-sve se da resiti. 8)

ne postoji savrsena veza, ali vazno je svojim postupcima i odlukama teziti ka sto boljem odnosu jer je ta osoba koju toliko volimo, to i zasluzila koliko i mi sami.

U ljubavi ništa nije važno sem da se prave ljubavi obično događaju sa pogrešnim ljudima u pogrešno vreme! Šalim se, ali iz mog dugogodišnjeg iskustva sa zaljubljivanjima mogu da kažem da zaljubljenost uopšte nije presudna i da je u ljubavi bitno koliko ulažeš sebe.

ISKRENOST je najbitnija, jer ako si iskren prema sebi i okolini, ako osetiš da je neko iskren prema tebi, onda se tu nešto može izgraditi jer imaš čvrst temelj i isplati se ulagati.