Sanjati voz i razbijen retrovizor Sanovnik forum

Pozdrav prijatelji,

sanjao sam da sam slučajno razbio retrovizor (auto je bilo bijelo) dok sam išao prema vozu. Nijesam imao dovoljno vremena da sačekam vlasnika te da sam odlučio da mu ostavim poruku. Mislim da je poruka glasila: "Žurim. Platiću Vam kada se vratim." i napisao sam svoj broj telefona. Mada ja nijesam siguran da je ova poruka baš tako glasila, ali bila je slična. Dok sam to pisao, voz je mene čekao. Kada sam se okrenuo, voz je otišao ali srećom to je bio drugi voz...
Ušao sam u voz koji je bio ružan iznutra. Bilo je mnogo ljudi i mnogo kabina. Moji roditelji su htjeli da svi budemo u jednu kabinu ali sestra, drugarica i ja smo se odlučili da nađemo drugu kabinu. Posle je moja drugarica otišla da uči i ja sam otišao do nje posle nekoliko minuta. Kada sam ušao, njena majka je bila unutra. Dok sam gledao kroz prozor, majka joj je rekla: "Ajde zalijepi to po kabinama kad' je takvo tijelo a još du**."
Posle sam vidio onog čovjeka kroz taj isti prozor. Neki lik mu je dao ceduljicu na koju sam ono napisao. Taj čovjek je izgledao kao "šmeker". Imao je torbicu, naočare, košulju.

To je to čega se sjećam. Hvala svima koji budu pročitali moj san! :)

Zaboravio sam da dodam da sam krenuo u Njemačku vozom. U Njemačku sam već bio i zaljubio sam se. :)

Mislim da i ovo treba da doprinese tumačenju.