Bivsi decko Sanovnik forum

Sanjala sam da smo moj bivsi decko i ja sami bili na nekoj zurci (pritom nismo u stvarnom zivotu u dobrim odnosima) i da nam je neki lik nesto dobacivao i govorio, i ja sam ustala i pocela da ga tucem, toliko da sam u jednom momentu imala skroz krvave ruke. I sledeca scena je u nekoj kuci. On, ja i moj jedan drugar. Ja sa bivsim sve vreme pokusavam da popricam o nama i da ga pitam zasto me je ostavio ali ne mogu nikako, ili se nesto uplete u razgovor ili ga ja pitam ali on ne odgovori. I tako dugo, dok nismo ostali sami, i ja ga pitam poslednji put, odgovorio se, ne secam se sta, ali onda sam se probudila. Znam da smo se u jednom momentu poljubili i bilo je sve super, ali bas u tom momentu je drugar usao u sobu kod nas i moj bivsi se pomerio od mene. Svaki put mi je izmicao, kad god sam pokusala popricati ili biti sa njim. Bas me je uznemirio sad, nisam ga dugo sanjala, pogotovo ovako da san bude realan.

Ruke

Pozdrav Imadreamer,

Nadao sam se da si ga prebolela, zadnji put si ga spominjala u decembru.

Krvave ruke obično ukazuju na osećaj krivice zbog nečega. Zatim imamo emocionalnu iscrpljenost kao i gorčinu u razgovorima sa prijateljima ili osobama za koje mislimo da su nam prijatelji.

Budući da te to ne prolazi i da sam te već savetovao...čovek se uvek loše oseća kada je ostavljen, mislim da sam ti to rekao...uvređenost, bol...vreme je da to prevaziđeš i da počneš misliti na svoje dobro.

Energija ove godine nije dobra za žene...ni za muškarce...mnogo nesporazuma a da bi se tako nešto izbeglo potrebno je strpljenje i razumevanje.

Postoji li nešto što voliš da radiš i pri tome se dobro osećaš?

Čuvar snova 

Moderator

Zavisi, u poslednje vreme malo toga me cini da se osecam dobro.
Dva puta sam sanjala da ga pitam zasto me je ostavio, i svaki put se probudim bez odgovora.