Oblacila sam vencanicu Sanovnik forum

Cao... Evo sta sam sanjala, a da mogu da se setim...

Bila sam u svojoj sobi i ni sama ne znam kako i zasto, ali oblacila sam vencanicu, i to ih je bilo nekoliko i ja sam birala.

Nije mi izgledalo kao da treba da se udam, vec sam samo oblacila vencanicu i izasla da me vide moji rodjaci.

A ima jos jedan. Sanjala sam kako se ja i moj decko setamo. I sve je bilo ok, kada je iznenada neko iz nekog zbuna pucao i moj decko je pao ispred mene. Ja sam prvo samo gledala i htela da se onesvestim. Onda sam pocela da vristim i da placem. I drmala sam ga da se probudi i ustane, ali on se nije micao.

Sta to moze znaci?

kada si sanjala ovaj zadnji san

Pa nisam sigurna, ali to je bilo davno... Samo sto ga se ja jos uvek tako dobro secam i ponekad razmisljam o njemu... Valjda sam se bas uplasila...

Sta mislis sta to znaci?

Ne znam,nisam sigurna. Snove ne treba bukvalno tumaciti. Moglo bi da znaci da ste u tom periodu kada si to sanjala imala neke probleme sa njim i da je to bilo izazvano iznenada i da je bilo sa njegove strane ali nenamerno.

Najbolje je snove iz proslosti ostaviti tamo-u proslosti. Kod tumecenja snova vazno je sveze secanje i analiza stvarne situacije. Ako si ovo davno sanjala,verovatno se i ne secas sta se desavalo u stvarnosti.

Hvala i za tumacenje i za savet. Evo jutros sam se probudila i secam se svo sna lepo.

Trcimo ja jedna moja drugarica i drug... I to po kisi, hocemo da se slikamo... Moja drugarica nosi aparat i onda smo stigli do mekog mesta koje je izgledalo kao tri kamena jedan pored drugog oko kog je bilo neko lisce. Mi smo svi seli, ustvari njih dvoje su seli a ja sam stajala... Primetila sam da sam zbog necega imala blato po rukama. I kada sam i zagrlila to blato je ostalo na njima. Ali kad smo trebali da se slikamo, najednom se pojavila moja sestra. I uzela nam aparat. Na kraju nas je ona slikala.

Ima li ovde nesto sto bi trebalo da znam za stvarni zivot? Posto ja ne tumacim svoje snove tako dobro, a vidim da vama bas ide.

Ovaj san je jedan od sjajnih primera simbolike. Da bi se pravilno protumacio, bilo bi potrebno znati kakav je tvoj stav prema toj drugarici i drugu i kakav je tvoj stav prema tvojoj sestri? Da li ih dozivljavas pozitivno ili negativno? Sta ti prvo padne na pamet kada pomislis na svakog od njih po naosob? Pretpostavljam da su svi oni pozitivni za tebe?

Zapravo, ti i tvoj drug i drugarica, u snu pretstavljate trojstvo. Tri je broj savrsenstva i celovitosti, tako da vas troje zapravo predstavljate tebe samu. To ne znaci da je to tako i u realnom zivotu, oni su tu prosto simboli. Njih dvoje su simboli nekih tvoji osobina. Zato sam rekla da je vazno da ti sama zakljucis sta oni za tebe pretstavljaju u stvarnom zivotu. Da li je to hrabrost,snaga, poverenje ili pak laz, nepoverenje, slabost i slicno. Svejedno, vas troje ste u snu - ti sama.

Deo gde vi treba da sednete na kamenje je genijalno simbolican. Kamen je simbol mudrosti, znanja, postojanosti i snage. Zapravo, san porucuje da ti tezis da zauzmes nekakvu poziciju u svom zivotu koja je veoma vazna. Ono sto je negativno u snu je da su tebi uprljane ruke. Tu je ponovo istaknut simbolizam.

Ono sto ti san porucuje je da moras neke stvari u sebi da rascistis, da li je neka briga,neki pogresni stavovi ili sta vec, to ti bolje znas. Ako to ne resis, desice se da ces i ostatak onog u tebi sto vredi da pokvaris (da uprljas i njih dvoje). U tom slucaju ce se desiti to da ce ti trebati pomoc od druge osobe (tvoja sestra, isto je simbol) koja uzima aparat i slika vas.