Sanjala sam delfina Sanovnik forum

San je bio prelep.Ovo je bio najlepsi san u mom zivotu, ali gde god da pogledam u sanovnike oznaca smrt nekog bliskog, nekog zastitnika.

Sanjala sam da me je delfin spasio i plivao sa mnom. Prvo mi se ucinilo da je ajkula, ali me je spasio iz vode. Malo me je strah.

Jel zna neko nekakvo drugo znacenje?

Kao sto sam i ranije rekla, snovi su mnogo kompleksniji za tumacenje i ne mogu se tek tako protumaciti tamo nekakvim sanovnicima. Pogledaj malo teme na ovome forumu.

Tvoj san zaista jeste predivan, i vazno je da verujes svom osecaju. Sta ti san znaci? Upravo to sto si i sanjala - bices izbavljena iz nekakvih problema. Da li ce ti u tome neko pomoci ili ne, nije ni vazno.

Takodje moze da znaci - napustanje nesvesnog.

e a slusaj ovaj trip od sna.

Sanjala sam macka kojeg sam imala 8 ili tako nesto godina. ali kao da je duh, onako je bio providan. Malo sam ga mazila i pokazivla nekome, jer sam inace jako bila ponosna na njega i onad se probudila. inace je zut bio i u snu i u stvarnosti. bila sam srecna kad sam ga videla jer jako volim zivotinje i on mi mnogo nedostaje iako je umro pre 2 godine.

inace odusevljavaju me tvoja tumacenja, ne moram da ti kazem da si jako pametna kad to verovatno i sama znas.

pozdrav

Cao,

hehehe, pa sad, hvala na komplimentu :D ali nije tumacenje snova tako tesko, samo treba malo to prouciti. Postoji "sistem" po kojem se snovi tumace.

Tvoji snovi su vrlo procisceni, sto verujem da kod tebe ukazuje na odsustvo vecih unutrasnjih problema.

Duh "macke" u ovom slucaju predstavlja pozitivan i animalni deo tebe, verovatno i intuitivni. Prosto receno, ne znam u kakvoj si momentalno zivotnoj situaciji, ali se cini kao da se "vracas sebi", ili si na putu kada sebe mnogo vise upoznajes.

Sanjala sam delfina - tumačenje sna mi je hitno

Sanjala sam delfina, bio je mrtav u nekoj bari a odmah 50 metara od bare je bilo more.

Bila sam sa nekim deckom kojeg ne poznajem zezali se asmo se okolo i u toj bari je bio njegov gliser ja sam rekla vidi delfuina on je usao u vodu i poceo da ga cacka i delfin je poceo da pokazuje znake zivota iako je skoro pa istrulio koza mu je poplavela pozelena ja sam rekla stavi ga u more on ga je uzeo i stavio u drugu baru pored te.

Ja sam mu rekla pa budalo to nije more i htela da udjem da ga izbavim odatle ali kad je delfin krenuo prema meni uplasila sam se in rekla sam decku uzmi ga i stavi ga u more i on je to uradio, a mi smo bili srecni i bio je pozitivamn san osecala sam kao da sam nekog spasila neko olaksanje.

Molim nekog da mi odgovori.