Umesto ocu, sebi sam kupila majicu Sanovnik forum

bila sam prilicno vezana za oca koji je umro pre dve godine.

sanjala sam da treba da mu kupim crvenu majicu, ali ona koja mi je ponudjena je bila jako mala, pa sam kupila sebi i videla sebe u majici crno - bela, na v izraz, dug rukav.

jako me zanima sta bi to moglo znaciti, mada negde naslucujem da ima veze sa ljubavlju i mojim najdubljim emocijama.

veliki pozz.

Tako je. To ima veze sa tvojim najdubljim emocijama. Procitaj deo vezan za animu i animus na ovom forumu, da sada ne ponavljam.

Odlicno je sto si dala toliko detalja, a narocito svoj stav prema ocu.

Prakticno, ti si animus koji je izgradjen po slici tvoga oca, preoblikovala tako kako tebi odgovara. Medjutim tu nije kraj. Ono sto ti san porucuje je da je i tvoj otac, ma koliko bila vezana za njega, bio samo obican covek koji je imao mane i vrline.

Ti izgleda postajes svesna toga i zato se crvena majica pretvara u crno - belu, sto simbolizira prelazak iz cistog stanja emocija u izmesano stanje. Ovo crno - belo ne mora da bude lose - dobro, to moze da bude i nesvesno-svesno, to jest, ti jos uvek nisi svesna dela svog animusa.

To sto je majica sa V izrezom, hm, pa zavisi od toga da li tebi to nesto znaci u smislu, da li ti volis takve majice ili ne, ili si prosto nedefinisana. Mozda bi moglo da znaci V za Victory, to jest Pobeda, a u ovom slucaju Napredak na putu ka tvojem razvoju animusa ili prosto - tvog unutrasnjeg bica.