Zarada na internetu? Posao

vidjam dosta oglasa na temu "zarada na internetu" medjutim ne znam sta oni zapravo reklamiraju i kakav je posao u pitanju.

a koliko razumem posao je da primas emailove i uclanjujes druge ljude i tako zaradjujes... nije neophodno neko veliko znanje, valjda je dovoljno osnovno o racunarima i malo engleskog jezika, a zarade su desetak i vise puta vece od onih koje smatramo vrlo pristojnima.

koja je firma najbolja, sa kojom je najbolje raditi?

meni je bolja fora da ti daju kes zbog provedenog vremena na netu. Ima jedan program koji funkcionise.zadatak je samo da budes na netu.

ok... zbog provedenog vremena na netu? kako, zasto? ne shvatam. ti kad provodis vreme na netu ti trosis internet koji potom placas provajderu. zasto bi ti neko placao vreme na netu da bi ti bio na netu?!

jel moze malo vise pojedinosti, meni to nije jasno.

ovaj sajt koji ja koristim ,ima uslov da skines nihov program koji ti stoji na desktopu . to je kao neki prozorcic na kome se vrte reklame,super je to sto ne moras da ih startujes.te firme njima placaju da se tako reklamiraju a oni placaju nama. jel jasnije?ako imas neograniceno vreme na netu onda je to super.

kakva je zarada?

zarada na netu

a kakav je to program i gde se moze downlodovati

Ma zarada na internetu je diskutabilna, narocito to placanje za surfanje. Bas sam prije neki dan nesto o tome citao i odlucio isprobati (Cashfiesta) Izludila me do kraja. Ima tamo neki mali mexikanac koji stalno ide spavati, pa ga treba buditi, jer ti pare ne idu dok on spava. Ulovio sam se da nista drugo pametno ne radim nego budim mexikanca. A zarada za tih 10 sati intezivnog budjenja je bila 0.8 $. Minimum koji moras skupiti za isplatu je 50$, pa ces morati biti uporan barem 2 mjeseca, ako budes imao srecu da ti plate... ako nekog zanima moze detaljnije procitati na ovom blogu http://e-lova.blogspot.com

Pre nekoliko godina, koristio sam čuveni Spedia program koji je takođe plaćao za surfovanje po internetu.
Kada sam prvi put sakupio 30$ (čini mi se da je tada toliko bilo minimalno), naručio sam ček i on je uredno stigao.
E, onda je došao na red drugi ček čija je vrednost bila negde oko 50$, ali on nije stigao.
Nakon bezbroj bezuspešnih pitanja koje sam slao na njihovu e-mail adresu odogvor nikada nije stigao.

Ranije se na ovaj način nekako i moglo doći do sitne love, ali danas ne verujem da to tako lako funkcioniše.

Što se tiče drugog načina zarade na netu, da sedite kod kuće i da radite sa vašeg kompjutera, mislim da tu ovako stoje stvari.

Internet je jedno veliko polje pogodno za marketing, bilo da je u pitanju regularni ili onaj drugi što nas sve nervira tzv. SPAM!
Pretpostavljam da bi vaš zadatak bio da šaljete razni JUNK mail na gomilu e-mail adresa koje dobijete od poslodavca.
Honorarno biste i samo morali da po netu čeprkate ne bi li iskopali još novih e-mail adresa koje bi kasnije poslodavac prodao i za to uzeo lovu.

Inače SPAM je u mnogim zemljama zabranjen!

Naravučenije: Ne postoji laka zarada.
Preporuka: Napravite neki interesantan sajt, nadjite sponzore, prodajte prostor za banere i eto fine zarade.

Srećno :D