Razgovor mobitelom sa dečkom Sanovnik forum

Sinoc sam sanjala jedan neobican san. Lezala sam na krevetu (na vece) i razgovarala (preko mobitela) sa deckom kojeg dobro ne poznajem ali ga znam iz drustva. Znam da smo oboje bili dobro raspolozeni i imali smo dosta o cemu da razgovaramo. Cini mi se da je jedna od tema bila i o muzici.

Dalje, nakon nekoliko minuta mobitel mi se iskljucio i poziv je bio izgubljen. Sjecam se da sam trazila njegov broj na mom mobitelu (da ga opet nazovem), ali ga nije bilo. Ovo mi je bilo veoma cudno, jer sam ja njega prva nazvala. Nakon toga, moj kucni telefon, koji je bio isto na krevetu je poceo da zvoni. I ja ga podignem i vidim da na njemu pise ime. I sad nekako sam znala da je opet taj decko s kojim sam malo prije razgovarala, ali iz nekog razloga nije pisalo njegovo prezime na telefonu. Necije drugo ime je pisalo... i sjecam se slova "D" i "R".

Jel znate sta ovaj san treba da znaci? Dobro? Lose?

Hvala unapred... :)

Nista posebno, verovatno ces pokusati da ostvaris kontakt sa njim u stvarnosti (ne znam da li ti se svidja taj decko), i tu cete imati malo poteskoca u uspostavljanju kontakta. Kasnije se moze desiti da ce on tebe kontaktirati.

Slova koja si sanjala mozda su slova njegovog imena, a moze da simbolizuje i to da ga neces dovoljno poznavati tada kada budete uspostavili kontakt, sto je i normalno.