Kucanje na vratima, ja se teturam... Sanovnik forum

Desio mi se pre neki dan, kada sam resio da se odmorim poslepodne, jako ruzan san. Legao sam na krevet i taman kad sam poceo da tonem, cujem kucanje na vratima.

Kada sam pokusao da ustanem, poceo sam da se teturam svuda po sobi kao pijan, u tome momentu odlucim da probam cetveronoske da sidjem niz stepenice i da otvorim vrata. Taman kad sam izasao iz spavace sobe, ucini mi se da su vrata predaleko i da necu imati snage, pa sam se poceo vracati nazad i u tome momentu primetim da je ogledalo koje je pre par trenutaka bilo u sobi, sad odjednom pored vrata spavace sobe.

Kako sam puzao pored njega, pogledam u to ogledalo i vidim kako su mi oci potpuno crne i u tom momentu tolika me jeza prodje i tu se odjednom probudim, a imao sam osecaj da sam bio budan.

Jos uvek razmisljam o tome i zasto takav ruzan san!? Jel ima ko da ima objasnjenje?

Rekla bih da neko pokusava da dopre do tebe, neko mozda ko zeli da ti pomogne, i ti isto tako zelis da pustis tu osobu da ti pomogne ali iz nekog razloga si onesposobljen.

Moguce je da imas poteskoce ili probleme u zivotu koji te toliko koce, da ti jednostavno ne prepoznajes pomoc koja ti se pruza, oci su ti zamagljene, crne, nisi u stanju da situaciju sagledas na pravi nacin.

Da li si imao slicne snove u kojima si osecao da nisi mogao da se pomeris, a bio si svestan?

nastavak diskusije

imao sam mnogo kosmara u zadnje vreme ali pretpostavljam da je to samo stres. jedina zanimljiva stvar je da ih imam samo kada radim od 6 do 2 po danu. kada radim nocu i dodjem kuci ujutro sasvim lepo spavam bez ikakvih problema.

kada imam nocne more uvek me neki monstrum vija i par puta zasece nozem i osetim kako krvarim i tek pred zadnji zavrsni udaracse probudim (jedva), uvek je isti scenario. da li je moguce da je stres toliko razarajuci po telo i um?