Isfolirana slijepost Sanovnik forum

Anne: Ulazim u prostoriju u kojoj se nalazi cast is teatra. Nalazim se u nekom play-u [shto inache glumim u teatrima]. I tu upoznajem veoma slatkog dechka [shto bi se moglo retji, mog idealnog o kome iz dana u dan mashtam u javi]. I prvu notj on me uopshte ne pozna. Vetj od kako se malo duze znamo, vetj je pocheo da me zapaza i da se mota oko mene. I ono ja se u snu pravo zatreskala [evo josh uvijek imam neki osjetjaj prema tome iz mog sna]. I naodjednom promjenimo mjesto radnje, i naodjednom smo u shkolskom dvorushtu, gde smo imali veoma zanimljivu konverzaciju..[chak shta vishe mogla sam da chujem svoj glas i takodje sjetjam se shta sam ja govorila, samo se ne sjetjam shta je on]. I tu hodajotju kroz to dvorishte ili shta je vetj nabashemo na mog bivsheg koji mi se josh uvijek malkice dopada [i to u real life] i koji me ignorishe..I tako hodajutji on pochne da hoda sa nama, iako ni jedno od nas nije pochinjalo konverzaciju sa njim..I tako moj ex tu pochne nekako kao "iz ljubomore" da pricha sa mnom...i tu se probudim..

p.S jako bih voljela da neko ko se razumije u ovaj san, nek mi ga protumachi..

Ne razumem da li ti stvarno glumis u teatru ili si to samo sanjala?

Imam osecaj da je ovaj san mozda tvoja podsvesna zelja da napravis bivseg momka ljubomornim. Situacija u teatru podseca na "reziranje",to jest,kao da ces izrezirati scenu da napravis bivseg momka ljubomornim. Scena se prebacuje u skolu. Pa,skola je uvek ucenje. Dakle,svi vi,ti,tvoj bivsi i tvoj animus(koji je verovtno taj novi momak),morate da ucite. Ne samo vi,nego i svi mi. Svi ucimo ceo zivot.

Druga varijanta je sve ovo isto,ali da mozda san hoce da ti kaze da kad promenis igru,da ce onda tvoj bivsi poceti da te juri.

Hmmmmmmm...:) Da inache sam u teatru..Ali ovo je bio san. ;)

E pa lijepo ti hvala..:) Ali taj san mozda i nema nekakvog smisla, poshto smijem glavu dati da sam vetj odavno prevazishla svog bivsheg.

Onda nisam bas sigurna na cega se taj tvoj san odnosi,zaista. Ako si ga zaista prevazisla,moguce je da je san bio predvidjacki, to jest da biti se moglo nesto slicno desiti u buducnosti. Da li si sigurna da si ga prevazisla? Mozda ti u nekoj podsvesti zelis da ga napravis ljubomornim?

I'm not really sure am i over him..I to shto kazesh, podsvjest je chudo. Ipak treba vremena da se sve to potpuno izbrishe. Ali istina je da bih voljela da ga napravim ljubomoran, i to ni sama ne kontam zashto. Valjda zato shto zasluzuje..:) Poshto me je na odvratan i surov nachin otresao..

Soba-to si ti. Sve sto je u sobi-deo je tebe. Slike koje si videla su tvoje osobine,emocije,tvoja unutrasnja strana. Boje,zelena i plava,tvoje su emocije i ove boje su povezane sa harmonijom,ljubavi,unutrasnjim mirom. One slike koje su bile lose okacene su delovi tebe koje vredi popraviti.

Kazes da su se iste pojavile i na drugoj strani. Tu je u pitanju dualitet. Zivimo u svetu dualiteta. Sve je crno-belo,dobro-lose,pozitivno-negativno,plus-minus,jing-jang. Svemir je dualan. Kada je nesto u dualitetu,onda postoji sklad i balans. Kada nije,onda se desava da se ode iz krajnosti u krajnost. U tvom snu,to bi otprilike znacilo da je onaj deo tebe koji treba "ispraviti" prisutan u obe tvoje polovine,koje su ocigledno izbalansirane. Malo tesko za objasniti,ali recimo da to znaci da treba obe tvoje polovine da uskladis. Kad kazem polovine,to ne mora da znaci da je u pitanju "dobro-lose". To moze da znaci i na primer "biti ozbiljan-znati se zezati".

Sat koji si sanjala ocigledno ukazuje na vreme. Moze da znaci da ce ti trebati vremena da se uskladis,ili da mozda bas i nemas vremena i da bi trebala da pozuris?! Sama proceni.

Ne razumem kako si mislila da je tvoj otac impresionira te prijatelje,ako je okacio slike nakon sto su otisli?

Ne kontam bash shta tachno mislish sa tim balansiranjem. Mislish da jedna moja polivana se ne slaze sa ovom drugom? :roll: Hmmm..zanimljivo tumachenje btw..:)

Svi mi smo veoma kompleksne licnosti i imamo mnogo "ja" u nama. Ne kazem da smo podvojene licnosti,samo kazem da imamo mnogo aspekata i osobina. Ako ti askpekti nisu uravnotezeni onda se desava da idemo iz krajnjosti u krajnjost,da reagujemo impulsivno i sl. Prakticno,ono sto sam ti napisala znacilo bi da se "sama sa sobom pomiris",i da sve delove sebe dovedes u red.