Otac mi dosao u posetu Sanovnik forum

Danas sam se uclanila na ovaj forum, najvise zbog tumacenja snova. Naime, ja cesto sanjam pa moze se reci neobicne snove i svaki put kad se probudim odlucim da cu poceti ih zapisivati pa natenane ih obradjivati. Naravno jos nisam ni jedan zapisala i uglavnom sam ih sve pozaboravljala.

Elem da ne davim, sinoc sam sanjala kako mi je tata dosao u posetu po prvi put od kako sam se udala. Inace nas dvoje nismo u sjajnim odnosima, ali trenutno smo u mirovnoj fazi. Dovezao se crnim audijem stariji model. Rekao mi je da je kupio neki stari audi, ali nije rekao boju. Ne secam se sta se jos desavalo, no sledeca scena on se odvezao kao odmah se vraca ima iznenadjenje.

Vraca se on sa nasim starijim rodjakom, koji je umro pre dve godine. Rodjak je u snu mali, mrsav lici vise na dete od osam godina. I ja naravno iznenadjena i srecna, on mi sede u krilo, ja kazem njemu "pa ja sam mislila da si umro". Zaboravila sam ostatak sna, ali mislim da sam glavno napisala.

Nadam se da ce mi neko bar malo pomoci u tumacenju snova. Pretpostavljam to sto sam sanjala oca da mi dolazi u posetu je da u stvarom zivotu zelim da se to desi, ali ovaj rodjak me malo zbunjuje.

Hvala unapred

Dobrodosla na forum. Ako te zanima tumacenje snova,pronjuskaj malo po forumu,mislim da bi ti moglo pomoci.

Sto se tice tvog sna,verujem da shvatas simoliku,dakle otac zeli da ti se priblizi isto kao i ti. On ti dolazi u posetu dovodeci rodjaka,koji u ovom slucaj pretsktavlja simolicno prikazan zapostavljeni odnos izmedju vas dvoje. Dakle,odnos koji je "davno umro" ali je i "nerazvijen dovoljno",zbog cega je taj rodjak u snu dete od osam godina.