U tvojem krilu... Sanovnik forum

Sanjala sam momka, sa kojim sam jedno vrijeme bila u kontaktu. Nikad nije bilo nesto izmedju nas, jer je nemoguce. Cujemo se po nekad, medjtim vecinom se svodi na povrsnske razgovore. Kad tad.... neko od nas navede svoje osjecaje... iako imamo dogovor da se te stvari vise nenavode.

San: Putujem sa metro'om. Stizem na glavnu stanicu. Imam osjecaj da me neko prati. Sakrijem se iza zida, okrenem se. Tu je on, elegantno obucen i ima crnu jaknu sa krznom na sebi. Zovem njegovo ime, bjezi...... Trcim za njim uz stepenice. Nemoj, nemoj, bolje da se nevidimo to su njegove rijeci!

Iduci scenario, ljubimo se negdje u nekoj ostavi na stanici. Ostava je 1 sa 1 metar, vrlo osvijetljena i nema nista osim umivaonikai peskira.

Zadjni scenario. On sjedi u dnevnom boravku. Ja mu lezim u krilu, polupospana. Polako tonem u san, on me miluje njezno po kosi.......

Ne bih da ti pokrecem laznu nadu,ali rekla bih da bi ovaj tvoj san mogao da bude predvidjacki...

Ovaj san je sastavljen iz tri dela,kao da ti govori o proslosti,sadasnjosti i buducnosti. Imaj u vidu da bi taj momak mogao da bude i samo simbol za neku ljubav koja ti se sprema ili za neki deo tebe koji treba da bude otkriven.

A da li je moguce da se bas na njega odnosi?

Da,moguce je. Cini mi se da od tebe sve zavisi,i verovatno ces morati mnogo energije da ulozes da mu se priblizis.