Ukrali mi pozajmljen motocikl Sanovnik forum

Pozdrav svima od novog clana (od danas)

Elem, jutros sam zaspao i zakasnio na posao. A probudio sam se kad mi je frka u snu, verovatno, vec bila tolika da nisam mogao da izdrzim. Evo sta sam sanjao : kao, pozajmio sam motocikl od nekog drugara (cini mi se bas od jednog od koga sam juce pozajmio auto na 15 minuta, a on u stvarnom zivotu nema motocikl) i nekako sam se nasao u delu grada blizu Brankovog mosta (Beograd). Tu je kao neka autobuska stanica, sa nekim kioscima i prodavnicama, a iza njih je prolaz u neke dvorisne stanove.

Tu se nasao neki covek sa kojim ja razgovaram, ne poznajem ga, a on sve nesto komentarise motocikl, pita me svasta i tako. U jednom trenutku, da li sam ja posao za njim ili sam se bez razloga okrenuo od parkiranog motocikla, uglavnom kad sam pogledao u pravcu mesta gde je bio parkiran - njega nema. Gledam okolo, unezveren i pocinje da me hvata frka. Pitam onog coveka da li je video ko je sklonio motocikl, on sleze ramenima i kaze da nema pojma. Ja se vec opasno nerviram i vicem okolo - dajte ljudi, nije vreme za zezanje, ko je sklonio motocikl??? Svi okolo slezu ramenima, ne znaju nista, nisu videli nista.

Pocinjem da kapiram da je neko ukrao motor i vadim telefon iz dzepa i pozivam policiju na 92. Javlja se neki glas, policajac, koji razgovara sa nekim drugim tamo i meni kaze da nazovem kasnije!!! Ja vec pocinjem da pistim u mikrofon, glas mi se steze i... Budim se, uuuffff... Koja glupa situacija.

Nemam obicaj da tumacim snove, ali me interesuje da mi ovo neko protumaci. Inace procitao sam tumacenje da biti pokraden u snu znaci gubitak nekog bliskog prijatelja. Kakav gubitak? Ko moze da pojasni?

Pozdrav,
skik

Dobrodosao na forum S.K.I.K. :D

Bilo kakvo kretanje,hodanje,trcanje,voznja nekim prevoznim sredstvom simbolizuje u snovima razvoj situacije,kretanje kroz zivot,unutrasnji razvoj i sl.

E sad,pazi ovako. Motocikl koji simbolizuje "sredstvo" ili "nacin" na koji ti momentalno resavas neki problem ili se kreces kroz zivot. To sto si pozajmio motocikl od drugara,pa ti je bio ukraden je poruka za tebe koja glasi:"Ako zelis da resavas probleme,moraces sam da nadjes nacin ("sam svoj motocikl da nabavis"), a ne da se oslanjas na druge ("a ne da pozajmljujes od drugog motocikl").

Ako se budes oslanjao na druge,to jest,ocekivao da ti drugi resavaju probleme,nastace novi problemi("bice ti ukraden motocikl,neces moci da kontaktiras muriju... :lol: ")

Most simbolizuje prelaz, promenu, tranziciju u zivotu.

A isti taj dan, tj. malo kasnije popodne, saznam da me devojka sa kojom sam u vezi dve godine prevarila :( I sto je najgore, planirala je to, znaci nije se "desilo". Tjah, ide zivot dalje, sta da se radi. To vec nije tema za ovaj podforum.

Hvala za odgovor, svakako ima veze sa novonastalom situacijom sve sto si napisala.

Pozdrav do sledeceg sna. 8)

S.K.I.K.: A isti taj dan, tj. malo kasnije popodne, saznam da me devojka sa kojom sam u vezi dve godine prevarila :( I sto je najgore, planirala je to, znaci nije se "desilo". Tjah, ide zivot dalje, sta da se radi. To vec nije tema za ovaj podforum.

O tome mozes da pises u temi "ljubav" 8) rado cemo te svo saslusati i izneti svoja misljenja :roll: