Tržni centar, kiša, robot Sanovnik forum

sanjao sam da se nalazim u dvoristu svoje kuce u selu, u dvoristu su i moji roditelji kao pricamo nesto, odjednom pocinje zemljotres i prestaje, nakon toga ili pre zemljotresa ne secam se moj otac stavlja crevo u neki bazen pusta vodu gde bazen preliva

izlazi prljava voda tj.preciscava se mutna voda koja je bila u bazenu inace bazen nemam u selu, posle toga nalazim se na nekoj terasi kao kafic nemam pojma gde je koji je, u jednom trenutku pocinje kisa, uzimam suconbran u ruke i krijem se od kise i tu je neka devojka koja isto hoce da se krije samnom ispod sucbrana da ne pokisne

vetar pocinje da duva savija mi suncobran, pokisnemo malo pa ga ponovo vratim u normalu. valjda nakon toga nalazim se u trznom centru u mom starom kraju gde sam ziveo, setam se kroz trzni centar tu je i neki kepec - patuljak nesto me pozuruje pocinjemo da trcimo penjemo se na drugi sprat nosimo nekakva glupava oruzja, stigao je pre mene na sprat.

tu se cuje vriska lupnjava ja pogledam na drugom spratu neki ogromni robot kao hoce da nas ubije, uplasim se pocinjem da bezim - trcim nenormalnom brzinom van tog trznog centra preskacem neku ogradu, patuljak ostaje na spratu sta se desilo nemam pojma?

inace nisam to vece gledao nikakav film na ovu temu ili na bilo koji drugi nacin da mi se stvore ovakve misli.

telsa: :roll: Sanjao sam da se nalazim u dvoristu svoje kuce u selu,u dvoristu su i moji roditelji kao pricamo nesto, odjednom pocinje zemljotres i prestaje,nakon toga ili pre zemljotresa (ne secam se ) moj otac stavllja crevo u neki bazen pusta vodu gde bazen preliva izlazi prljava voda tj.preciscava se mutna voda koja je bila u bazenu inace bazen nemam u selu,

Kuca, dvoriste = srediste tebe samog. Zemljotres = ocigledno, neocekivani problemi koji potresaju. Prociscavanje bazena = prociscavanje unutrasnjeg stanja nemira, pretpostavljam da je ovo usledilo nakon zemljotresa. To bi bio prvi deo sna, verovatno dogadjaji u proslosti.

telsa: posle toga nalazim se na nekoj terasi kao kafic nemam pojma gde je koji je ,u jednom trenutku pocinje kisa, uzimam suconbran u ruke i krijem se od kise i tu je neka devojka koja isto hoce da se krije samnom ispod sucbr.da ne pokisne,vetar pocinje da duva savija mi sucbr,pokisnemo malo pa ga ponovo vratim u normalu.

Pokusavas da se zastitis od neizbeznih promena, dakle, tvoj pokusaj da se zastitis je potpuno besmislen, krijes se ispod suncobrana umesto kisobrana, a usput, ne uspevas sasvim, jer vetar pomera suncobran. Devojka koja ti se pridruzuje je simbol za animu,to jest,tvoja slika o idealnoj partnerki se menja,kako se i ti menjas. Ovaj deo sna je sadasnjost.

telsa: Valjda nakon toga nalazim se u trznom cetru u mom starom kraju gde sam ziveo,setam se kroz trz.centar tu je i neki kepec -patuljak nesto me pozuruje pocinjemo da trcimo penjemo se na DRUGI sprat nosimo nekakva glupava oruzija,stigao je pre mene na sprat.Tu se cuje vriska lupnjava ja pogledam na drugom spratu neki ogromni robot kao hoce da nas ubije,uplasim se pocinjem da bezim- trcim nenormalnom brzinom van tog trz.cent preskacem neku ogradu ,patuljak ostaje na spratu sta se desilo nemam pojma???Inace nisam to vece gledao nikakav film na ovu tematiku ili na bilo koji drugi nacin da mi se stvore ovakve misli!!!!! :cry: :cry: :cry:

Kepec, hm, i ja sam ga sanjala nedavno i dozivela sam ga kao simbol za nesto izdeformisano, neprirodno. Ne znam kako ga ti dozivljavas, ali on pretstavlja jednu osobinu u tebi koja te pozuruje da napredujes u zivotu. Pri tome nosite oruzje (dakle, ti i dalje forsiras da se zastitis), i penjete se na drugi sprat (dakle na sledecu stepenicu u tvom zivotu), a tamo je robot. Nisam bas sigurna sta predstavlja robot, zavisi kako ti dozivljavas to, ali recimo da je to "covek bez emocija", sto ce reci, ako budes isao protiv tvog prirodnog toka, zateci ces sebe transformiranog i nekog ko bi mogao da prestane da voli. Dobro u tome je sto ti bezis od toga u snu.