Prva simpatija iz osnovne skole Sanovnik forum

pozdrav,

molim cijenju-og urednika ovog foruma, tj. bubastru na odgovor, ukoliko imaju vaznosti sljedeci snovi:
naime, u zadnjih par sedmica sanjam cesto svoju prvu simpatiju iz osnovne skole!! u svakom snu postavljamo se kao da smo u vezi ili ja zelim da budemo u vezi; oboje smo u sadasnjim, realnim godinama i osjecam jaku fizicku zelju za njim.
interesuje me zasto "povlacim" tako cesto nekoga iz davnog djetinjstva? ima li to ikakvu simboliku?
jos nesto, ja tog covjeka uopce ne vidjam..nemam pojma gdje je...i nisam ga vidjela sigurno od osnovne skole..sto je bilo davno... ja sam se odselila iz grada u kojem sam odrasla i zavrsila osnovnu i srednju skolu...
jako su me se dojmili ovi snovi, i s obzirom da se ponavljaju bila bih zahvalna za objasnjenje simbolike, ukoliko smatrate da je ima...

unaprijed hvala,

srdacan pozdrav!!

Dobrodosla na forum!

Da,tvoji snovi imaju simbolike itekako. Simpatija koju sanjas je deo tvog animusa (pogledaj o tome na forumu),ako ne i sam animus. Ne poznajem tvoj privatni zivot i ne mogu da ti kazem detaljnije,ali rekla bih da si ti nisi sigurna kakav je tebi muskarac potreban. Zbog toga se stalno vracas u proslost i sanjas nekog ko ti se davno svidjao,to jest animus koji je ostao na tom nivou. Animus i anima se razvijaju kako se mi razvijamo,ali kod odraslih osoba,animus i anima vrlo cesto ostanu na pubertetskom nivou.

Druga mogucnost je da se ti od tada nisi "posteno" zaljubila :) i da se zbog toga stalno vracas u proslost,secajuci se podsvesno nekog u koga si bila zaljubljena.

San te podseca da bi trebalo da razmislis o tome kakav odnos ti odgovara,i kakav partner. To je moje misljenje.

Pozdrav!