Sanjala sam Svetog Nikolu Sanovnik forum

Pozdrav svima.

desilo se i meni da sanjam sveca. desilo se to uoci moje slave Djurdjice. sanjala sam Svetog Nikolu kako mi je dosao na vrata i pitao me je zasto sam svecu dala drugome svecu.

Pre toga svake godine mi se na dan slave desavalo puno ruznih stvari. Od kako sam sanjala ovaj san slavim i Svetog Nikolu i sve mi je od tada poslo nabolje.

Sanjao sam Bogorodicu Trojerucicu

Ovako, sanjao sam danas da sam na nekom fudbalskom treningu (inace ne treniram nista) i ne mogu da sutnem loptu jer me boli noga (to je tacno, skoro sam imao ozbiljno uganuce skocnog zgloba). Pridjem ja treneru i pitam ga za savet, racunam, zna covek, garant se srece sa takvim povredama stalno.. On me pogleda i kaze, nije tu tvoj problem, tvoj problem je sto imas zutu mrlju u oku. :S Ja sav uspanicen odem kuci i pogledam se u ogledalu, i stvarno u oku imam neku zutu mrlju, zuti krug.

Medjutim, kad sam pogledao malo bolje, krug je zlatan i u njemu je nesto izgravirano. Pogledam ja jos bolje, kad ono Bogorodica Trojerucica. I uspanicim se totalno i probudim. Inace, ne verujem u Boga, ne idem u crkvu, nisam pobozan. Molio bih ako moze neko da mi rastumaci ovo.. Hvala puno. :)