Sportska kola Sanovnik forum

Sanjala sam da mi je najbolja prijateljica dobila nova kola. Crna, sportska, rekla mi je da sjednem u njega i da se malo provozam. Malo mi je bilo tesko vidjet pred sebe al ipak sam se osjecala tako sjajno. Nakon par minuta, ja sam se vratila tamo gdje me je ona trebala cekat.

Ali je nisam mogla naci. Zatim sam je odmah pocela traziti cak i po kolima. Tada sam pocela sa nekim ljudima izbacivati sve sto sam mogla naci u autu. Tacno se sjecam da sam vadila napolje plave tegove. Poslje toga sam se probudila...

imali ovo neko znacenje? hvala unapred...

Ako iko cita sve postove i tumacenje na ovom forumu,onda bi vec trebalo da pocnete da uvidjate koliko svi sanjamo slicne snove. Ovo sa kolima je vec nekoliko njih pisalo ovde.

Dakle,dozivela si promenu u zivotu,dobila si novu priliku da napredujes i to ti se mnogo svidelo. Onda si pozelela da se vratis unazad,da vratis vreme iz proslosti,ali to nije uspevalo. Onda si pocela da kopas po proslosti i tamo si nasla puno toga sto vredi otkloniti. Na kraju si dosla do svojih emocija koje vredi srediti. To je ono sto je poenta sna.