otici na onaj svet Sanovnik forum

Hej cao prije par godina ja sam sanjala jedan san neznam da li je to bio los ili dobar ali nikad necu zaboraviti. Tesko me je pogodio taj san.

Sanjam kao ja idem na izlet sa skolom, dolazimo na neku livadu ali ta livada je san snova, puno razlicitog cveca, ali na jednom mjestu. Izgledalo je san snova ko u bajci. I odjednom se pojavljuje neka jaca svjetlost nego sto je svjetlost dana, i govori imane par mojim prijateljica ukljucujuci i mene. I mi ko stajemo na tu svjetlost, i odlazim gore ko na onaj svet, sve je u magli nalazim se kao ispred svoje kuce u Sarajevu ta kuca je devastirana u ratu tu vise nezivim, i srecem svoga oca, moj otac je poginuo u toku rata kad sam ja imala 7 godina. I tako on mi govori:
"Ne brini se ti nista, pitacu ja Boga da on dovede i mamu i sestru ovde."
Tad sam se probudila i nikad nisam skontala sta bi ovo moglo znacit, voljela bi jako znati ako bi neko znao da protumaci ovaj san.

Pozdrav od Bilje.

Ok,vazno je da povezes taj san sa periodom u kojem si ga sanjala. Posto si to sanjala pre par godina,verovatno se ne secas bas najbolje o cemu se radi. Ono sto mogu da ti kazem je da je taj san nagovestavao velike promene u tvom zivotu,u svakom pogledu,i to su bile veoma pozitivne promene u tvom zivotu.